Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (1200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.321
Cevap
307
Favori
875.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11981199120012011202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Acil dönüş bekliyorum.Ben neden bahsediyorum iş bilmez cahil arkadaşınız ne yapmış.

    Destek No: 35712786



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msdos34 -- 19 Ağustos 2020; 12:38:7 >
  • Yalın internete geçiş talebim haziranın 16’sından beri bekliyor nedir bu arkadaş atom mu parçalıyorsunuz? Ben neden sürekli sizin peşinizden koşturmak zorundayım? Fatura gelince her ay takır takır ödüyoruz ama hizmete gelince aylarca kimse iplemiyor nasıl bi firmasınız cidden anlamış değilim.

    Müşteri numaram : 1154069

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agustos ayında iki hafta düşük hızlarda 2mbya yakın hız alarak kullanmaya çalıştım şimdi iki gündür internetim yok beyler türknet batıyor ! ttnette diğer firmalarda sıkıntı var ne yapacam bilmiyorum sorunu çözseler 16 mb hızımı verseler eyvallah diyecem de yok şimdi bide 85 tl istiyorlar hem internet yok hem 2mb hız ver hem 85 tl iste HARRAM ZIKKIM OLSUN TURKNET İNŞALLAH BATARSINIZ
  • Merhaba @TurkNetDestek

    Bir arkadaşımı referans göstererek internet bağlantısını yaptırdık, faturalama dönemleri gelmesine rağmen kendisine fatura çıkartılamadı ve ödemesini yapamadı. 1-2 gün sonra bana gelen sms üzerine kendisine fatura ödemesi yapmasını söyledim ve geciktirmeden yaptı.
    Durumun bizden kaynaklanmadığını defalarca Online İşlem Merkezi üzerinden hem ben hem arkadaşım yazdı.
    Sistemlerinizde yaşanılan sorunlardan biz Türknet müşterileri olarak neden mağdur oluyoruz!!!
    Ayın 30unda gelen SMS te ise arkadaşım ve bana indirim tanımlanacağı bilgisi gelmesine rağmen,
    TurkNet Destek Burada

    benim online işlemlerden attığım çözüm önerisi üzerine bana gelen cevapta aşağıdadır.
    TurkNet Destek Burada

    Biz hanginize inanacağız??
    Benim Müşteri numaram : 1292385
    Arkadaşımın Müşteri numarası : 1741659
    Ayrıca saha ekibinizin sorumluluğunda olan kontrol ve kurulum için ben her referans gösterdiğim kişi için gidip ekstra kurulum yapıyorum.
    Saha ekibiniz modem satmaya çalışmaktan başka bir işe yaramıyor herhalde.

    Gerekli tanımlamaların tarafımıza yapılmasını talep ederiz.




  • nightbot99. kullanıcısına yanıt
    Çözüm olarak tarayıcı geçmişimi temizlememi önerdiler baya dalga geçiyosunuz milletle. Tanıdığım herhangi bir insanı asla türknete geçirmicem. Tamamen rezalet.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nightbot99. kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kaydınız 20 saat online olduğunuzdan dolayı sorun olmadığı iletilerek kapatılmıştır. Yaşadığınız sorun modem kaynaklı ya da DNS kaynaklı olabilir. Kablolu bağlantı yaparak test edebilir misiniz? Kopma devam ediyorsa DNS değişikliği yaparak test edebilir misiniz?
  • Yvonne S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda hukuk birimimiz ilgileniyor. En kısa süre içerisinde yazıyı yanıtlayacaklar.
  • msdos34 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arıza kaydınız ile ilgili teknik uzmanlarımız sizi aramıştır. Ancak ulaşamamıştır. Gelen bilgiyi sizinle paylaşmak isterim.

    "Sisteme kayıtlı olan (532)624-86 72 nolu telefonunuzdan iki kez daha aradığımı ve yine ulaşamadığımı belirtmek isterim. Yapmış olduğum aramalar kayıt altında olduğunu ve hala aranmadığınızı belirtmeniz durumunda şikayet birimimize durumu belirtebilirsiniz. Ayrıca 79 mbps olarak sabitlediğim hızınızı tekrar düzelttim. Altyapınız 83 mbpse kadar desteklemekte olup şuan modeminize 81 mbps hız sağlıklı bir şekilde buluştuğunu belirtmek isterim. Bağlantınız ile ilgili tarafımızdan şuan için bir sorun görülmediğini belirtmek isterim. Ping değeri kaynaklı sorun yaşadığınızı ilettiniz direkt olarak ping değerine maalesef müdahale sağlayamıyoruz ama ping değerlerinde düşüş sağlamak için öneri olarak tek cihazla bağlanmanız , kablolu olarak bağlanmanız,kullanılmayan programları kapatmanızı ve Dağıtıcı (Router) veya Çoklayıcı (Hub) kullanılıyorsa bunun yerine bilgisayarı modeme doğrudan bağlamanızı rica ederim 1- Uzaklık Bağlanmak istenilen sunucu ile aradaki mesafe ne kadar uzak olursa ping süresinde de artış yaşanır. Örnek olarak Türkiye üzerinde yer alan bir sunucuya ping süresi 20 ms. ise, aynı bağlantı ile Avrupa’da yer alan bir sunucuya bağlanıldığında bu süre 60 ms. çıkabilir. Bu süreler karşı sunucu yoğunluğu durumu da göz önüne alındığında artabilmektedir. 2- Bağlantı Tipi Bağlantı tipi pingi doğrudan etkiler. ADSL, VDSL, Fiber, 3G, 4,5G gibi bağlantı kullanan kullanıcılarda ping süreleri farklılıklar gösterebilir. Kablolu bağlantı kablosuza göre daha iyi ping sonuçları verir. iyi günler."




