Şimdi Ara

Virüsün kol saati mi var? (ironik konu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
1
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aşı ölen herkes öldü mü? Ayrıca aksini söyleyen röportajlara inanmayan sen işine gelince nasıl inanıyorsun :) Kanıt olmadan kendince çıkarımlar yaparak herkesi, her şeyi yalanlaman hoşuma gidiyor. :)

    Ban sana çok gizli bir bilgi daha vereyim. Tıp, genetik, tarih, mühendislik, fizik, matematik, kimya, biyoloji gibi okullarda öğrencileri özel ayinler ile gizli kabul törenleriyle gizlilik yemini ettiriyorlar. Diyorlar ki "biz size gerçekleri öğreteceğiz ama bunları kimseye söylemeyeceksiniz. bunun yerine hayatınız boyunca insanlara yalan söyleyip, yalan araştırmalar yapacaksınız".

    Hadi bu kıyağımı unutma ama benden duyduğunu söyleme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 23 Mayıs 2020; 19:16:0 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Savaşlarla ilgili olarak ünlü yatırım firması Dollar Vigilante 'nin kurucu ortaklarından Jeff Berwick 'in cok ilginç açıklamaları var. I. ve II. D. S. özel birer kurgu, falan diyor. Başka bi röportajda da "the government is based on violence" diyordu. Corona olayıyla ilgili olarak henüz ortada birşey yokken Ocak 2020'de "tüm hükümetler size zorla yeni kurallar dayatacak" gibisinden açıklamaları olmuştu. Adam acı konuşuyor ve dedikleri de çıkıyor:
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DSYuxZiMRTmo&q=EgQuLZpEGLyZpfYFIhkA8aeDS_G2MKppYQymoJ8bGHS1IQhGg4owMgFy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 23 Mayıs 2020; 19:18:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Asi olupta ölen çok insan var. Ne yazikki tip dunyasi asi sinrasi ölümleri baska sebeplere dayandirip kabul etmedigi oluyor. Özellikle Afrikada ve Hindistanda bu yuzden cok sakat kalan ve ölenler var. Sadece ölduruculugu degil, kronik olarak yasam boyu insan vucuduna zararlari olabiliyor. Benim ozellikle karsisinda durdugum Grip Asilari bunlarin hicbirseye yaradigi yok. Surekli yenilenen virusler yuzunden korku ticareti icin kullanilmaktalar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Aşının da baz şeyler gibi yan etkileri var. Ama ölenler var deyip yaşayan, iyileşen çoğunluğu yok saymak olmuyor. Hele aşılar kasıtlı insanları öldürüyor demek çok mantıksız. Ayrıca tıp dünyası başka sebeplere dayandırıyor diyorsun ama komplo dünyası da başka sebepleri aşıya dayandırıyor o zaman.

    O zaman modern tıbı bırakıp orta çağa hatta taş devri yöntemlerine dönelim. Vonder o zamanlar insanların 120 yıl yaşadığını söylüyor. Sen de böyle düşünüyorsan bunu istersin değil mi?
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Oncelikle modern lafi bir sacmaliktir. Insanoglunun eski Misirdan beri Ameliyatlar yaptigi ve insanlari tedavi ettikleri bilinir. Modern Tip tum bu gecmisteki binlerce yillik dogal tedavi birikimini bir kenara itip Tibbi ilac Endustrisinin patentli kimyasal ilaclarinin kollarina itmistir. Eski insanlarin uzun ömürlu olduklari bilinmekte. Modern tip bagisiklik sistemi ve semptomlari bastirmak uzerine kuruludur. Iyi yonleri ortopedi ve cerrahi alanlarda elbet var. Ama en basitinden kronik hastaliklarin tedavisinde omur boyu 1001 yan etkili ilaca mahkum etmekten baska bir seye yaramaz. Cunku ilac sektoru bozuk insam sagligi uzerine kuruludur. Kanseri tedavi etseler dogal yontemlerle, dogal urunler anonim oldugundan patentleyip satip para kazanamaar ve hasta iyilesince ilaci artik kullanmayacaktir.

    Her yeni gunun dunu eskittigi bir dunyada Modern terimi bana gulunc geliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Eski insanların uzun ömürlü oldukları gene gizli topluluklar tarafından bilinen bir şey herhalde. İnsanlar eskiden çok basit şeylerle tedavi oluyordu ve son 100-150 yılda birden modern tıp geldi, insanların ömürlerini kısalttı kimse sorgulamadı, belgelemedi.

    Tamam virüsler hasta etmiyor, kanseri bilerek tedavi etmiyorlar, tıp sadece para kazanmak için kasıtlı insanları hasta ediyor, öldürüyor falan diyorsunuz ama bunlara gerekli kanıt, dayanak sunamıyorsunuz. Sunduklarınız birbiriyle çelişkili oluyor(kendi içinizde ya da birbirinizle) ama hepsinin kabul edilmesini bekliyorsunuz.

