Şimdi Ara

İnternette eksik anlatılan konular...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günaydın arkadaslar ben dershaneye gitmiyorum mezunum evden calısıyorum ancak büyük bir sorun var. İnternetten calıstıgım halde soru bankasını açıp çözmeye başladığımda bir yerlerde takılıyorum ve bu takıldığım yerler konuyu çalışırken karşıma bile çıkmayan yerler.
    Konu anlatım kitaplarım var ama kitaplardan çalışırken yeterince anlayamıyorum (kimya gibi)

    Not: Soru bankalarım -ders- ygs/lys tek kitap şeklinde. Ve bir ygs konusunu izleyip not aldıktan sonra onun lys konusunu da izleyip not alıyorum ama halen EKSİKLİK oluyor.
    Örneğin kimyada bağları hem ygs hem lys olarak izledim not aldım ama içinde organik de sormuş. Henüz organik konusunu izlemedim, kimya sıfır olduğundan organik'i bilmiyorum bile. Bu yüzden bağlardaki soruları da yapamadım. Çok mahcup hissediyorum. Boşuna çalışıyormuşum gibi düşünüyorum öğrendiğim konunun sorularını çözemeyince. Eksiksiz anlatan bir hoca yok mu? Ne yapmalıyım...







  • Kardeşim kendin demişsin ygs/lys karışık kitap diye. İlk önce sıfırdan başlayacaksın yani ygs konularıyla sonra üstüne koya koya lys konu sıralamasına geçeceksin. Diğer türlü bir konuya çalışıp o kendi dediğin kaynaktan çözmeye kalkarsan o adam organikte katar o konuya başka konuları da katar. Ygs ve lys ayrı kitaplarını almanı öneririm
  • Hocalara geldik YGS lys ayrı ayrı anlatıyorlar,oradan izleyebilirsin,YGS ile beraber lysyide götür bence,yoksa marttan sonra falan lys yetişmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin dediğin konu bağlarda hidrokarbonlarin bas kısmı var.Organik kimyanın ilk bölümüne bakarsan görebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.