Şimdi Ara

AOC Monitör 144Hz Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Yeni aldığım AOC 27G2U5/BK monitörüm 144Hz'i destekliyor. Display Port ile ekran kartıma bağlandım, NVidia Denetim Masasından gerekli işlemleri de yaptım ancak monitörümde en fazla 75Hz alabiliyorum. Monitör üzerinde ki tuşları kullanarak açılan menüden bir ayar yapmam durumunda Display Port ile 144Hz alabileceğim bilgisi verildi. Bu monitör üzerinde ki ayarları kurcalıyorum ancak bi türlü yapamadım. Bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı acaba? Eğer isterseniz monitör üzerinde ki menüleri tek tek fotoğraflayabilirim? Teşekkür ederim şimdiden.



  • ++ sorun günceldir.
  • başka kablo ile denediniz mi. 144 hz direk seçmeniz gerekiyor ayar falan gerek yok bağdaştırıcı ayarlarından 144 çıkmıyor mu ?
  • Elimde 2 farklı kablo var, ikisiyle de denedim sonuç aynı. Bağdaştırıcı ayarlarında en fazla 75Hz görüyorum.
  • Hocam sizin dediğiniz monitör 144hz değil ki.
  • Eğer buysahttps://eu.aoc.com/en/gaming-monitors/27g2u5-bk 75hz diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 8 Aralık 2019; 14:47:8 >
  • Evet arkadaşlar, haklısınız. Ne yazık ki monitörüm 75Hz imiş. Dünden beri firmayı arayıp bu monitörün 75Hz olduğunu söylüyorum ve bana monitör üzerinde ki menüden bunu 144Hz'e çıkartabileceğimi söylüyorlar. Böyle bir şeyin de mümkün olmadığını fark ettim, en son ki telefon konuşmamız da kutuya yapıştırılan barkod'un hatalı olduğunu, 75Hz monitör üzerine 144Hz monitör barkodu yapıştırıldığını ve hatanın yarın telafi edileceğini söylediler. Kapımdan gelip bu monitörü alıp yerine 144Hz olanı verecekler.

    İlginiz için teşekkür ederim, iyi günler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patarya07

    Evet arkadaşlar, haklısınız. Ne yazık ki monitörüm 75Hz imiş. Dünden beri firmayı arayıp bu monitörün 75Hz olduğunu söylüyorum ve bana monitör üzerinde ki menüden bunu 144Hz'e çıkartabileceğimi söylüyorlar. Böyle bir şeyin de mümkün olmadığını fark ettim, en son ki telefon konuşmamız da kutuya yapıştırılan barkod'un hatalı olduğunu, 75Hz monitör üzerine 144Hz monitör barkodu yapıştırıldığını ve hatanın yarın telafi edileceğini söylediler. Kapımdan gelip bu monitörü alıp yerine 144Hz olanı verecekler.

    İlginiz için teşekkür ederim, iyi günler.
    Kim yapacak hocam onu :D hangi firma
  • Hangi firma bu 75hz monitörün kutusuna 144hz etiket yapıştırıyor bunların kaldırılmasını da talep edin... Firma adı verin buradan monitör alacak olan arkadaşlar senin gibi o hataya düşmesin...

    Birde herhangi bir donanım alacaksınız ne alcagınızı biliceksiniz... X magzaya gittiginiz de neresi olursa olsun onların çalışan arkadaşlarından tavsiye alabilirsiniz ama yanlış yönlendirele bilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.