Şimdi Ara

SATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, Menteşeler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
16
Favori
20.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • darkleass kullanıcısına yanıt
    Yorumların için teşekkür ederim. Evet malesef, kalitede ve kargo sorunlarında problem olacağından dolayı malum yaşadığımız sıkıntıdan ötürü mikrofon parçası üretmeme kararı aldım
  • Ürünü aldıktan sonra takmaya çalıştım açıkçası pek beceremedim satıcıya yazar yazmaz hemen sorunum çözüldü.Ürün inanılmaz kaliteli orjinaline göre kesinlikle tavsiye ediyorum.(not orjinali'nin kırıldıktan sonraki halini de atıcam birde yeni taktığımın hali görün)SATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, MenteşelerSATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, MenteşelerSATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, Menteşeler




  • 1 haziran tarihinde Sahibinden.com üzerinden sipariş verildi ve bugün elime ulaştı. Hemen taktım ve beklentimin ötesinde çıktı. Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NODIE


    Kendileri gayet ilgiliydi ve ürün kalitesi iyi görünüyor kullandıkça burayı güncel tutmaya çalışacağım.




  • Satıcıyı tebrik ediyorum. İşte girişimci ruhu. 3D Yazıcı ile neler yapılabileceğinin kanıtı olmuş resmen. İnşallah çok daha iyi yerlere gelirsiniz hocam
  • KontViper kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, bu sorunları çeken herkese ulaşmaya ve kendilerine en kaliteli, en dayanıklı ürünü teslim etmeye çalışıyorum. :)
  • Merhabalar,

    G930 için mikrofon menteşesi de mevcut mudur?

    SATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, Menteşeler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 20 Haziran 2020; 16:58:31 >
  • JBL 500BT için üst kafa kısmına denk gelen plastik bandı basabilir miyiz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sahinbinden linkini bulamıyorum kör müyüm acaba
  • musAKka kullanıcısına yanıt
    hocam aynısından bende de oldu bantladım direkt
  • Malesef o kulaklık için yaptığım bir tasarım çalışmam yok. Kulaklığın plastik kısmını tasarlamak ölçüleri bulmak malesef çok zahmetli bir işlem o sebeple yardımcı olamıyorum ne yazık ki.
  • musAKka kullanıcısına yanıt
    Mevcuttur fakat, konuda bulunan menteşe tasarımım kadar profesyonel bir çalışma değildir. İlgilenirseniz özelden numaranızı paylaşın görselleri ileteyim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byilmaz34 -- 25 Haziran 2020; 5:10:6 >
  • FluxyGG kullanıcısına yanıt
    Merhabalar konuda mevcut, fakat buradan yine sizinle paylaşayım.
    LS-01 Sahibinden Linki
  • G35 için menteşe varmı elinizde , Varsa linkini yazarmınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AL3ATROS kullanıcısına yanıt
    Logitech G35 LINK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byilmaz34 -- 3 Temmuz 2020; 5:9:25 >
  • Teşekkürler haydi hayırlısı bir takım aldım bakalım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü İstanbul içi elden teslim almam mümkün mü? Vereceğiniz herhangi bir lokasyona gelebilirim. Acil olarak lazım ve kargo bekleme durumum yok
  • 2 yıldır kullandığım g430 için 2 adet takım aldım (100 tl) orjinallleri sağ veya sol sadece bir tanesi kırılmıştı yani yaklaşık 2 yıl kullandım buradan aldıklarım ise 3-4 ay gitti gene kırıldılar ama ornijalleri normall plastik kırılması yaşarken buradan aldıklarım bıcak ile kesilmiş gibi ayrıldı yani kullanılan plastik karışımın hem zayıflığı hemde yazıcı dokurken kullandığı izlerden ayrıldı üretici arkadaşımızın yorumu şu şekildeydi "Ürettiğim ürünler 6 ile 12 ay arasında tekrardan kırılmakta. Bunun sebebi kullanılan plastik değil, kulaklığın tasarlanması." şu an sabitledim o şekilde ömrü gittiği kadar kulllanacağım.

    Bu yorumu yazmamdaki amaç ; sadece alacakları bilgilendirmekdir. ben yorumları okuyarak satın aldım ben bunun 6-12 ayda veya daha çabuk kırılacağını bilsem sabitlleyim kullanırdım.bu arada bu kulaklığın hareket mekinizmasını aktif kullanıyorum sağ kulak aç-kapa yaparak telefon veya dış ses allgıllama şeklinde sanırsam hareket mekanizmasını kullanmayanlarda daha uzun gidebilir.




  • 3 Hafta önce konuştuğumuz mesajları şuanda buraya yazmanız bana çok enteresan geldi. Size vakit ayırıp yazdığım 20 cümlelik mesaja cevap vermeyip gelip buraya yazmanız gerçekten bana art niyetli geldi. Sizden kullanıcı adınızı istedim, siparişinizi doğrulamak adına, onu bile vermediniz. Siparişinizi kontrol ettiğimde 3 ay önce aldığınızı görseydim, sadece kargo ücreti ile yollayacaktım. Binlerce müşterim arasından sadece siz memnun kalmadınız olsun buda nazar boncuğu olsun :) ama hala sahibinden kullanıcı adınızı merak ediyorum paylaşabilirseniz sevinirim :) Tüm müşterilerim sattığım ve ürettiğim parçaların arkasında olduğumu biliyor. Yorumlardan da görebilirsiniz. Sahibinden üzerinden de yorumları görebilirsiniz. Ayrıca bilen bilir, internette araştırabilirsiniz. Kulaklığı alıp ilk hafta orjinal parçaları kırılan onlarca müşteri mevcuttur. Yani buraya gelipte 6-12 ay dayanacağını bilseydim almazdım demek gerçekten art niyetli bir durum. Bu arada size yolladığım menteşeler nerdeyse, 1 sene önce tarafınıza yollanmıştır resimlerden anladığım kadarı ile :)




  • Bu arada N@SH adlı arkadaşın plastik karışımın zayıflığı diye benzetme yaptığı kırılan parça aşağıdaki resimdeki gibidir. 2 farklı eksenden kırılması malesefki kullanım hatasıdır o şekilde elinizle bile kıramazsınız bu parçayı :)

    SATILIK => Logitech G230, G231, G430, G930 ve G35 Yedek Parça, Menteşeler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byilmaz34 -- 2 Eylül 2020; 5:15:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.