Şimdi Ara

40-45 bin TL civarı otomatik araç arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Otomobil #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Kısmetse ocak ayında ilk çocuğumuz dünyaya gelecek ve bu vesile ile bir araba almayı düşünüyoruz. İstanbul'dayım ve aracı bir hafta sonu expertize sokup sonraki hafta içi alabilirim. Malum siteden bakıyorum zaten ve belli bir fikrim var araçlar ve piyasa hakkında ama forumda belki bize aracını satmak isteyen çıkabilir diye buraya da yazayım istedim.

    Beklentilerimden biraz bahsetmem gerekirse: 15 yıldır fln ehliyetim var fakat hiç aktif araç kullanmadım bu nedenle otomatik olması birinci önceliğim (yarı otomatik fln ise hill holder desteği şükela olur). Bunun yanı sıra -çok elzem olmasa da- esp olmasına biraz takmış durumdayım, bagaj hacminin yüksek olması iyi olur bir de. yakıt önemli değil fazla kullanmayacağız (hafta sonu aracı olacak, biraz uzun yol da yapabiliriz) boya değişen olsa bile araç masrafsız olsun ne bileyim 10 yaşından küçük olsun uyar bize (km de 150bin olmasın ama ) Daha ne detay vereyim bilemedim valla.

    Forumda biraz araştırma yaptığımda bütçem ve beklentilerim çerçevesinde genelde 308 veya cruze tavsiye edildiğini görüyorum. Arkadaşlarım da ayrıca aveo, 307, C4 ve Megane tavsiye etti. Velhasıl bu modeller veya benzeri 3 kişilik aile için uygun aracı olduğunu düşünen arkadaşlar bana ulaşabilirse sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Aveo otomatiği b sınıf bir araca göre çok yakıyor, tam otomatik istiyorsan cruze micra jazz vs bakacaksın,



    Megane 3 kasa galiba baktığınız dizel otomatikleri için bütcenizdekilerin baskı balataları bitik araç bulursunuz servis 4000+tl madraf çıkarır, servis baskıyı ölçüyor bakmadan almayın bu kusur sayılmaz manuel şanzıman gibi baskısı 80-120bin km gibi biter bu , benzinlilerinde cvt tam otomatik şanzıman var ama reno servisi ısrarla yağın ömürlük olduğunu iddia ediyor kullanıcıları kendileri sanayide yaptırıyor bilmiyorsada cvt yi kucaklayınca anlıyordur yağın ömrü cvt koduna göre değişiyor. Bizim araç aynı kodlu şanzımana sahip Mitsubishi Attrage 5yıl/80.000km yağ ömrü konulu...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mandater kullanıcısına yanıt
    Satılık 2011 model astra h var 1.6 benzinli otomatik vites.full paket esp yokuş kalkış desteği hepsi var.79.000 km'de

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.