Şimdi Ara

MNG Kargo Rezilliği 25.03.2020

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. MNG kargo ile yaşadığım sorunlar bir değil iki değil üç değil derken iyice can sıkıcı hale gelmeye başladı ve belki birisi bir çözüm önerisi sunabilir diye bu konuyu açma ihtiyacı hissettim. Antalya'nın bir ilçesinde görev yapmaktayım. MNG kargoya verilen kargolarım bugüne kadar bir kere bile ne vaktinde ulaştı nede bana ulaştı. Her seferinde şubeyi arayıp kavga etmem, aracını kovalayıp bulup teslim almam yada kargolarımı yollardan toplamam gerekti. Bu konuyu defalarca MNG kargo çağrı merkezine bildirmeme rağmen hiçbir aksiyon alınmadığı gibi lakaytlıkları iyice artarak devam etti. Peki nedir bu olaylar ?

    1- 18 martta Trendyol üzerinden iş yerine sipariş verdiğim sağlık ve temizlik ürünleri hiçbir şekilde bana bilgi verilmeden EVİMİN(EVET iş yerine verdiğim ve üstünde iş yerinin adresi yazan kargo ev adresime getiriliyor) güvenlik kulübesinin önüne atılıp gidiliyor. Sonrasında personele oradan alamayacağımızı, üstünde yazan adrese teslim etmesini rica ediyoruz. Kendisi telefonu suratımıza kapatıyor ve sonra aradığımızda da açmıyor. Şube müdürünü arayıp durumu bildiriyoruz. Tamamdır halledeceğiz diyor. Personel tekrar binanın önüne fırlatıp attığı kargoları gelip araca alıyor ve gidiyor. Aradan 2 gün geçiyor. Adreste bulunamadığınızdan teslim edilemedi diye bir mesaj geliyor ve kargom için iade faturası kesiliyor. Şube müdürüyle görüştüğümüzde 2 parçanın geldiği diğer 2 parça gelmediğinden tek tek teslim edemeyeceklerini bu yüzden iade edeceklerini söylüyorlar.
    Gelen mng kargo mesajları : MNG Kargo Rezilliği 25.03.2020
    Evimin kapısının önüne atılan ve sonrasında iş yerinde adreste bulunamadığımızdan geri gönderilen kargolar(Ayrıca bir kamu kurumu mesai saatleri içerisinde adreste bulunamıyoruz ne kadar mantıklı değil mi?) : MNG Kargo Rezilliği 25.03.2020
    25 inde gelip 26 sında iade faturası kesilen kargo : MNG Kargo Rezilliği 25.03.2020
    İade faturası kesildiğine dair ekran görüntüsü : MNG Kargo Rezilliği 25.03.2020
    2- MNG kargonun adrese teslim kargoları hiçbir şekilde adrese getirmeme gibi bir huyu var. Merkezleri buna da hiçbirşey yapmıyor yada umursamıyor. Ben böyle bir saçmalık görmedim. İlçede bir yere aracı yanaştırıp arka kapakları açıp millete mesaj atıyorlar gelin alın kargonuzu diye. Erzak dağıtır gibi kargo dağıtıyorlar.
    MNG Kargo dağıtıcıları tarafından gelen anlamlı mesajlar : MNG Kargo Rezilliği 25.03.2020MNG Kargo Rezilliği 25.03.2020



    Bu kadar sorumsuzluğu, saygısızlığı ve görevini böylesine kötü bir şekilde yapmayı şikayet edebileceğim başka bir mercii bilgisi olan var mı ? Ben illallah ettim artık bu kargonun şubesinden. Ve inanın nereyi arayıp bildirdiysem de kimsenin zerre gram umurunda değil.







  • şuna bak kargocu ayağına çağırmış resmen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrCaner

    şuna bak kargocu ayağına çağırmış resmen
    Adrese bırakır mısın diye sorduğumuzda da telefon suratımıza kapatılıp tekrar aradığımızda açılmıyor. Ricacı da olduk tartıştık da. Hiçbir dil ile iletişim kuramadık...
  • MNG kargo bu aralar ilginç işler içinde.. Geçen günde amazon'a iade edilen ürünün çalınması ile ön plandaydı..
  • Okurken çıldırdım. Tam dayaklık insanlar.
  • Tüketici mahkemesi online
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.