Şimdi Ara

Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
44
Favori
178.152
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Selamlar,
    Geçenlerde gelen bir ürün, bakın ihtiyacı olan kaçırmasın. Sadece aktif gürültü engelleme yok, o modeller 700-800TL civarında sanırım Anker 'in. Sıcak fırsat, sağlam indirim yapmışlar. Efsane sattı bu ürün, iyi gidiyor. Tavsiye ederim. Almayı düşünenler kaçırmasın.


    Ürün Linki:https://www.hepsiburada.com/anker-soundcore-life-q10-kablosuz-bluetooth-5-0-kulaklik-60-saate-varan-calma-suresi-siyah-kirmizi-a3032-p-HBV00000OELMR?magaza=Hepsiburada

    Ürün incelemesi:





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hie -- 28 Mayıs 2020; 22:52:2 >







  • Kulaklık elime ulaştı. İlk izlenimlerim şunlar;

    - Malzeme kalitesi iyi gibi. Normal kulaküstü kulaklıklara göre biraz ağır.
    - Bataryası uzun süre gider muhtemelen. Geldiğinde 70%, 1 saattir aralıksız dinliyorum hala 70%.
    - Telefonumda bluetooth 5.0 olduğu için senkron sorunu hiç yaşamadım.
    - Dışarıyla 95% iletişimi kesiyor. İzolasyonu şu an için gayet iyi seviyede.
    - Bassları temiz, patlama olmuyor. Arkada ufak bir cızırtı var, fakat driverları burn in'den sonra bu cızırtı gidecektir.
    - Ses seviyesi bluetoothta biraz az gibi geldi. Kabloyla kullanınca bu ses iyileşiyor.
    - Yukarıda bir arkadaş powerample alakalı bir şey söylemiş onu da denedikten sonra daha net bir şey söylemek mümkün olur.
    -Padlar kulaklarınızı tam olarak içine alıyor böylelikle ANC'ye çok gerek kalmıyor.
    -1.5 saatlik kullanım sonucunda kulağım rahatsız etmeyecek seviyede ısındı.
    - Gözlük ve küpe kullanan arkadaşlar için çok çok az bir miktar sıkıntı çekeceklerdir. Takıldığında hafif gözlüğü ileri itiyor, ayrıca sadece ilk 10 saniye için küpeyi hissettiriyor.

    Edit: Bilgisayara bağlayınca, ses kısıklığının telefonla alakalı olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarda gayet tatmin edici.
    Şu kulaklığı aldım alalı. (Tamam öyle aman aman best in the world kulaklık değil ama) iphonenin kendi kulaklığı inanılmaz rahatsız ediyor artık. Şuan yolculuktayım ve iphone kulaklığıyla müzik dinlerken vardım bu hissiyata. Bu ne abi. Paranın gözü kör olsun. 3 bin liralık kulaklıklardan alsak ne olacak kimbilir. İnsan herşeyin en güzelini istiyo::)))

    Bu kulaklıkla ilgili gereksiz takıntılar oluşmuş durumda

    Kulaklığı aldık. Takın kullanın, Rahatsızlık veren bir şey var mı?

    başlıklar Ne kadar çok oynarsa o kadar iyidir. Herkesin kulak yapısı farklı olabilir. Daha rahat eder.

    Sesi dinleyin istediğiniz kalite demi?

    Yani duyduğunuz sesler sizi mutlu ediyor mu?


    Valla ben son sayfada fark ettim oynamasını veya oynamamasını.

    İnanın umrunda değil.

    Kalite Kontrol işindeyim ve fabrikada benden kılı yok.

    Ben takmıyorsam siz hiç takmayın.

    Asıl amacı düşünün.

    Kulaklığı takın. Filmi başlatın.

    Filme / müziğe odaklanmanızı engelleyen bir şey yoksa gerisini boşverin

    keyfinize bakın.

    Şöyle söyleyeyim, buna düşük sesli diyen arkadaşın kulaklarında çok net problem vardır. Ben %60 civarında açıyorum sesi, çok şiddetli son sesi. Kulaklığı çıkartıp masaya koyunca diğer odalara bile geliyor full ses açık olunca.

    Dip ses olan arkadaşlar da var ama benim kulaklıkta yok öyle bir ses


    Ses olarak memnunum ama bir miktar ağır, saçlarım ağrıyor uzun süre takınca.

    Şarjı mükemmel gidiyor. Günde 5-6 saatten fazla kullanıyorum ve haftada 1 şarj ediyorum en çok
    İndirimlerde almış ve tam 1 haftadır deneyimlemiş biri olarak kısaca yazayım, son kullanıcı gözümden belki birinin işine yarar.

