Şimdi Ara

YAYLA BAKLİYAT FİRMASINA AİT 1KG AŞURELİK BUĞDAY ÜRÜNÜNÜN İÇİ BÖCEK DOLU! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
19.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerros

    Muhtemelen yüzmilyonbintrilyor teklif ederler hocam, yırttın valla.

    Altı üstü bir bakliyatta böcek çıkmış. Götür aldığın yere, yeni ürün al, çık. Yapacak daha önemli işleriniz olsun.
    Adam milleti uyarıyor ama senin gibiler hala anlamıyorsa harbiden kapatsın konuyu çünkü senin gibi ilerizekalılara bir şey anlatmak veya gostermekten kesinlikle daha onemli isleri vardır hocam.

    Ya arada iki kıl geliyor bi boş yapayım gidiyor diyor,haha o iki kıldan biri sensin hocam bilmem anlatabildim mi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reborned

    ... Böcek girmesine gerek yok. Hava ile taşınabilecek kadar küçük yumurtalar mevcut. Olası bir şekilde girerlerse de olacak şey belli, böceklenir.
    Hocam orada neyi kast ettiğimi az çok anlamışsınızdır diye düşünüyorum.Ben de biliyorum herhalde anlattıklarınızı ama çok zorlanıyor bazı şeyler yok öyle olmuştur yok böyle olmuştur diye.
    Bakınız birçok müşteri bu sorundan dert yanmış ,hem de aynı firma müşterileri.Yani bence konu cidden kilit olsun çünkü bazı kişilerin sacmalama cıtasının ne kadar üst seviyede olduğunu gormek zorunda kalmayalım artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aron2186 -- 5 Aralık 2019; 18:41:12 >
  • aron2186 A kullanıcısına yanıt
    Bay zeka küpü, arkadaş paylaştı ve tüm bakliyat satışları mı durdu? Ne değişti hayatında? Bakliyat bu böcek de çıkabilir, taş da çıkabilir. Bir süre sonra güve de oluşabilir. Hayatında yemek yapmamış, alışveriş yapmamış adamlarla muhatap oluyoruz.
    Her şeyi en iyi bilenler sizsiniz.
  • söyleriz bir daha yayla bakliyat ile yolculuk etmezler konuyu niye buyutuyorsunuz
  • DRK Sigorta kullanıcısına yanıt
    insan kaynakları mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerros

    Bay zeka küpü, arkadaş paylaştı ve tüm bakliyat satışları mı durdu? Ne değişti hayatında? Bakliyat bu böcek de çıkabilir, taş da çıkabilir. Bir süre sonra güve de oluşabilir. Hayatında yemek yapmamış, alışveriş yapmamış adamlarla muhatap oluyoruz.
    Her şeyi en iyi bilenler sizsiniz.
    hocam bunlar birşeyden anlamıyor harbiden böcek çıktı diye REZALET diyorlar hemen.
    bunları 1 gün ormana bıraksan gider kendini uçurumdan atar herhalde korkudan ,ne acayip adamlar var ya sanki inanılmaz bir olay gibi abartmış bu aaron isimli şahsiyet.
    paket delinmiş böcek çıkmış ne olacak bundan,at çöpe bir daha alma.kendi vücudunda delik açsan insan bile çürür böcekler çıkar içinden.
    konu sahibine lafım yok başına geleni paylaşmış ama şu ilk yoruma laf atanlar harbi düşük zekalı sokağa çıkmamış dünyayı bilmeyen çocuklar.

