Şimdi Ara

İsrail'i En Çok Korkutan Senaryo: Ülkeyi Kuşatabilecek Güçte Olan İslam Ordusunun Kurulması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aldığınız silahların çoğu adamların . Kimin silahıyla kime kafa tutuyorsunuz? İslâm ülkelerinin çoğunun umrunda değil bir biz önemsiyoruz ki açık savaş başlasa çoğu gitmez askere. Kendi ülkende birliği sağladın uluslararası arena kaldı bir tek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin uçağı İsrail'e doğru dönmüş, Türkiye'nin uçağı Mısır'a doğru dönmüş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurs@tz

    Tamamen palavra, fantazi ürünü, ne amaca hizmet ettiği, kime faydası olduğu belli olmayan bir konu başlığı olmuş.


    Dünyada en iyi önleyici saldırıyı, üstelik en gözü kara ve vahşice yapabilecek yegane devlet İsrail Devletidir. Ne Amerika ne Rusya ne de Çin, sadece İsrail.

    Mümkünü yok ama Farzedelim İsraili yoketmek üzere böyle bir islam ordusu kuruldu.

    Daha o ordu kışlalarından çıkmadan İsrail 400 den fazla nükleer bombasını hiç tereddüt etmeden, uyarı yapmaya gerek dahi görmeden kullanacaktır, hem de nokta atışı olarak Direk hangi ülkeler bu işin içindeyse ve gerekiriyorsa haritadan silecek şekilde acımadan bu işi yapacaktır.


    Bunun için Dünyanın geri kalanını zerrece de umursamaz, o derece kararlılıkta bir Devlettir,

    Ayrıca inançları gereği Yahudiler dışındaki tüm insanlar hayvan statüsündedir, ve toplu itlaf etmede hiç bir vijdani rahatsızlık duymayacaklardır, hiç bir zamanda duymadılar, tarihte bolca referanslar mevcuttur, dinleri onlara ihtiyaç duydukları gerekli motivasyonu sağlayacaktır.


    İsrail kendisine karşı bir hareketi sezdiği anda beklemeden tereddütsüz ilk darbeyi vurur, buna tehlikenin büyüklüğüne göre gerekirse nükleer silah kullanmak da dahildir.

    İsraili yoketmeyi planlayan bir Devlet kendsinin de tamamen yok olmasını göze almış demektir.

    Kısacası sıkar biraz, bir daha asla bir kudüs fatihi çıkmayacak, kendileri yok olursa tüm Dünyayı da beraberlerinde yok etmeye kararlı ve yeminli bir millettir, nükleer kıyameti de gerekirse bunlar koparacaklardır, bunu yapacak imkan ve teknolojiye sahiptirler, kullanırlar da.

    Başka yerde korkutun insanları, bizim bunlara karnımız tok kardeşim. Evet atom bombasına ve hidrojen bombasına sahip olabilir israil, yalnız farkettiysen bit kadar ülke kendi bombalarının ortasında kalır, bombaladığı ülkelerle aynı kaderi paylaşır. Biliyorsun ki nükleer bombaların bir özelliği de arkasında büyük bir alanda bıraktığı kalıcı hasar ve insan dna sına verdiği zarar.



    Ha şu konuda haklısın, İsrail atom bombası kullansa BM NATO vs kınamakla yetinirler. Bunun nedeni İsraili çok sevmeleri değil, müslüman ülkeleri hiç sevmemeleri olur. Zaten nerde bir Avrupa ülkesinde bomba patlasa insan hakları ihlali teror katliam olur adı. Ama müslüman ulkelerdeki katliamlara kimse sesini çıkarmaz.



    Bu yüzden algını başka yerde kas kardeşim. Kudüs İslamiyet in ilk kiblesidir. Yahudiler için olduğu kadar bizim için de kutsaldır. Bu yüzden kırmızı çizgidir. Amerikan İngiliz piyonu olmuş sözde İslam devletleri yüzünden 6 gün savaşı adı verilen müslüman ülkelerin yüz karası bir olay yaşanmıştır. (ki müslüman ülke olarak bu savaşa katılmadığımizi da hatırlatayım, nedenlerini siz sorgulayın.)



