Şimdi Ara

ZTE H267A Modem (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.402
Cevap
55
Favori
301.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BahadirAykt B kullanıcısına yanıt

    Sadece SOL'e kullandığınız bir ağ üzerinden siteye girebilirsiniz. Herhangi bir arşiv yok aslında, ara sıra bir üst versiyon kontrolü için linki modifiye (sürüm numarasını arttırarak) ederek deniyorum. Yeni yazılım var ise indiriyor, aksi durumda siteye erişemiyor.

  • spyserk kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam, bende linki porta kadar getirip liste falan görürüm dedim de. Ara ara kurcalıyım bende. Teşekkürler.

    Bu arada arkadaşın modemi güncelledim henüz bir geri çekme olmadı versiyonu. Ama bir artı eksi gözlemlemedim.
  • merhaba, konuyla ilgili bir kaç sorum olacaktı. zte h267a modemime usb ile ssd bağladım. samba share ayarını yaptım. ftp açık. bilgisayar üzerinden ağ ve tarayıcı üzerinden cep telefonu ile de dosya yöneticisi ile dosya alışverişi yapabiliyorum. lakin cep telefonunda ağdan çıkınca dosyalarımı göremiyorum. asıl yapmak istediğim ise evde ip güvenlik kameralarım var. bunların sd kartları çok düşük. cep telefonundan kamera uygulaması ftp ayarlarına giriyorum. bilgisayarda bulduğum ağ yolunu yazdığımda bir türlü kayıt yapamayorum. güvenlik kameraları da aynı ağ üzerinde. Bunu nasıl yapabilirim. teşekkürler.

  • spyserk kullanıcısına yanıt

    destek için teşekkürler ben hallettim

  • Merhaba, bu router ı köprü moduna alabiliyor muyuz.

  • ocean72 kullanıcısına yanıt
    Hayır
  • bu zte modem hg255s den daha iyi sanırım? wifi sorunları nasıl zte modem istiycem yarın. 35 mbit fiber platindeyim. servis ücreti felan almazlar demi?

  • ZXHN H267A V1.0





    Yazılım Versiyonu V1.0.1_TRT24

    Donanım Versiyonu V1.0.8

    Ön Yükleme Versiyonu V1.0.2




    -----------



    modeme usb 3.0 taşınabilir harddisk taktım ve gördü


    --------------


    bilgisayardan bağımsız olarak;


    şimdi bir torrent dosyası indirmek istiyorum ve modeme taktığım harddiske yüklemesini istiyorum , nasıl yapabilirim?


    ZTE H267A Modem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 22 Şubat 2021; 13:28:48 >




  • Entel Maganda kullanıcısına yanıt

    Ben de HG255s'ten şikayetçi olduğum için modemi değiştirmek istiyordum. SOL'ı aradığımda istek üzerine modem değiştirmiyoruz dedi MH. Sorun varsa arıza kaydı açıyoruz, önce uzaktan müdahale ediyoruz, düzelmezse servis gönderiyoruz, yine düzelmezse ve servis değişme kararı verirse o zaman değişir ancak dedi. Taahhüt yenileme zamanı "bu modem değişmezse yenilemem" kozunu oynamaya çalıştım ama yine aynı şeyi söylediler. Ben de açın arıza kaydını o zaman dedim. Bu arada ertesi gün TV+ cihaz değişimi için servis aradığında "yalnız modem de değişecekti sıfır ZTE modem istiyorum ona göre" dedim ve servis tabii efendim dedi ve getirdi, iyi mi? Yani biraz şans işi gibi. Biran önce arıza kaydı açtırın işiniz garanti olsun. Ek ücret almıyorlar.

  • Arkadaşlar huawei hg253 modem var bende. Geçenlerde bir arkadaşımdan bu zte modemi aldım ve evime taktım. sol wan şifremi girdim internet erişimimde sorun yok fakat tv+ çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim

  • _conscript_ kullanıcısına yanıt

    TV+ kurulumu sırasında servis elemanı merkezi telefonla arayıp modem ve TV+ kutu eşleşmesi yapıyor. Bu yapılmadan kullanabileceğinizi sanmıyorum.

  • Huawei ve Zte marka modem dışında, yeni modem ne zaman gelir.

    Modemin şifresine ulaşabilmenin bir yolu var mı?

    Wifi nin anlık kopmalarından bıktım. Sabit İp ye geçmekle bu kopmalar sona erer mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli wi-fi'de anlık kopmalar yaşatıyor bu modem bana. Bağlı görünüyor ama mesela whatsapp'dan bir mesajın gitmesini oturup bekliyoruz. Ne yaptıysam düzeltemedim. Masaüstü ethernet ile bağlı ve onda herhangi bir sorun yok. Belli ki modemin wifi'si sıkıntılı. Çözümünü bulan var mı acaba? Superonline'ın desteği rezalet.

  • ZTE modem Huawei modeme göre daha stabil çalışıyor bende. Kanal ve bant genişliği ayarlarını optimize ettiniz mi? WIFI analyzer gibi bir program indirip kalabalık olmayan bir kanal seçin ve bant genişliğini 20 GHz olarak ayarlayın.

  • sokrat68 kullanıcısına yanıt
    Aslında ilk 1 yıl çok stabildi ama sonradan ne olduğunu anlamadım. Boş bir kanal bulup ayarladım olmadı, 5Ghz kullandım olmadı her yolu denedim. Bant genişliği yalnızca 20Mhz denememiştim onu da deneyeyim. Burada paylaşılan V1.0.1_TRT26 firmware güncelledim bugün. Belki onun bir yararı olur bilmiyorum.
  • Yeni firmware ile ilgili deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim. Ben de güncellemek istiyorum.

  • Selam arkadaşlar ben xbox game streaming ile tablette oyun oynayabilmek için bu modemin superonline verdiği ikinci elini almayı düşünüyorum. Evimde vodafone net vdsl kullanıyorum. Hali hazırdaki modemim 2.4 ghz.
    Konuyu biraz okudum ama bu modemi alırsam ev internetimde kullanabilir miyim?
  • trt26 firmware i çok iyi yükleyin

  • Süperonline tarafından verilen bu modemi 120 TL ye ikinci el (modem hiç kullanılmamış) almak mantıklı mı? Bir de evde vodafone net kullanıyorum bu modem uyar mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat18100

    Süperonline tarafından verilen bu modemi 120 TL ye ikinci el (modem hiç kullanılmamış) almak mantıklı mı? Bir de evde vodafone net kullanıyorum bu modem uyar mı?

    Sanmam, Superonline özellikleri limitliyor, pppoe şifresi de değiştirilemeyebiliyor, hiç çalışmayabilirde.


    Alttaki gibi Xiaomi bir router sanki daha iyidir?


    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-wifi-ac1200-router-4a-giga-version-1167-mbps-2-4g-5g-cift-bant-4-antenli-p-HBV00000MK46E





  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.