    Dediklerinizin içinde doğru şeyler oluyor olsa bile bunu yalanlarla karıştırıp "doğru olan bu, siz yanlışsınız" diyorsunuz.

    Temel dayanağınız daha öncede söylediğim gibi kendiniz dışında herkesin yalan olduğunu, genel doğrulara inanan herkesin araştırmadığını, düşünmediğini, bağımsız olmadığını falan düşünmeniz.

    2-3 kişinin bildiği sır bile yayılırken cidden milyarca insanın 100lerce yıl boyunca gizli bilgileri sakladığını, bu şekilde davranıp insanları kandırmaya çalıştığını mı söylüyorsun?




  • Hahah yav bu Kâptınn yine güldürmeye başladı. Belli olmuyo ne zaman güldüreceği :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    O kadar haklısın ki... Ama Allah şifa versin demekten başka birşey gelmiyor elimden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu vondera ne zaman kanıt desem gülüp cevap vermekten kaçıyor. Bir de üstüne biraz sorgulayıp, kendi çelişkilerinden bahsedince iyi kopuyor gerçeklikten.

    Biraz dayanıklı ol vonder, bu kadar komik olma :)
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Reyizin çiğ et yerken vücuduna giren kurtçuklar beyninin gülme merkezini kemirdiği için bu aralar herşeye gülüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kamyon Şöförü

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Zonguldak p*ç mi lan
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Keptın 'a "Corona aşısı olacak mısın" şeklinde basit soru sordum, birkaç kez yanıt alamadım. Şimdi bu Keptın modern tıbbı destekliyor değil mi? Eh o zaman aşı olacağım demesi gerekiyor ama hala demedi. Acaba desteklediği bu modern tıpla ilgili şüpheleri mi var? Şüpheleri olduğu ortaya cıkmasın, diye yanıtı erteliyor olabilir mi :) Bilemiyoruz. Ancak şu ana kadarki söylemlerinden yola çıkarsak; Keptın Dünya Sağlık Örgütü ve onun Türkiye temsilcisi Sağlık Bakanlığı 10 Corona aşısı 5 Corona serumu 1 kutu Corona ilacı önerdi diyelim hepsini almalı :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogmamis bebege don bicilmez. Ortada Asi yok tartismasi var, bu nasil istir. Evet Kaptanin verecegi cevabi bende merak ediyorum. Asi ciksa vurduracakmisin?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Villasında köpek besleyen bir akrabam, sabah evden çıkarken köpek uyurken sevmek istemiş, köpek birden uykusundan uyanınca sahibi olduğunu anlamayıp elini ısırmış. Başparmak işaret parmağı arasında kalan yumuşak yerde delik oluşmuş. Akrabam hemen hastaneye, beyaz önlüklü koruyucu meleklerin bizi yaşatmak için canla başla çalıştığı hastaneye koşuyor. Doktor pansuman öncesi sol omuzdan tetanoz sağdan kuduz aşısı vurduruyor. Pansuman sonrası kuduz serumu. (!) Akrabam serum sonrası kulak cınlamasından şikayet ediyor. Doktor aşı ve serum yan etkisi zamanla azalır diyor. Ancak her bir kuduz aşısı ve serum sonrası çınlama artıyor. 3. serum sonrası dayanılmaz boyutlara geliyor. Köpek kuduz değil. Ancak akrabamın vücudunda trilyonlarca kuduz virüsü dolaşıyor. O virüsler ve serumdaki diger ne olduğu belirsiz kimyasallar akrabamın beyninde kalıcı çınlama rahatsızlığına yol açtı. Yine ucuz yırttı. Başka şeyler de olabilirdi.

    Keptın şimdi "bu medyada çıkmadı vonder anlattı" o yüzden böyle birşey olmadı diyebilir :) Kimsenin özgür iradesine karışmam :) Başkasının yaşamına karışmayı sevmem :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kamyon Şöförü

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    filtrelere takılmasın diye
    yoksa sayıp sövmesini ben de bilirim burada ama durduk ceza yemeyelim
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    sokakta yürüyünce 3150TL ceza kesiliyor. onun yanında lafı bile olmaz ::.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    sokakta yürüyünce 3150TL ceza kesiliyor. onun yanında lafı bile olmaz ::.
    eeee kural olsa bir dert olmasa bir dert
    bu milletin gereksiz yere dışarı çıkmasını engelleyebiliriz ki?
    keşke daha fazla yazsalar da canı sıkılan, evde bunalanlar şu salgın durulana kadar evde kalsa....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: etkinus

    Reyizin çiğ et yerken vücuduna giren kurtçuklar beyninin gülme merkezini kemirdiği için bu aralar herşeye gülüyor.
    Olabilir. Turboyla beraber çiğ et partileri veriyorlar bile olabilir onu bilemiyorum. Kanıt diyorum lafı çeviriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.