Şimdi Ara

Engelliler için verilen önerge AKP’li ve MHP’li vekillerin oylarıyla reddedildi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı Şenol Sunat’ın Türkiye'de engellilerin istihdamı ve yaşadıkları sorunların araştırılması üzerine verdiği araştırma önergesi AKP'li ve MHP'li milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

    3 Aralık Engelliler Günü’nde engelli vatandaşlarımızın sorunlarına dikkat çekilen araştırma önergesinde, yeterli istihdamın sağlamadığı belirtilirken, “Ülkemizde yaşayan tüm engelli vatandaşlarımızın temel özgürlüklerden ve bütün insan haklarından tam ve eşit bir şekilde faydalanmasını teşvik etmek, sağlamak, korumak ve insan olmaktan iler gelen haysiyetlerine yönelik saygıyı artırmak amacıyla bir Meclis araştırması yapılması kanaatindeyiz” ifadelerine yer verildi.

    Araştırma Önergesi’nin TBMM’de reddedilmesinin ardından İYİ Parti Meclis Grubu’nun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada “Ankara Milletvekilimiz Sayın Şenol Sunat’ın, “Engelli vatandaşların istihdamı ve yaşadıkları sorunlar” hakkında verdiği Araştırma Önergesi, Ak Parti ve Mhp’nin ret oyları neticesinde kabul edilmemiştir” denildi.




    KAYNAK







  • Engelli vatandaşlar da bu ülkenin evladı,insanı..Umarım bir gün hatırlarsınız veya onlar size seçim zamanı hatırlatır.
  • artık diyecek laf bulamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.