Şimdi Ara

Arkadaslar tavsiyenize cok ihtiyacim var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biraz uzun olacak ama okursaniz cok sevinirim kafam cok karisik.



    Selamlar abilerim kardeslerim 23 yasindayim kiz arkadasimla farkli illerdeyiz 2 ayda bir ben yanina gidiyorum birbirimizi seviyoruz.Ben devlet memuruyum kendisi ogrenci seneye okulu bitecek ve yankma gelecek calismaya baslayacak.Sevgilimde inatcilik var gerci basladigimizdan beri zamanla duzeldi bayagi 3 gun once bazi konusmalar gecti aramizda ben bitirme karari aldim.Olaylar suydu camasir konusu gecti biyerden acildi.İste ben senin kirli camasirlarindan tiksinirim kendi camasirini kendin atarsin felan ben bayagi bozuldum yani ben sevdigimin hicbiseyinden tiksinmem oda ben aileme de boyleyim diyor ondan sonra iste ben arkani toplayamam ütünü canım isterse yaparim dolabini kendin duzenlersin iste benim canım bunlari isterse yaparim felan diyor.Can alıcı nokta şu bazi seyleri ben istersem yaparim diyor iste gecen sevgini daha fazla goster demistim uzakta oldugumuz icin iste canım isterse gosteririm senin demenle olacak is degil felan dedi.Gecende kardesim meyve getirmisti bana telefonla konusurken gene sole dedi iste ben istersem sana meyve getiririm canım isterse felan.Bu canım istese felan demeleri beni soguttu ondan.Zaten bu camasir olayindan bayagi uzulmustum.Benim ondan istedigim hicbisey yok ama bole konusunca uzuluyorum.Bitirdigimi kendisine de soledim kendisi çok devam etmek istiyor kendisini cok duzeltecekmis iste beni denemk istemis bu sekilde yaparak tepkimi merak etmis ayni evde olsak bunlari zaten yaparmis.Bakalim bugun kararimi vericem.Sizce bir insan inatciligini yenebilirmi.Devam etmelomiyim kizla kizin gozunde hicbisey yok sadece onu seveyim yeter bunu da biliyorum sizden fikir almak istiyorum kafam cok karisik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • öyle dıyorsa senı sevıyordur sende sevıyorsan bitırme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BAŞKOMİSER ORHAN

    öyle dıyorsa senı sevıyordur sende sevıyorsan bitırme

    Hocam sevmek yeter mi sadece ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YSN_94 Y kullanıcısına yanıt
    yetmez hocam haklısın saygı da onemlı ama aklında ufak bır suphe varsa bitır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlişki kaç senelik merak ettim. Daha yeniyse bu lafları ediyosa ilişki fos yani.Eskiyse sıkıldı ayrılık için bahane üretiyo soğutuyo kendini. Seni denemek tepkini ölçmek için yapıyo derdim de mevzu uzamış bu ilişkiden hayır gelmez. Sen yolunu değiştir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O babasının biricik prensesi, tabi ki canı isterse seni sevecek sen kimsin :d
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mobilephone

    İlişki kaç senelik merak ettim. Daha yeniyse bu lafları ediyosa ilişki fos yani.Eskiyse sıkıldı ayrılık için bahane üretiyo soğutuyo kendini. Seni denemek tepkini ölçmek için yapıyo derdim de mevzu uzamış bu ilişkiden hayır gelmez. Sen yolunu değiştir

    İlişki 9 aylik hocam.Beni denemek istemis ulan deneme tahtasimiym ben ayni evde olsak bunlar sorun bile olmaz diyo.Şuan peşimde kopekler gibi 360 derece dondu.O inadimi da yapmicam diyo.Degisecegim diyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence eften püften senenle ayrılma ilerde pişman olabilirsin. Hani ayrılma otoriteni koy derim. İpler sende kalsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YSN_94 Y kullanıcısına yanıt
    bu deneme huyu kızların çoğunda var. ama bazen ölçüyü kaçırıyolar. oyuncak olmamak lazım.birbirinizi iyice tanıyın valla.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrılma ama otoriteni koy ağırlığını hissettir eğer kendine çeki düzen vermezsen ben giderim imajı ver

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.