Şimdi Ara

BİM 'TEFAL TOST MAKİNESİ' 109 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
12.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • geronimoooooo kullanıcısına yanıt
    Senin aldığın ürünler için farklı şeyler yaşamış olabilirsin. Sıfır alınan mercedes de bile elektronik arıza dahil birçok şey yaşanıyor. Boşa attığımız yok. Avrupada da yaşadım. Uluslarası marka, malzemesi üretim makinaları neyse onu kullanır ülkeye göre değişmez. İşçilik, lojistik, siyasi gibi saiklerle farklı ülke, bölgede üretebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -JonTurk- - kullanıcısına yanıt
    Kardeşim git bir mağazaya koy iki ürünü yan yana emin ol rezidansına kadar aynıdır sadece marka degisk. Heryerde olduğu gibi bi model üretiliyor firmalar markalarını basıyor üstüne buda öyle baksana sinbonun aynısı nerdeyse. Ben gittim paraya kırdım 250 liraya arzum 2001 aldım malzemesi filan kaliteli sinbo vardı 2 kez patladı çöpe attım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BİM’e gitmişken Xiaomi Bluetooth Hoparlör’e de bakın. Bugün Kahramanmaraş Boğaziçi BİM’den 69,95₺’den aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi tarihte gelecek? Bilgi göremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka bağlantı yerleri çabuk çıkıyor.
  • Şu çevirmeli ısı kademesi çabuk bozuluyor niye hep böyle yaparlar anlamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cezdim34 C kullanıcısına yanıt
    Yahu arkadaşım sen daha denememiş kullanmamamışsın yok öyledir yok böyledir hele bir kullan iki üretimi öyle gel ben kullandığım ve araştırmalarımı söylüyorum. mağazasında da inceledim ve TEFALİN TÜRKİYEDEKİ FASON ÜRETİMLERİNDEN FRANSIZ KALİTESİNİ GÖREMEDİM. Kullandım ve yorumum bu. Sadece blendırı değil mağazasında gördüğüm fiyatı indirimde özellikle almayı düşündüğümüz bir kahve makinesi var idi elime aldığım gibi kalitesizliği tutacağından belli ediyordu kutusunu aldım baktım yine Türkiye üretimi. Yok yani o Fransız Tefal kalitesi ama fiyetı fransız malı üretimden gayet uygun idi. Hemen uzaklaştım. Avrupada yaşamış olabilirsiniz ama Tefal markasının sahibi gibi savunmaya geçmenizin fanatizmin alemi yok. Önce bir kullanın görüşünüzü öyle söyleyin. Biz evimizde Tefalin blendırını tenceresini ütüsünü kullandık ve yorumlarım bu. Blendırı Türkiye üretimi ve fason idi 1 sene bile kullanamadık, Tenceresi Fransız malı ve 5 seneden fazla kullanıyoruz baya memnunuz ütüsü de Fransız malı ve yukarıda anlattığım işkence testlerinden geçmesine rağmen 5 seneden fazladır bana mısın demedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimoooooo -- 17 Ağustos 2018; 21:5:42 >




  • MEMATİ kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim aynen Türk üretimi Tefalden gerçek Fransız malı o kaliteli Tefal performansını beklemeyin ki fiyatı da ona göre uygun tutulmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BordoVeBeyaz

    Bosch Çerkezköy fabrikası yüksek kalite standartlarında çalışan fabrikadır. Markanın dünya üzerindeki tüm fabrikaları arasında ön sıralardadır. Aldığı ödüller de bunun kanıtıdır.

    Alıntıları Göster
    aynen.Bosch Çerkezköy-vestel arçelik arasında çok fazla kalite farkı var.hepsine çalıştık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle eski kalitesi yok. Tava almıştık. 1senede çöp oldu. Tefalsa kalsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu teflon kanserojen makinayı alacağınıza 60 tl daha fazla verin dökümixin döküm plakalı makinesini alın hem sağlıklı hemde lezzetli tostların tadına varın
  • benliharun B kullanıcısına yanıt
    Bölgesel mi ? Ürün tam olarak hangisi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirt

    Peki koskoca markalar burada kalitesiz mal yaptırıp kendi marka değerini niye düşürüyor?
    Birçok marka bunu yapıyor. Burada amaç Türkiye’deki ucuz üretici ile rekabet edebilmek. Tefal shop lara giderseniz kaliteli modelleri de ucuz modelleri de görebilirsiniz. Türkiye’de üretimi bilmediğimiz için değil yani. Tefal ucuz ürünle rekabet edebilmek için bizim ülkemizde ucuz ürün seçeneği ürettiriyor. Bunu bazı firmalar farklı isimler ile yapıyor (THY Anadolu jet) bazılarında tek isim altında kullanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _terminatör_

    Bölgesel mi ? Ürün tam olarak hangisi ?
    BİM "TEFAL TOST MAKİNESİ" 109 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benliharun B kullanıcısına yanıt
    Daha önce aynı ürünü 130 tlye sattı gayet uyguna almışsınız.Ürün şuan 150 tl civarında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • migros ve kipalarda vardi bu urun. arzum, ve sinbo ile (sinboydu sanirim emin degilim) yanyana duruyorlar, birebir her seyiyle hepsi ayni urun, uzerlerine bildigin marka basilmis, hic fark yok , sadece tasarim vs degil malzeme kalitesi de ayni. simbo denk getiren olursa onu alsin, bosuna daha fazla para vermesin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandogge -- 18 Ağustos 2018; 19:10:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İster Türkiye ister Fransa ister Çin olsun, eğer ucuza ürettirmek isterse kalite düşer. Tefalin kaliteli ürünleri de var, ama görmeden almayın. ben netten tefal çay makinesi aldım hemen iade ettim. Homend marka aldım biraz daha para verip, 10 numara ürün.

    Bu sinbonun ucuz mallarından. Sinbonun da biraz daha para verince daha iyi makineleri var, tefalın de. Üretim yeri değil, yaptıranın talebi önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renault megane sedane türkiye de üretiliyor. hb ise ithal. ikisi de edc. ama iki edc arasında fark var ithal edilen lehine. uzun lafın kısası konu türkiye olunca üzün kalitesizleşiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geronimoooooo

    Arkadaşlar Tefal ülkemizde son zamanlarda daha fazla olmak üzere küçük ev aletlerini Türkiyede fason ürettirip kendi markasını bastırarak satmaktadır. Kendim bizzat Trabzon ve Ankaradaki avmlerin Tefal satış mağazalarında inceledim. Kendi evimizde de Türk üretimi tefal küçük blendır kullanıyoruz. Özellikle küçük elektrikli aletlerin büyük bir bölümü Fransız Tefal kalitesinde olmayan 2. sınıf ürünleridr. Bunlardan Fransız malı Tefal kalitesi beklemeyin. (Sinbo King Goldmaster... ile eşdeğer kalitede benim şahsi tecrübelerime göre)
    Aynen dostum,



    Bende tefal su ısıtıcısı var. Şu an kullanmakta olduğumuz tefali bir önceki çok iyi çıktı diye aldık. Eskiden kullandığımız 8 sene kullanıldı hiç bozulmadı. Ama yeni aldığımız 1 sene kullandık resistanslar gitti garantiden yaptırdık garanti bitti yine resistanslar patladı. Gittim sordum 30 tl resistans fiyatı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rebellion87

    Bunun fiyatini bilmem ama sinbo ve ıvır zıvır markalar alacağıma Tefal alırım.Eski model bir tost makinasi var bende Tefalin yıllardır kullanıyoruz memnunum...
    sinbo pişmanlıktır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.