Şimdi Ara

Yakışıklı erkekler çok şanslı erkeklerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
6.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Siz bu dünyadaki bahşedilmiş kimselersiniz. Kıymetini bilin. Az önce iki sevgili gördüm de kız kolunu çocuğun koluna geçirmiş dip dibe yürüyorlardı. İşte tam da bu anlarda iç sesim aynen şunu söyledi: "senin koluna giren bir kız asla olmayacak" Sevgiliyi geçtim, benimle normal sıradan arkadaş olmak isteyen bir kız bile olmayacak hiçbir zaman. Aslında bu gerçeğin (hiçbir zaman bir sevgilimin olmayacağı gerçeği) bilincinde olmak hem iyi hem kötü. İyi tarafı, boş hayallere kapılmıyorsun. Kötü tarafı, iç sesin seni yiyip bitiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 22 yıldır olumsuzlarla dolu geçen bir hayatım oldu. Ben şimdi neye dayanarak mutlu olacağım ki? Bir futbol takımı düşün. 50 kere maça çıkmışlar ama her seferinde yenilmişler. Şimdi bu takım 51. maça çıkarken neye dayanarak kendilerini sevecekler, kendilerine inanacaklar? Neye dayanarak özgüvenli olacaklar?
    Geçmişten bugüne kimse benimle konuşmak istemediği için, sürekli istisnasız her ortamda insanlar tarafından dışlandığım için sosyal becerilerimi de geliştiremedim ne yazık ki. Konu açma becerim sıfırdır, hadi bi konu açtım diyelim o konuyu devam ettirme becerim sıfırdır, insanlar benim gerizekalı falan olduğumu düşünüyordur büyük ihtimalle çünkü hiç konuşmam insanlarla. Neden konuşayım ki hem? Yetmedi mi dışladıkları. Yine konuşalım yine mi dalga geçsinler benimle? Artık kendimi kimseye oyuncak etmiyorum. Lisede neredeyse bütün sınıf arkadaşlarım benimle dalga geçerlerdi. Hem de öyle ortada hiçbir şey yokken. Bilmiyorum belki tipsiz buldukar beni vs vs. Ama hiçbir zaman çirkin olduğumu düşünmedim ben. Tamam yakışıklı olmayabilirim ama kesinlikle çirkin kategorisine giren birisi olduğumu da düşünmüyorum. Zamanında insanlar benimle sürekli dalga geçmeseydi, beni dışlamasalardı şu anda sosyal becerilerim büyük ihtimalle gelişmiş olurdu ve çok rahat ağzım laf yapıyor olurdu ama liseden bu yana bütün insanların beni dışlaması, ortada hiçbir şey yokken gelip benimle dalga geçmesi vs vs. gibi sebeplerden dolayı "içime" kapandım. Buna benimle dalga geçen ve beni sürekli aşağılayan insan görünümlü yaratıklar sebep oldu malesef. Kimseyle hiçbir şey konuşasım yok şu saatten sonra. Çünkü hepsine kırgınım. İnsanlar beni çok üzdü ve zihnen yıprattı. Karakter olarak kötü bir insan olduğumu da düşünmüyorum. Sessiz, sakin, efendi takıldım hep. Hadi kötü bir kişiliğim olsaydı insanlar bana ne yaparlarsa yapsınlar haklıdırlar derdim ama kimseye ne bir yanlışım oldu ne de en ufak bir zararım dokundu. Ama ne olduysa oldu insanlar beni kabul etmedi. Varlığımı kabul etmediler. İstemediler beni. Üzücü.
  • hocam sevgili konusunda seninle aynı durumu düşünüyorum da arkadaş neden olmasın seninle kızlar abartma
  • Bende seninle aynı durumdaydım böyle vaziyetin içine dedim bıraktım herşeyi yurtdışına başka bir ülkeye taşındım, o kadar çok kızla birlikte oldum ki sayısını hatırlamıyorum, kız arkadaşlarım hep yabancıydı hiç Türk bir kızla ilişkim olmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi yazacaklarımı okuyun, yakışıklılık avantaj mı dezavantaj mı bir daha düşünün. Evet ilk görüşte ilgi çekiyorlar. Bu doğru yadsınamaz. Ancak sadece ilk görüşte. En fazla olan, kızlar kendi aralarında oha çok yakışıklı çocuk, çok tatlı vs. diyip geçiyorlar. Ancak birçok kızda şuna şahit oldum. Beğendikleri tip hakkında aynen şöyle konuşuyorlar. Bu çocuk bana yazsa cevap vermem. Neden diye soruyorsun uğraşamam diyorlar. Çoğu kız öyle tipler hakkında önyargıya sahip oluyor. Bir ilişki yaşayacak olsalar, ilişkinin başından sonuna kadar aldatılma korkusuyla huzursuz oluyorlar. Ha cinsel ilişki açısından avantaj sağladığı doğrudur. Fuck buddylik müessesi daha uygun olur. Ancak ciddi ilişkide kızlar fazla yanaşmıyor bu tiplere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakışıklıysan fuckbuddy bulmada sıkıntı yaşamazsın. tek gecelik ilişkilerdende bi zaman sonra bıkarsın o derece. Çoğu kişinin istediğide bu sanırım. Kadınlar bu devirde ciddi ilişkilerden çok kısa vadeli yada tek gecelik zevk kaçamaklarını daha çok tercih ediyor emin olun. Seçtikleri öncelik verdikleri ise tabiki yakışıklı erkekler. Sizde yırtının durun bunlarla ciddi ilişki yaşayacağım diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 4 Aralık 2019; 19:39:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakışıklıyım kızlar bakıyor ama açılmadı şuana kadar hiçbirine kullanmıyorsan pek getirisi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • =çirkin erkeklerin manitası olmaz
    =daha önce manitası olanların hepsi yakışıklıdır
    =erkeklerin %85i yakışıklıdır