    Hepsiburada üzerinden 200TL'e aldım, 5 Aralık Perşembe günü akşam geldi ve 6 Aralık Cuma günü şarjını fulledim denemek için.

    1- Ses kalitesi: JBL450BT ve JBL500BT almış ve kardeşlerime vermiş, deneyimlemiş biri olarak söylüyorum. Anker Q10 ikisinden de kaliteli ve net ses veriyor. Şarkı dinlemeyi ve dizi-film-içerik tüketmeyi çok severim. Dip bass diyebileceğim seslerin altından rahatlıkla kalkabiliyor ve kendi üzerinde bulunan bass tuşunu açıp ekolayzer ayarı ile işin suyunu çıkarsanız (kimileri eksi olarak görüyor) kulaklıkların sallandığını hissedebilirsiniz. Sürücüleri o kadar güzel subwoofer etkisi yaratıyor ki cidden 200TL'e bu hissi yaşayacağımı düşünmemiştim. Tiz pek sevmem ama güzel veriyor. Birçok müzik kulağının en çok aradığı şey olduğunu düşündüğüm hiçbir sesi arka plana atmadan istenilen seviyede verme olayı var kulaklıkta. Bir sahnede elektronik coşunca arkada diğer şeyler kalmıyor hepsini verebiliyor. Bunu deneyimlemeniz lazım yani 200TL'e hayatımın en doğru şeyini almış olabilirim. En yüksek sesi kesinlikle yüksek ve asla en yüksekte bir şey dinlemedim (denemek dışında).

    2- Konfor: Over ear bir kulaklık olmasından ötürü tercih ettim. 3 tane on ear kulaklık geçti elimden ve hep bir hüsran hep bir kulak sıkma acıtma kafa sıkma yaşadım. Kulaklığın pedleri yumuşak ve 1 haftada hergün saatlerce kullanmama rağmen hiç rahatsız etmedi. Sadece bazen kulağımın sıcakladığını hissettim ancak terleme yapmıyor. Kafa bandı yumuşak. İçeriğinize daldığınızda kafanızda kulaklık takılı olduğunu resmen unutuyorsunuz (günde 6-12 saat kullandım).

    3- Şarj :) : Almadan önce incelediğimde markanın bu modeline 60H+ reklamıyla kullanım süresi vaad ettiğini gördüm. O kadar gitmeyeceğini düşünerek ancak diğer JBL deneyimlerimden net şekilde uzun olacağını düşünerek o konuyu pek takmayarak aldım. Şimdi geldik en eğlenceli kısma. Kulaklığın şarjını 6 Aralık Cuma öğlen saatlerinde fulledim ve o günden şu ana net şekilde 65 saat aktif olarak kullandım. Hesabımın fazlası var eksiği yok. Artık canım sıkıldı ve bugün tekrar şarj edeyim dedim. Telefondan bağlanıp son kontrol ettiğimde %20 gösteriyordu. Bu şarj süresi deneyimi inanılmaz ötesi bir durum. Günde ortalama 10 saat kullanarak kablosuz bir over ear kulaklığı haftada bir şarj etmek. Cidden tebrik ettim. Bu pil sağlığı ne süre devam eder bilemiyorum ancak bu ses kalitesi ve rahatlığa bu aktif kullanım süresi cidden 200TL için takdire şayan.

    NOT: Fotoğraf eklememeyi tercih ettim. Zaten internette inceleme sitelerinde vs. makaleler mevcut. Bolca her açıdan fotoğrafı var. Ekranda nasıl görünüyorsa gerçek hayatta da öyle diyebilirim. Tek farketmediğim kafa bandı ile yükseklik ayarı arasında 1 parmak genişliğinde piano black tarzı güzel ve küçük bir kaplama var.