    Bu devran elbet bir gün dönecek. Ama bu sebepsiz cesaretle değil, ya da diğer ülkelerden korkmakla değil. Gerekirse 1 e 10 verilerek 150 binlik fitne ordusuna karşı savaşarak. Gerekirse arkasındaki büyük abilerine rest çekilerek. Getirsinler okyanus ötesinden askerlerini. Siyaset ve savaş içiçedir sonuçlarına onlar da katlanır elbet. Bir tek canımız var, onu da veren Allah. Yolunda canımızı feda etmeye biz haziriz...!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cidden çok boş laf yapıyorlar. Bunun hiçbir haber değeri bile yok bence. İsrail kutsal dediği toprakları almak için neler yapıyor nasıl çalışıyor bizimkiler anca lak lak derdinde
  • Bir fuze kac kisi oldurebilir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw he he. O islam coğrafyasında hangisi kendi silahını, uçağını üretmişte saldıracak. İsrailden aldıkları silahlarla mı israile saldıracaklar? Çok dizi izliyorsunuz çok.
  • 2017 dünyasında haritadan israilin silinmesiadajfhsdjksdhfdsg

    yahu açın birer cola için de kendinize gelin

    bu kadar saçmalayan yazar/editör sanırım çok sık görmuyoruz
  • İsrailin en büyük korkusu değil en büyük hayalidir bu. Yeni bir 6 gün savaşında tüm vaadedilmiş toprakları alırlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Widow

    Her şey o yeşil haritada gösterildiği ve konuda anlatıldığı gibi ideal değil. Askeri gücün yeterince caydırıcıysa(ki İsrail'in nükleer silahlara da sahip askeri gücü fazlasıyla caydırıcı) içi boş bir askeri ittifakın senin için fazla bir anlamı olmaz. İslam coğrafyasının devletleri birbirlerine karşı düşman oldukları için İsrail'e karşı kolay kolay ortak hareket edemezler. Hele İsrail ile şu an sadece Kudüs olayı yüzünden savaşmaları olasılık dahilinde olan bir şey bile değil.

    Pakistan'in hakeza Iran'in nukleer gücünüde gormezden gelmemek lazim. Israil icin cok buyuk tehdit. Adamlarin, yıllarca İran in nükleer silah elde etmemesi için atmadigi takla kalmadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Bahreyn, Bangladeş, Benin, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Brunei, Burkina-Faso, Cezayir, Cibuti, Çad, Endonezya, Fas, Fildişi Sahili, Filistin, Gabon, Gambiya, Gine, Gine Bissau, Guyana, Irak, İran, Kamerun, Katar, Kazakistan, Kırgızistan, Komorlar, Kuveyt, Libya, Lübnan, Maldivler, Malezya, Mali, Mısır, Moritanya, Mozambik, Nijer, Nijerya, Özbekistan, Pakistan, Senegal, Sierra Leone, Somali, Sudan, Surinam, Suudi Arabistan, Tacikistan, Togo, Tunus, Türkiye, Türkmenistan, Uganda, Umman, Ürdün, Yemen.



    Şu ülkelerin kendine faydası yok ki
  • İslam ülkeleri birleşirse mümkün ama birleşemezler hemen mezhepçilik başlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabistan, mısır, suriye, ürdün, bae vs vs hepsi amerigan uşağı seninlemi iş yapıcaklar? Direk satışa geliriz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapacaksın gönüllü ordu, gidip savaşacaklar. biraz nefes alırız.

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen bir bakalim;



    Turkiye ile Suriye neredeyse savas noktasinda.

    Suriye ile Katar neredeyse savas noktasinda.

    Katar ile Suudi Arabistan neredeyse savas noktasinda.

    Suudi Arabistan ile Yemen neredeyse savas noktasinda.

    Yemen ile Misir neredeyse savas noktasinda.

    Misir ile Iran ilk firsatta savas noktasina gelecekler.

    Iran ile Azerbaycan arasinda sikintilar var.



    Israil'e karsi orduyu bunlar mi kuracak?

    Gunumuz musluman iktidarlarinda findik kadar beyin, nohut kadar gurur, uzum tanesi kadar insan sevgisi yok. Siz siz olun, herhangi bir iktidarin aklina uyup savasa gitmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay birisi yine benim yerime ömrü billah gitmiycem ülkeye yine ömrü billah gitmiycem başka ülkelerle birlik olup ordu kurup saldırcak bende avelim hemen gidicem çünkü islam ordusu
  • okurken bile insana gülme geliyor, bu kafaya nasıl ulaşıyorlar araştırılmalı.
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Hangi İslam ülkesi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Rüyalarda buluşuruz, bu şarkıyla...."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • islam ordusuymuş

    5 tane müslüman bir araya gelse sen şiisin sen sünnisin diye birbirinin kafasını kesmeye çalışır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.