    olm az sokağa çıkın gezin biraz ya
  • Katılmıyorum, Ego basmak gibi olmasın elimi yüzümü düzgün görüyorum etrafımdaki insanlardan da bunu duyuyorum. Tip evet biyere kadar önemli ilk izlenimler için önemli geri kalanı zekada bitiyor agam p*ç olucaksın öncelikle giyimine kuşamına biraz dikkat ediceksin. Belirsiz ve kurnaz olucaksın. O zaman bi bak gör nasıl düşüyorlar. Ama bunu için önce kendini seviceksin.
  • 22 yıldır olumsuzlarla dolu geçen bir hayatım oldu. Ben şimdi neye dayanarak mutlu olacağım ki? Bir futbol takımı düşün. 50 kere maça çıkmışlar ama her seferinde yenilmişler. Şimdi bu takım 51. maça çıkarken neye dayanarak kendilerini sevecekler, kendilerine inanacaklar? Neye dayanarak özgüvenli olacaklar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dünyada senden başka yok önce sen kendini sev sonra insanlar seni sever.
  • Keira- kullanıcısına yanıt
    Kardeşim başka bir caren yok ki istersen bir yıkık gibi yaşamaya devam edersin, istersen kendini toparlar hayatta birşeyler başarmaya çalışırsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1A1F3FD31

    Bu mesaj silindi.
    Bura sosyal medya hocam. 18 in altı zaten yok da totondan ortasından ölçmeye başlarsan 20 21 barajını aşabilirsin rahatça

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1A1F3FD31

    Bu mesaj silindi.
    Ben zenci olmak isterdim, çünki beyaz ırk tipiyle alet 30 cm de olsa çıplak gezmiyosan kim nerden bilecek.

    Zencilerin hepsine pantolon içinde kobra taşıyo gözüyle bakıyolar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1A1F3FD31

    Bu mesaj silindi.
    yakşklı olmadığın sürece ne işe yarıcak 21 lik alet çevirip kendine mi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarda çok 21 25 30 luk alet yorumu gördüm beyler 12Cm den sonrası kadın için birşeyden ifade etmiyor, Sizin vajinanın girişinin ilk 3 cm sinde basıncı hisseden sinirler var kadın sadece oradan zevk alıyor, bide vajina erkeklerin ereksiyon halinde büyümesi gibi vajina büyümesi yaşıyolar yani ortalama onlarında 13-15 cm oluyor derinliği yani 20 lik bi aletiniz olsada sokabileceğiniz biryer olmuyor :D
  • Olumsuz düşünürsen, arkadaş edinmek için sevgili edinmek için çabalarsan düşündüğün gibi olur her şey. Tiple alakası yok. 162 boyundayım sevgilim manken gibi. Bir sürü de kız arkadaşım var. Çok da yakışıklı sayılmam. Her şey senin elinde. Kitap oku, sohbet edecek mantıklı güzel konular konuşmaya çalış insanlarla, kendini sevdirmeye uğraşma, bilgin ve kültürün ile insanları etkile, yaptığın aktivitelerin olsun, evden işe işten eve veya okula değil, en azından sosyalleşebileceğin bir kursa git. Arkadaş ol önce kız erkek herkesle, sonra taktik istersen sevgili konusunda pm at bana.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.