Şimdi Ara

Booking.com uzmanları lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önce hiç otel rezervasyonu yapmadım ama bayram için yurtdışında otel rezervasyonu yapmak istiyorum. O yüzden cahilim lütfen anlayış gösterin.

    Otelleri listeliyorum Kahvaltı Dahil yazıyor. Şimdi bu otelde sadece kahvaltı mı veriliyor, akşam yemeği dahil mi paralı mı vs bunları nereden görebiliriz?

    Nelere dikkat etmem gerekiyor. Bizdeki gibi herşey dahiş ne bileyim kahvaltı-akşam yemeği gibi özellikler yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • yurtdışı olarak bilmem ama yurtiçi oteller de oda kahvaltı da sadece kahvaltı olur. yarım pansiyon sabah kahvaltısı + akşam yemeği , tam pansiyon ise 3 öğün yemek. muhtemelen yurtdışı da böyledir. kahvaltı dahil dediğinde sadece kahvaltı vardır
  • Kahvaltı dahil diyorsa sadece kahvaltı dahildir. Yarım pansiyon diyorsa kahvaltı ve akşam yemeği içerir.

    Eğer yurtdışına gidiyorsanız kahvaltı dahil bir otel seçin, akşam yemeğini farklı restoranlarda farklı tatlar ile denersiniz. Hem daha hesaplıya gelecektir.
  • Ultra her şey dahil sistemi (UHD) neredeyse sadece bizim ülkemize özgü bir hadise aslında :) Yurt dışında bulunan çok nadir otellerde buna denk gelirsiniz. Onlarda olsa olsa yarım pansiyon vs olur. Buna takılmayın otel tatili yapmak istiyorsanız zaten en doğru tercih Antalya, Bodrum vs... yurt dışına gitmeye gerek yok bana sorarsanız. Zaten yurt dışındaki kahvaltı kültürü ile bizim ki çoook farklı olduğundan, eğer fiyat farkı çok yok ise kahvaltı dahil alabilirsiniz, ancak kahvaltıyı dahil edince fiyat saçma sapan artıyor ise ya da ekstra ise buna hiç gerek yok sadece oda olarak alabilirsiniz bu da aklınızın bir köşesin de olsun :) kahvaltı masasına oturdugunuzda biz de ki bir masa olmayacağı aşikar tabi bu gideceğiniz ülke ile bağlantılı bunu da unutmayın :)

    İşin bir diğer tarafı ise yukarıda arkadaşların bahsettiği hadise, farklı lezzetleri keşfetmek adına yabancı bir ülkeye gittiğinizde zaten UHD sisemi gereksiz kalıyor. Tatil anlayışıyla ilgili olup, yurt dışına gittiğinizde sabahtan akşama kadar otelde kalmayacaksınızıdır herhalde ? etrafı gezip görmek esnasında zaten dışarıda olduğunuzdan, otele gelip yeme içme durumu olmadığından zaten bu UHD sistemi size gereksiz gelecektir Şimdiden iyi tatiller



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 31 Temmuz 2017; 9:30:38 >




  • arattığımda sadece kahvaltı dahil seçenekler ve hiçbir şey yazmayan seçenekler var. Yani Kahvaltı dahil yazanlar sadece kahvaltı diğerlerinde hiç yemek yok öyle mi? yarım pansiyon veya tam pansiyon yazan seçenek çıkmadı.



    vay be Türkiye'de bir organizasyon ile gittiğimde otel sabah öğle akşam yemek veriyorlar ayrıca öğleden sonra brunch veriyorlardı



    yurtdışındaki otellerde bu yok galiba her şeyi dışarıdan cebinden yiyorsun , otelde sadece kalıyorsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 31 Temmuz 2017; 10:8:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dozdoz

    Aynen öyle .

    teşekkürler hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli Arkadaşım,booking.com da soldaki seçeneklerden istediğin özellikte otel bulabilirsin,kahvaltı dair iyi bir seçenek ben de 2 hafta sonra yurt dışına çıkacağım,3 değişik otel de kalacağım,öğle ve akşam yemeklerini dışarıda yemek daha keyifli,üstelik bizdeki gibi pahalı değil.Tabi bu durum ülkesine göre değişir.
  • Eğer %10 indirim yada 15$ cashback'den yararlanmak isterseniz referans linkim burada hocam kullanabilirsiniz.https://www.booking.com/s/12_6/1060f3f8

    Hangisini yapıyor emin değilim ya %10 indirim ya da 15$ geri ödeme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.