  • Çok acil bir durum var. Sabit hattımızı 14:00 14-20 arası kim aradı öğrenebilirmiyiz ? Şüpheli birisi tarafından arandık emniyete bildirmemiz gerekiyor. telsizin hafızası dolmuş o yüzden göremedik.

    pm de attım size lütfen bakarmısınız acilen.
  • ysn61 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yalın internet geçiş sürecinde hata alınmıştır. Bu nedenle şu an için yalın internet geçiş işlemi yapmıyoruz. Telefon ücreti de almıyoruz.
  • Netscout N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çözüm uzmanlarımızın inceleyebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan fatura inceleme kaydı oluşturabilir misiniz?
  • IceRulez kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size bu konuda yardımcı olmak isterdim. Ancak sadece yapılan aramaları görebiliyoruz. Gelen aramaları maalesef göremiyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, çözüm uzmanlarımızın inceleyebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan fatura inceleme kaydı oluşturabilir misiniz?
    Cevaba bakarmısınız :)

    Önceki mesajımda açıklamalı ekran görüntüleri ile size yazdım online işlem merkezinden kayıt açmasam acaba o ekran görüntülerini nereden alacağım ?
  • Netscout N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi ve faturalarınızı incelediğimde çözüm uzmanımız tarafından manuel olarak 2 hizmet için de indirim girişi yapılmıştır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ey güzel kardeşim.

    Bak şimdi biz sana güvendik ne zaman başvuru yaptık.

    Şimdi Sizden 1 hafta önce Superonline başvurmuştum ama iptal ettim.

    Sonra Turknet'e başvuru yaptım.

    Superonline iptal etme sebebim defalarca sormama rağmen Turk telekom altyapısı kullanmıyoruz dediler bende kabul ettim ama hattı açmaya Türk telekom elemanları gelince iptal edilsin istemiyorum dedim.

    Evimde maalesef farklı alternatif olmayınca sizinde taahhütsüz durumunuzu görünce seninde ilginle başvurduk.Sanırım 2-3 hafta önceydi.

    Şimdi geçtiğimiz günlerde Superonline'dan binaya hat çekildiğine dair bir mesaj geldi bende Süperonline aradım ve bu hattın Turknet için çekildiğini süperonline hizmetinin iptal ettiğimi belirttim. Sonrada Turknet'i aradım durumu izah ettim.

    2-3 haftadır Superonline'ın 2 günde evime gönderdiği teknik ekibi Turknet 2-3 haftadır gönderemedi.

    En son dün arkadaşlarınız ile görüştüm çağrı merkezinden yarın hat bağlanmazsa Turknet'i iptal edicem. Superonline yapabildiği baskıyı yapamayarak 2-3 haftadır internetin açılmasını bekliyorum.

    Eminim ki süperonline başvursam 2 günde hattım gene açılacak. Sizin Türk telekomda hiç bir gücünüz yok yarın öbür gün sorun olsa nasıl müdahale ediceksiniz korkutuyor açıkcası.




  • Ankara/Keçiören çevresinde oturuyorum. Saat 13:00 gibi aniden internetim kesildi ve hala daha gelmedi. Modemin dsl ve internet ışıkları yanmıyor şuan. Yardımcı olabilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 19 Ağustos 2020; 16:24:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Yanlış cevap oradaki cevabın aynısını yazacaksanız siz neden gerek var.Hadi bakalım online işlemler üzerinden cevap verdim onu tekrar okuyun bana cevap verin.Bekliyorum.Ben sadece ping demiyorum paket kaybı var diyorum.Paket kaybı Cogent üzerinde var galiba diyorum.Bunu bile belirtiyorum hala bana ping diyorsunuz.Hadi cevap bekliyorum.Ayrıca başka sorunları da bildirdim.
  • Merhabalar,
    evimde ttnet fiber var. istediğim hızda neti çok pahalı. milenicom ve turknet arasında kararsız kaldım.

    yardımcı olabilir misiniz ?
  • İşin komiği 80 Mbps hız tanımlı hatta Türknet sunucusu 60 Mbps hız çıkıyor.Diğer sunucularla elle ayarlanmış gibi 50 Mbps sabitlenmiş.Vodafone Türkiye sunucusu ise berbat gözlemlediğim kadarıyla Vodafone Türkiye bağlantısı Turkcell üzerinden yapılıyor.Pingler felaket hızlar berbat.Sağa sola saçma sapan sponsorluklar yapacağınıza böyle saçmalıkları düzeltin.Bu gidiş hiç iyi değil 6 senelik müşteri olarak gözlemlerim bunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, hizmetinizi ve faturalarınızı incelediğimde çözüm uzmanımız tarafından manuel olarak 2 hizmet için de indirim girişi yapılmıştır.
    Merhabalar
    Dün 18. 08 tarihinde İnternetim gitti. Sitenize girdiğimde
    'Bölgenizde Türk Telekom kaynaklı bir çalışma olduğu için
    26.08 tarihine kadar internete ulaşım sağlamayabilirsiniz'

    Bu nasıl bir çalışma ki 8 gün internetsiz kalacağım. Çağrı merkeziniz arıyorum biz ilgilenmiyoruz online mesaj atın diyor. Muhatap yok karşımda. Ben kime ne diyeceğim. Özelden bana ulaşın lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11981199120012011202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.