Şimdi Ara

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
24
Favori
62.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AleynaFox

    beyler benim warcry'a rog strix 3080 taktım tamperli cam kapanmıyor psu kablolarına dayanıyor bastırmama ragmen baya mesafe var anakartı kıracak nasıl çözürlü bu

    O güzelim kartı bence sürekli izlemek adına dikey stand almalısınız. Hem bu şekilde sığmadı derdinizde kalmaz.

  • AleynaFox kullanıcısına yanıt
    Olayı çözdüm , üzerindeki çıkıyor yerine uzun olan takılıyor , icine de uzun vidalama 😉👍 Baya bir fark var gibi duruyor bence işinizi görecektir

    EDİT ; Küçük olanı hiç çıkartma yoksa vida uzun kalıyor, Direk üzerine uzun vidayı vidalayarak uzun olan plastik kısmı da ona giydirdiğinde problem kalmıyor , epey de uzuyor ;)
    Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurpala -- 6 Aralık 2020; 19:32:57 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgurpala

    Olayı çözdüm , üzerindeki çıkıyor yerine uzun olan takılıyor , icine de uzun vidalama 😉👍 Baya bir fark var gibi duruyor bence işinizi görecektir

    EDİT ; Küçük olanı hiç çıkartma yoksa vida uzun kalıyor, Direk üzerine uzun vidayı vidalayarak uzun olan plastik kısmı da ona giydirdiğinde problem kalmıyor , epey de uzuyor ;)

    teşekkürler yeni psu alınca yassı kablolu oldugu icin sıgdırabildim denerim bunuda





  • Kasanın ses yalıtımı nasıl arkadaşlar? Kullananlar yorum yapabilir mi? Çift odalı bir kasa almak istiyorum şuan en uygun alternatif bu gibi.

  • Selamlar warcry dostları şu yan panel genişletme vidaları ile alakalı güncelleme yapmak istiyorum daha önce deneme imkanım olmadan varsayımsal bilgi paylaşmıştım ancak az önce deneyimledim ve eksik bilgiyi gidermek istiyorum✌️🙃 Dostlar o kasa uzerinde gelen kauçuk plastik slikon ne derseniz artık onu cıkarıyorsunuz , altındaki vidayı da söküyorsunuz , yerine uzun vidaları takarak üzerine de uzun kauçukları giydiriyorsunuz sonra normal sekilde yan paneli vidalayabilirsiniz.Epey bi boşluk yarattı ve gayet de şık durduğunu düşünüyorum...Şuralarda bir yerde dursun lazım olursa kullanırsınız 😉👍 Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]




  • Merhaba bu kasaya NOCTUA NH-D15 sığarmı acaba. Alıp sığöazsa iade vs uzun süreç uğraşmak istemiyorum. Gigabyte 3080 vision sığar sanırım sorunsuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sorun yaşıyorum arkadaşlar. deepcool L360V2 soğutmamı tepeye montajlayamadım dikine olan 3 fanları söktüm radyatörü oraya takınca bu sefer fanlar önden çıkacak ekran kartının girmeme durumu var. siz bu sorunu nasıl çözdünüz. whatsapdan yardımcı olabilecek birisi varmı 2 saattir düşün düşün yıldım. 0537 427 58 58 osman.

  • Karalum kullanıcısına yanıt

    Hocam bende deepcool l360 var üste montajlayamadım. yana dikine montajlayınca fanlarından dolayı ekran kartının sığmama durumu var. bunu nasıl çözeceğiz. müsaitsen biraz konuşalım mı yardıma ihtiyacım var. 0537 427 58 58 osman

  • IceRulez kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Bende aynı sorunu yaşadım.


    https://www.coolermaster.com/catalog/cases/accessories/universal-vertical-gpu-holder-kit-ver2/ alarak sorunumu çözdüm.


    Yanda dik duruyor. Borular aşağıya gelecek şekilde unutma :)


    Kolay gelsin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karalum -- 31 Aralık 2020; 6:37:21 >
  • Benim kasam maalesef ayaklardan uğultu yapıyor. Fanların sesi normal.


    Önden ayakları havaya kaldırdım öyle kullanıyorum. Hiç uğraşmadım sonrasında.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karalum -- 31 Aralık 2020; 6:36:32 >
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt

    Sığmıyor.


    Kasa : 140mm

    Noctua : 165mm


    Yani sıvı soğutma şart gibi.

  • Karalum kullanıcısına yanıt

    550 TL.... vermem hocam. keşke almadan inceleme yapsaymışım. kan ter içinde kaldım paramla rezil oldum. en sevmediğim durum bu. evet biraz araştırdım borular aşağıya doğru monte olunca iyi oluyormuş ama bu şekilde ekran kartı varken nasıl olacak bilmiyorum.

  • Öncelikle mukemmel bir gamepower warcry kasa incelemesi yapmışsınız bundan dolayı çok teşekkür ediyorum sizin yazdiklarinizdan bilgilenerek kasayı aldım. Aşırı bilgi sahibi değilim pc kurumu hakkında. 9 fanım var aşağıdaki fanları sizin gibi iceri hava verecek şekilde yaptım lakin böyle yapınca fanlar bir süre sonra sürtme sesi veriyor , vidaları gevşetince pcden titreme, boğuk bir ses geliyor. Dün itibariyle o alttaki 3 fanda sorun olabilir diye aldigim yere gonderdim degisim/tamir icin. Fanlar bana geldiğinde monte işlemi olarak verebileceginiz bir tavsiye var midir bu sorunlarla alakali? Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ofo44 O kullanıcısına yanıt

    Merhaba Sorun düzeldi mi hocam, aynı sorun bende de var da? Ben daha hala anakart senkronize olmadan kullanıyorum

  • Arkadaşlar uygun fiyata PSU'suz Warcry yakalayan olursa konuya link atabilirse sevinirim , şimdiden teşekkürler.

  • Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]

    Eski dostumla bir anı Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] 

  • Buda benim ufaklığın en yeni hali 2.5 aydır. on tarafa plexi kestirttim extra game power 1 fan cont ve 3x fan takıldı. arkada 4 adet 8 cm lık low profil egzos fan var.




    Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 16 Ocak 2021; 3:4:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tech_00

    Arkadaşlar uygun fiyata PSU'suz Warcry yakalayan olursa konuya link atabilirse sevinirim , şimdiden teşekkürler.





  • malesef max 1 konrolcuye 6 fan baglayabılıyorsunuz. bazılarında ıse 5 se kadar dusuyor kontroldculerı sorunlu.

    @MALİ MÜŞAVİR

    de bendede sorun oldu fakat bıraz farklı 9 fan bagladık 1 kontrolcuye olmadı.

    o yuzden ben arkadasımdan satın aldım 2 cı kontrolcuyu. daha dogrusu bana hedıye ettı.

    senknronize calısmasada renkleri tam veriyor 2 controllerde. aksı taktırde 5 fan sopnrası 1 kontrolcude 6 fan dahıl 9 fan da acayıp bır beyaz ısık verıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 16 Ocak 2021; 3:54:4 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darth Mentor

    Kasanın ses yalıtımı nasıl arkadaşlar? Kullananlar yorum yapabilir mi? Çift odalı bir kasa almak istiyorum şuan en uygun alternatif bu gibi.

    arka ya taksıgım low profil 4 adet 8 cx8 cm fanların sesını duyuyorum sadece. kasanın kendi orjinal fanları bence baya sessız 1300 rpm de döndükleri halde. tavsiye ederim kasayı size.

  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.