Şimdi Ara

carrefoursa kurbanini erken alana 50 tl indirim +250 tl akbank free (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
3.664
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yazılanları okudum - geçen sene ben Carrefour dan kurban aldım . Gerek et fiyatlarının pahalı oluşu gerek ortak bulamama derdi ile geçen sene 1190 ₺ ye Carrefour dan kestirdim . 2. Gün 15:00 gibi geldi et. Abartmıyorum . O kadar güzel et geldi ki . Biz bu zamana kadar uğraşıp kestiğimiz bayramlarda akşama kadar geberiyorduk yorgunluktan . Gelen et kemiksiz löp et ve mükemmel bir etti . Ben çok memnun kaldım . Bu sene de toplamda 5 kişiye kestireceğiz inşallah Carrefour dan . Tavsiye böyle birşey işte . Memnun müşteri müşteri çeker . Ha tamam az et geliyor vs vs ama çok et istiyorsan 2500 den aşagı yok hisse . Burda 3 tane içeceğimiz de geldi coca cola dan 50 ₺ indirim de oldu Free karttan evine kadar da geldi mi bedavaya 2.gün . Ha mesela A101 i tavsiye etmem baya sıkıntı yaşayan var . Geçen sene resim almadım keşke alsaydım ama bu sene inşallah çekerim . Geçen sene dedeme de makromarketten küçükbaş kestirdik 720 ye geldi o ette çok güzeldi . Makro şu an sıkıntılı bu sene kesmiyor sanırım . Diyeceğim o ki Carrefour benim için rakipsiz . Ha bir de bu sene Avantajix i unutmayacağım baya getirisi olacak bana yüzde 2 de ordan gelecek .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesafe4272 -- 4 Ağustos 2018; 18:3:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • neo kart ile alımda, 2 bin mil de verecekmiş, bilginize
  • Arkadaşlar yazılanları okuyunca gerçekten üzülüyorum. Kurban Allah rızası için yapılan bir ibadettir. Etin kilosunun kaça geldiği, kaç kilo et çıktığı, oradan o fayda burdan bu puan, bu düşünce içerisinde kesilen kurbanın kestiren kişiye faydası olmayacağından korkarım. tüm bu düşüncelerden sıyrılarak yalnızca Allah rızasını umut ederek kurbanlarimizi kesmemiz dileğiyle. Şimdiden hepimizin kurbanını Allah kabul etsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 4 Ağustos 2018; 22:4:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miyankizu

    Arkadaşlar yazılanları okuyunca gerçekten üzülüyorum. Kurban Allah rızası için yapılan bir ibadettir. Etin kilosunun kaça geldiği, kaç kilo et çıktığı, oradan o fayda burdan bu puan, bu düşünce içerisinde kesilen kurbanın kestiren kişiye faydası olmayacağından korkarım. tüm bu düşüncelerden sıyrılarak yalnızca Allah rızasını umut ederek kurbanlarimizi kesmemiz dileğiyle. Şimdiden hepimizin kurbanını Allah kabul etsin.
    amin.
    açıkçası bu devirde kimsenin bunları düşündüğünü zannetmiyorum, öyle bir kafa yapısı olsaydı, ramazanda bakliyata zam gelmezdi, kandillerde sadece pastaneler kandiliniz kutlu olsun mesajı asmazdı (kandil simidi satmak için şart) , kurbanda da kurban fiyatları artmazdı.... herkes çıkar derdinde, o yüzden biz de uygun almaya çalışıyoruz

    o değil de, alibaba'da , 50 dolara koyun var, getirtip satsak mı

    https://www.alibaba.com/product-detail/Live-Awasi-sheep-for-sale_50038454689.html?spm=a2700.7724857.main07.7.5138535fR0Q6pm




  • 250 TL nin süresi bitti sanırım değil mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emremercan E kullanıcısına yanıt
    aynen 5*75e 50 var suan neo nun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrebey19

    burda ne yapcaktim ya senin gibi vatan kurtaramiyorum klavyeyle, sol un çomarisin malesef
    Sen sadece işsizlikten forumun her bölümünde her konuya salça olan boş beleş birisin. Yazdığın konularda birşey bildiğinde yok. Seninle uğraşmaya değmez. Belki bir iş bulursun da her yere dadanmaktan kurtulursun.
    Senin neyine kurban konuları? Yıl olmuş 2018 sağ sol kavramlarının 90'larda bittiğinden haberin yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miyankizu

    Arkadaşlar yazılanları okuyunca gerçekten üzülüyorum. Kurban Allah rızası için yapılan bir ibadettir. Etin kilosunun kaça geldiği, kaç kilo et çıktığı, oradan o fayda burdan bu puan, bu düşünce içerisinde kesilen kurbanın kestiren kişiye faydası olmayacağından korkarım. tüm bu düşüncelerden sıyrılarak yalnızca Allah rızasını umut ederek kurbanlarimizi kesmemiz dileğiyle. Şimdiden hepimizin kurbanını Allah kabul etsin.
    Lafım direkt size değil, yanlış anlamayın genel olarak sizin gibi düşünenlere. İbadetiniz üzerinden neden birilerinin çıkar sağlamasına, ibadetinizi daha uyguna yapabilmek varken, aynı parayala belki de daha büyük bir hayvana girebilecekken yani Allah yoluna daha fazla kan akıtabilecekken, daha fazla yardım yapabilecekken, daha fazla yetime, garibe ulaştırabilecekken cebinizdeki parayı, çoluğunuzun çocuğunuzun rızkını birisinin emmesine, üzerinizden çıkar sağlamasına bir şey demiyorsunuz?

    Bu düşünce yüzünden, yani ibadettir parasına bakılmaz düşüncesi yüzünden kurban fiyatları böyle. Hayvanın sahibi hayvanı aracıya veriyor kazanıyor, aracı mezbahaneye gidip kestiriyor o kazanıyor, satıcı kasaba vermek için dağıtıcıya veriyor o kazanıyor, dağıtıcı kasaba veriyor o kazanıyor, kasap size satıyor o kazanıyor ve etin kilosu bu haliyle bile markette 46 lira civarında ancak biz alıp kestirip tarttığımızda tek kalemde bize maliyeti kilo başına 60 lirayı buluyor. Hayvan karkas bedeli şu anda 27.5 lira, kemik firesi %15 olarak çıksan bile hayvanı neredeyse 2 katı paraya alıyoruz. Yazık ben bunu kendime yediremiyorum açıkçası.

    Bu sene parasına değecek büyük baş hayvan bulamadım henüz, olmadı kızılay'a bağış yapacağım veya ufak bir koyun alıp kesip dağıtacağım zira koyun etini kendim yiyemiyorum. Marketten kurban alınmasına da prensip olarak karşıyım.




  • koleman kullanıcısına yanıt
    Son üç kurbanın ikisini carrefour'a kestirdik. ikisinde de bayramın ilk günü verdiğimiz cep telefonunu arayıp vekalet istediler. bayramın ikinci günü kurban eti bize teslim edildi. aldığımız yerde kasap reyonu vardı isteğinize göre parçalıyorlar pay da yapıyorlar kıyma da yapıyorlar. kısacası memnun kalmıştık.
  • Ben evine doğru düzgün et girmeyen birine veriyorum kurbanı o kesiyor kendisine ve çevresine ihtiyaç sahibine dağıtıyor. Gerçek ihtiyaç sahibi bulup vermek biraz zor oluyor ama bulunuyor. Bayramda kasaptan 2-3 kilogram alıp kavuruyoruz . Çocuklar bayram geleneklerini unutmasın diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carrefour göndermez ..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.