Şimdi Ara

Itopya 40 Gün Gönderilmeyen Ürün (Tüketici Hakem Heyeti Kararı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
14.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülkemizde firmaların müşteri memnuniyeti endeksi olmalı. Thh ye gitme sayıları olarak hesap Edip en çok mahkemeye gidilen firmaları yayınlayıp güvensiz firmalar olarak tanımlamali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuralsiz111 kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz örnek yaşadığım mağduriyet ile örtüşmüyor. Benim yaşadığım olayın örneği şu bana yemek takımı hiç gelmedi problem bu. :) Bana ulaşan ürün bozuk olsa sorun değil bana ulaşan bir ürün yok ortada. Ben hemen kendimi yalancı çıkarılmış hissetmedim hocam arada geçen müşteri hizmetleri telefon trafiğindeki konuşmalar beni bu düşünceye itti konu gereksiz uzamasın diye müşteri hizmetlerinin ne derece çirkinleştiğini burada belirtmedim. Ben mesafeli satış yoluyla ürün satın alıyorsam satıcı bu ürünü bana gönderip göndermediğini kanıtlamalı. Bu tür sistem toplama işiyle ilgilenen firmalar kasaları toplarken kamera kaydı alıyorlar ancak bu firma kayıt almamış. Rami takıp takmadıklarını dahi kanıtlamayan firmaya kasayı nasıl güvenip göndereyim? ''Koca site'' 1 ram için beni 40 gün mağdur edebilecek duruma giriyorsa ben de 1 ram için tüm yasal hakkımı kullanıp uğraşırım tabii ki para kolay kazanılmıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasin_92

    Allah tan amazon geldi de kurtulduk bunlardan
    Amazon.tr'nin de n11'den pek bir farkı yok açıkçası. Kendi sattığı ürün çeşiti de adedi de çok az. Kendi hizmetlerini getirmemelerini hiç söylemiyorum bile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    N11 problem çıkınca sizi satıcı ile baş başa bırakan bir firma ben tavsiye etmiyorum. Eniştem telefon aldı, cihaz kamerasında toz var firma iade almadı N11 de sorumluluk almadı mahkemeye verin dediler.
    Tüketici mahkemesine verip 4 ay sonra tazmin ettik.

    N11 den ürün alınmaz
    aynı sorun bendede var tablet aldım reset atıyor devamlı n11 sahıp cıkmadı ve suan 4 kez servise gidiıyor
  • Birde üstüne sana küçükte olsa tazminat ödeseydi bir daha zor yapardı çakallık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İtopya'dan aldığım ama kargoya verilmeden siparişi iptal ettiğim ürünün iptal onayını 10 günde yapmışlardı, müşteri hizmetleri arayıp onay alıyorlardı ertesi gün durumdan kıllanıp arıyor siparişim ne durumda diye sorduğumda iptal onayı görünmekte iptal etmemizi ister misiniz diye soruyorlardı vs vs vs 10 gün sonra onay verdiler bir zahmet... İtopya.com 'dan alışveriş yaparken en az 3 kere düşünün diğer alternatiflere yönelmenizde fayda var diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feratabi -- 7 Aralık 2019; 12:12:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanın da bu itopya dan pc toplucaktım ve güvenemedim sonra dh de konularını görmeye başladım iyi ki de almamışım hepsi burada sistemi topladım parçaların hepsi geldi sonra da anlamadığım halde youtube da video bakarak pc odam da kendim montajını yaptım ve hiç bir sorun olmadı artık kendi pc montaj yapabiliyorum demem o ki kendinize güvenin siteler den hazır pc almayın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de 24 kasımda bir adet kasa ve ram siparişinde bulundum fakat acıbadem mağazası evime yakın diye mağazadan alma seçeneğini işaretledim, kargoda kasa hasar almasın diye. 2 hafta oldu hala ses seda yok, müşteri hizmetlerini arıyorum, sıra numaranız 24 diyor, 2 dkda 1 kişi anca düşüyor. Herhalde benim de 40 günü bulur artık.
  • İtopya mi kaldi itopya nedir onune gelen firma acmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Farklı bir siteden klavye almıştım. klavyeyi sürat kargodan aldım içerisi üst üste yığılmış kargolarla dolu, herkes kargosunu almaya gelmiş fakat içerde kargo arayanlar kargolara bakıp bulamadığını etrafa savuruyor bu yüzden baya bir karışıklık oluyor içerde o esnada ezilen kırılan birsürü eşya olabilir. İnsanımız da diğerlerine saygısı olmadığı için kötü bir durumda içerisi görevli ben oradayken uyardı hatta aramayın lütfen ben ilgilenicem diyor ama o mahluk inatla aramaya devam ediyor diğerlerine zarar veriyor. korkunç bir tabloydu
  • itopya konuya uğramamış mesut çevik suskun halbuki birbirlerinin kankası oldular sabah akşam efsane indirimler videolar tanıtımlar siparişleri de sipariş geçerek alıyorlar galiba. sen anakartı ödüyorsun o da alibaba'daki/distributor üretici tedarikçiden malı istiyor bekle babam bekle...
    daha internet sistem anlınmaz kriz var kimse nakit çalışmıyor çiftlikbank olayına dönmüş; sen ve diğerleri parayı ödüyorunuz paranızla parça alıyorlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 7 Aralık 2019; 14:45:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    Müşteri hizmetleri, siparişlerle ve kargoyla ilgilenen ekip çok ama çok yetersiz. Mail atıyoruz dönen yok, telefonla arıyoruz açan yok. Kapasitelerinden fazla iş yapmaya çalışıyorlar. Böylesine yoğun çalışmalarına rağmen aynı hızda büyümüyor, yeterli desteği sağlayamıyorlar. Günlerce haber ve ürün bekleniyor, sürekli müşteriler mağdur oluyor. Devamlı forumlarda insanların şikayetlerini okuyorum.

