Şimdi Ara

Yeni PS4 Pro güncellemesi ile oyunlar eski TV'lerde daha net görünecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sony PS4 Pro, 4K oyun ve eğlence deneyimi için tasarlanmış bir cihaz ancak henüz 4K TV'ye sahip olmayan kullanıcılar ne olacak? Açıkçası bu, PS4 Pro'nun sunduğu özelliklerden tam olarak faydalanamayacakları anlamına geliyor ancak iyi haber şu ki Sony buna çözüm bulmak için bazı çalışmalar yapıyor.

     

    [bkzdh=97172]
    Sony, PlayStation Blogu'nda yapılan bir açıklamada konsol için “supersampling modu” adlı özelliği sunacak yeni bir güncelleme duyurdu. Bu da 4K için tasarlanan oyunların TV'nizin çözünürlüğü ile eşleşecek şekilde uyarlanacağı (downscale) ancak aynı zamanda daha net bir görüntü sunacağı anlamına geliyor.

     


    HDTV'lerde daha berrak görüntü elde edilecek


    Sony konuyla ilgili blog yazısında "PS4 Pro kullanıcıları Ayarlar menüsü altında, HDTV'ye (yani 1080p veya daha az) sahip olanların bazı PS4 oyunlarını oynarken gelişmiş görsel deneyimden yararlanmalarını sağlayacak yeni bir "supersampling modu" görecekler. Supersampling modu ile 4K TV'ye bağlandığında daha yüksek çözünürlükte render edilen oyunlar HDTV'ye uyarlanarak (downscale), PS4 Pro sahiplerinin 4K TV'ye sahip olmasalar bile görüntü berraklığını artırmanın avantajlarından yararlanabilecekler" dedi.

     

    Sony ayrıca, "PS4 Pro Enhanced" özellik seti aracılığıyla zaten supersampling kullanan bazı oyunların olduğunu ancak yeni güncellemeyle bu özelliği kullanmayan oyunların bile supersampling avantajlarından yararlanmasının mümkün olacağını belirtti. Yeni 5.50 sistem güncellemesi için beta süreci başlamış durumda. Final sürümü ise önümüzdeki günlerde dağıtıma çıkacak.







  • bide yeni ps alacaklara satıcılar gidip de bilmeden ps4 1080p için ps4 pro 4k için 4k tvniz yoksa almayın demese daha güzel olarak aradaki fiyat farkı 200tl ps4 pro mantıken almak varken millete ps4 kitliyorlar

  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    stoktaki ps4 leri elden çıkarmka için :D

  • Eski tv diyince tüplü 55 ekran tv'lerden bahsediliyor sandım. Meğersem 4K olmayan tvler kastediliyormuş. Beynim bile zenginmiş gibi davranamıyor...

  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Aradaki fiyat farki azsa kullanicilarin gözünü açması lazim hocam. Ben hiçbir konuda saticilara güvenmiyorum zaten, önce kendim araştırıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazarRS kullanıcısına yanıt
    Aynı ben :]

  • 4k tv'si olmayanlar için iyi haber mi hahaha ps4 ne zaman 4k çözünürlükte oyun sundu ki,makinenin donanımı zaten bu iş için yetersiz sağır sultan bile bunu duymuştur ki xbox one x bile 4k için tam olarak yeterli değil am pss4'göre çok daha iyi en azından

  • Supersampling film gibi bir etki katıyor. Exclusive oyunlar müthiş görünüyor. PS4 isteyenler kesinlikle Pro alsın

  • ps5 geliyor sanırım ps4 ü elden çıkarmak lazım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.