    @RAGNODIN
    Hocam gerçek dünya diye birşey duydunuz mu tavsiye ederim bir inceleyin.
    Bakın burda incelemişler.Siz Aristo'dan ileri gidememişsiniz sanki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 5 Aralık 2019; 20:7:33 >




  • Yerli pişimi güzel bakliyat ve Türkiye'nin en iyi pilavlık pirinçlerini isteyenler bize ulaşabilirler.Sattığımız bakliyatların kalitesini çok beğeneceksiniz.Konuya gelirsek buğdaydaki böcek pirinçtede olur.Ondan bir zarar gelmez temizlersiniz yersiniz ürünü.Eğer bekleme süresi uzadıysa güvelenme yada böceklenme başlar.Yada devamlı ısıya maruz kaldıysa böceklenme yine olur.Böcek olması ürünün doğallığına işarettir bir bakıma.
  • Büyük skandal! Gerekli tedbirler ivedilikle uygulanmalıdır
  • selimkk kullanıcısına yanıt
    Konu ufaktan tartışma havasına dönmüş. Biz ne diyoruz adam yukarda işi ticarete dökmüş bize ulaşın kaliteli ürünler için diyor. Valla değişiksiniz ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hyponsoinage

    Konu ufaktan tartışma havasına dönmüş. Biz ne diyoruz adam yukarda işi ticarete dökmüş bize ulaşın kaliteli ürünler için diyor. Valla değişiksiniz ya
    Marketten pirinç aldım pişmiyor,bakliyat aldım pişmiyor,marketteki ürünler hep ithal diye ağlaşanlarla dolu ortalık.Bizde insanlara bu ülkenin ürünlerini kullanmaya teşvik ediyoruz bumu kötü olan ? Ben Türkiyenin en iyi pirinçlerini satıyorum memleketim üreityor ve bakliyatlarım hep yerli.İnsanlara önermemde anormal olan nedir kötü bir şeyi mi tavsiye ediyoruz yerli ürünlerin gelişmesi için uğraş veriyoruz.
  • Geçenlerde bizde yaşadık aynı sorunu, bir paket yayla buğday bir paket migros kepekli pirinç attık içlerinde bu konudaki bitlerden vardı. Temizlenemeyecek hale gelmişlerdi. Daha önce de iki kez torku pilavlık bulgur güvelendi. Aslında foto çekip şikayet etseymişim keşke yerine yenisini alsam yeterdi fazlasına gerek yok.
  • Direkt marka,market hatası diyemeyiz...
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    döner boşa gitti ya
  • Organik ürün işte daha ne istiyorsunuz anlamıyorum
  • Bende geçende n.z.pp.z.rı satıcısından yeşil zeytin aldım.full kurtlu çıktı .fişteki numarayı aradım adam 2 ton sattım bi sen aradın diyo.benim atmadığım ne malummuş.adını da tam yazmadım şimdi sıkıntı olmasın trendyol yorumumu yayınlamadı zaten.ama anlaşılmıştır kim olduğu. Bir daha bedava verse almam birşey.resimlerini de çektim merak eden olursa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8156ACF80 -- 5 Aralık 2019; 22:37:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-8156ACF80

    Bende geçende n.z.pp.z.rı satıcısından yeşil zeytin aldım.full kurtlu çıktı .fişteki numarayı aradım adam 2 ton sattım bi sen aradın diyo.benim atmadığım ne malummuş.adını da tam yazmadım şimdi sıkıntı olmasın trendyol yorumumu yayınlamadı zaten.ama anlaşılmıştır kim olduğu. Bir daha bedava verse almam birşey.resimlerini de çektim merak eden olursa.
    Hocam buraya yazmasaydın keşke. Linçe hazır ol birazdan. Zeytincinin akrabaları geliyor
  • Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Yarın resmi ve videoyu mail adreslerine göndereceğim.
  • sec0o kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmerleri olsun
  • Bizdede oldu. Demek ki indirime sokulan ürünler aslında skt göre değil ürt ye göre. Yani adamlar biliyor ki bu ürün kurtlanacak yap bir kampanya hoop yapıştır gelsin..

    Bu konu gösteriyor ki üretim tarihi önemli. İyi de tarih ne kadar doğru...
  • Bol proteinli olmuş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.