Şimdi Ara

The Haunting of Hill House (2018) | Netflix (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
9
Favori
13.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bly Manor beklediğim daha kötü çıktı. İlk sezon beklentilerimiz olmadığı için çok sağlam gelmişti. Özellikle 1x6 bölümü ender gördüğümüz çalışmalardandı. Bly Manor ise Korku'dan ziyade Dram/a tarafına ağırlık vermiş. Sezonun tek olumlu tarafı 1x8 bölümüydü. O da oyunculuk farkı diyelim. 

  • İlk sezon %50 dram %50 gerilim korku türündeydi. Bu sezon %90 dram %10 gerilim olmuş. Fazla beklentiye girmeden izlediğim için yine de tatmin etti. Ağırlıklı olarak tek mekanda geçen dizileri ve filmleri her zaman sevmişimdir zaten. İzlemeyi düşünen varsa çerez niyetine izleyebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar 6 bölüm izledim, yarın akşam belki biter.

    Yorumlar üzerine beklentimi çok mu düşürmüşüm bilemedim, kendimce sevdim bu sezonu. İlk sezon gibi olmayabilir ama sevdim lan dramasını hikayesini, karakterlerin anılarına geçişlerini vs. Küçük kız da çok tatlı şirin şey, oyyy perfectly splendid deyişini yediğim ya. Pamuk gibi oldum. The Haunting serisine devam edecekler mi bakalım.

    Yine aynı yönetmenin 7 bölümlük Midnight Mass adlı bir korku dizisi daha gelecek 2021'de, The Haunting serisinden ayrı bu.

    Ardından The Midnight Club geliyormuş.

    8. bölüm ile sezonun fazla gömüldüğüne emin oldum. Kahretti beni bu bölüm. Sabır istiyor galiba izleyicide bu sezon.

    Bitti. Finalin batıracağından korkmuştum biraz, neyseki öyle olmadı. IMDb yorumlarına göz gezdirdim azıcık. Hill House beklentisinden, korku tarafının çok az oluşundan bahsedilmiş ve çok sıkıcı bulunmuş bu sezon. 1, 2 puanları yapıştırmışlar. Korkmak için izlenmediği sürece drama severleri tatmin eder sanıyorum. Son bölümde kadının dediği gibi, aşk hikayesi olmuş. Oyuncular dışında Hill House'tan bağımsız zaten.

    Midnight Mass'te görüşmek üzere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 27 Kasım 2020; 19:50:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Diziler güzel,izleyin.ilk sezon bayağı iyiydi.

  • Diziyi bitirdim, fena değil. Gerilim sevenler beğenir. İngilizce öğrenmek için süper bir dizi. Az diyalog var, basit ingilizce, yavaş konuşmalar. Keşke İngilizce altyazı ile izleseydim diyor insan.

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.