    Şöyle birşey keşfettim. Müzik dinlerken sağ kulağım daha fazla bass hissediyor diye söylemiştim. Aynı şarkıda kulaklığı ters taktım. Bass ortada gibiydi sol kulağım hiç titremedi. Yani ilk alsam kulaklığı ters taksam hiç böyle bir sorundan bahsetmezdim diyebilirim. Duyu kaybı vardı bende. Sanıyorum ondan kaynaklı bir durum. Şimdi aklıma gelip kulaklığı tersten denedim sonuç gayet açık. Sanıyorum kulaklık sorunlu değil benim kulaklarda var  

  • Ses kalitesi nasıl hocam basslar tizler vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 civarına Anker SoundCore Vortex modelini aldık, kıyaslayınca hangisi mantıklı. vortex su an yüksek fiyatta ama yine o fiyatlara gelir diye düşünüyorum.
  • amazondan almıştım ydışı 300 lira ya gelmişti. 199 fiyat / performans karşılaştırması yaparsan performansı bu fiyata göre muhteşem. tabi gidip bi bose, beats, jbl e55 vs karşılaştırırsan max volume de geri de kalır ama neredeyse bu kadar fiyat farkında normal. 500 TL altında alınabilecek en iyi kulaklık diyebilirim kulak üstü
  • sculptor S kullanıcısına yanıt
    vortex te aptx var, daha iyi vortex ama onun üretimini bitirdiler diye biliyorum. tekrar düşeceğini fiyatının zannetmem
  • AliExpresste 350tl ye aktif gürültü engelleyeni var ama ne kadar güvenilir, 200tl ye alınmalı mı bu ürün bilemedim kulaklıktan anlayan varsa aydınlatabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

    Ses kalitesi nasıl hocam basslar tizler vs
    Bluetooth 5.0 bağlantısı var, ses kaybı olabildiğince az, sürücüleri sağlam. Tavsiye ederim.
  • Sporda kullanan oldu mu tere dayanıklı değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dışardaki sesi kesme konusunda ne kadar başarılı bilen var mı ya da Dış sesi kesecek telefona bağlanabilen kulak üstü kulaklık önerisi olan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulaklık burda yeni sanırım daha 2 yorumu var, başka sitelerde de açık değil, en iyi bilgiyi amazondan alırız 27 yorum var ortalama yıldız 4.7
    https://www.amazon.com/Anker-Soundcore-Bluetooth-Headphones-Certified/dp/B07SHG4H92/ref=sr_1_1?keywords=anker+q10&qid=1573459486&sr=8-1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cure4itch -- 11 Kasım 2019; 11:8:23 >
  • biraz alakasız olacak ama bu kulaklıkların vücuda bir zararı var mı acaba? telefonlar gibi sar değerleri falan var mı?
  • sculptor S kullanıcısına yanıt
    telefondaki gibi sar ölçülmüyor diye biliyorum bunlarda, ama yine kablosuz kulaklıklarında vardır etkisi
  • makusla06 kullanıcısına yanıt
    tere dayanıklı değilmi hocam soruyomusunuz cevap mı veriosunuz anlamadım?
  • Pubg oynarken kablolu kulaklık kullanmak zor oluyor. Vestel desibel almak istiyordum da bu da avantajlı geldi. Kulaklıktan anlayanlar yorum yapabilir mi uygun görünüyor. 60 saat dinleme suresi de çok iyi. Vestel desibel 12 saat çalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uppp kullanan varsa yorumlarını bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek bir şeyi öğrenmek istiyorum. Windows 10 üzerinde Netflix vs kullanırken görüntü ses senkronu problemi (ses gecikmesi) yaşatan ürünlerden biri midir, yoksa başarılı bir şekilde kotarıyor mu o işi?

    Sony NWZ-WS613 kulaklığım ile herhangi bir görüntü ses senkron problemi/ses gecikmesi vs yaşanmaksızın Windows 10 altında dilediğimce diziydi, filmdi izleyebiliyorum. ancak spor kulaklık olduğu için batarya süresi ses sonuna kadar açıkken 2.5 saat civarı ancak gidiyor ve kulakiçi kulaklık formunda olduğu için belli bir süre sonunda da kulakları acıtmaya ve rahatsız etmeye başlıyor. o yüzden arayıştayım ve ürün epey dikkatimi çekti, eğer bahsettiğim şekilde geri göndermeme neden olacak sorunlar çıkaracaksa haybeden sipariş etmek istemiyorum.
  • UnicornKnight kullanıcısına yanıt
    Stokta bitmeden aldım bir tane. Ses gecikmesi ya da başka bir problem varsa iade ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanan arkadaşlara bir sorum var, kulak üstü müdür yoksa kulağı içine alan çevreleyen bir yapısı mı var ? kulak üstleri bir süre sonra ağrı yapmaya başlıyor rahatsız ediyor
  • Ankerse kafanız rahat olsun her ürünü kaliteli. Bence iyi fiyat lazım olan icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makusla06

    Sporda kullanan oldu mu tere dayanıklı değil
    ben şunu satın aldım, bunu kullanıyorumhttps://www.youtube.com/watch?v=er7H6zjmOJw&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.