    22 Kasım'da monitör ve kasa fanı aldım, 30 Kasım'da monitör geldi, ölü pikselliydi geri yolladım. Ayrıca kasa fanı monitörle birlikte gelmedi. 2 hafta oldu kim bilir nerede kayboldu gitti? Yeni monitör kaç hafta sonra gelecek o da meçhul. Tam bir çıkmaz gerçekten İtopya.
    Monitor için takipteyim hocam bakalım bir problem çıkaracaklar mı




  • 5 Para etmez youtubecu twitchççi egodan kasilan çok bildimcilik yapan yağ tulumlarina ve 5 para etmez angut yayincilara sponsor olmak dişinda şu markanin şu zamana kadar bi halta yaradiğini Kimse görmedi.. Almayin aldirmayin kullanmayin kullandirmayin şu markayi olsun bitsin.. ASLA tavsiye etmiyorum.
  • Olgi kullanıcısına yanıt
    doğru aynen öyle yapıyorlar bence, kendim direk amazondan alsam aynı sürede gelirdi hemde fiyat olarak karlarını vermezdim neyse ilk alışverişimdi bu siteden bir daha asla almam kimseye de aldırtmam
  • Aylardan Haziran. Sistem almıştım ve Gskill kırmızı RAM seçmeme rağmen Corsair RAM takılıp gönderilmişti ve bu bana sorulmadan yapılmıştı. Kasayı aynen geri gönderip RAM'leri değiştirtmiştim. Forumlara bakıyorum, her gün ayrı bir şikayet.

    Seçtiği ekran kartı siparişinden farklı gelenler bile var:
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/itopya-hazir-sistemde-ekran-kartini-farkli-yollamis.797044/

    Yahu adam Special Edition seçtiyse onu göndereceksin, yoksa da haber vereceksin. Habersiz başka bir ürün göndermek nedir, bu nasıl iş anlayışıdır. Üstelik bu iki ürün arasında bir miktar fiyat farkı da var.

    Başıma bir talihsizlik geldi diye düşünüyordum fakat İtopya kendini bitirmekte kararlı sanırım.




  • 28inde verdiğim sipariş bugün kargoya verildi sonunda inşallah düzgün gelir
  • mesut çevik enis kirazoglu ve itopya dan bir açıklama gelmesini bekliyorum bedava bileşen alırken süper ama firma sıkıntılı sizin çektiginiz videolar da övüp övüp bitiremediginiz firma insanlara ürünlerini göndermiyor ürünü gönderdiginde ise eksik ayıplı ürün geliyor bunu da ürünü alan adam hakkını thh da alıyor firmanın yardımcı olması gerekir iken ayıp degil mi kardeşim

    ileride potansiyel müsteri adayı bu forumdaki arkadaşlar siz böyle yaparsanız sizi kimse tavsiye etmez ben sahsen itopya firmasını isterse ürünü 50 liraya versin tavsiye etmicegim forumdaşlar da aynı tavrı takınırsa sevirim
  • Teknobiyotik'i geçtiler galiba şikayet konusunda.
  • Çok kötü abi bu firma çok 3 kez alışveriş yaptım üçüde sıkıntılı. İtopya yerine 50tl fazla verin farklı mağazadan alın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justGlocia -- 7 Aralık 2019; 17:33:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün firma yetkilisi forum üzerinden benimle iletişime geçti, Pazartesi günü görüşmek istediklerini söylediler. Ayrıca icra işlemleri için ücretsiz avukatlık hizmeti vermek isteyen @Coimbra'ya teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.