Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (2826. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
90.245
Cevap
109
Favori
3.240.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28242825282628272828
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Katılmıyorum.Yedek kulübesiyle ilk 11 arasındaki oyuncu kalitesinden dert yanıyor herkes.Linnes gibi problemsiz oyuncularda gayet iyi rotasyon oyuncusu olur.Şu anki kadroda da ilk 11 oynar veya zorlar.Her oyuncuya çöp damgası vurmak kolay.Ayrıca Linnes'i göndermeye kalksan alıcısı çıkar ve zarar etmezsin.Kadroda bunu bile başaramayacak oyuncular var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasin_92

    Ersun Yanal Gs düşmanı bi teknik direktör ve Fb li kendisi Gs ye başarı değil zarardan başka hiçbişey sağlamaz. ben olsam Yılmaz Vural a şans verirdim. Fatih Terim olmassa

    size bir sezonda 3 kupa kazandıran hamzaoğlu da fenerliydi. profesyonellikte yok böyle şeyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım kötü değil takımla, dizilişle sürekli oynayan ahengi bozan, takıntıları olan Tudor en büyük suçludur. Bu takım kötü değil ama birkaç takviye lazım. Ne yapacaktık göz göre göre takımın düşüşünü mü izleseydik tabi ki sebep neyse onlar tespit edilip giderilecek. Boş boş yazan ve elini ovuşturanlara söylüyorum boşuna heveslenmeyin bu sezon şampiyon olacağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım yabancı t.d hatası yapılmaz. Yoksa 1 sezon daha çöp olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PERENAL.

    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa.berk

    Niyeyse içimde daha kötü biri gelecek de bugünleri arayacağız gibi bi his var

    ne varmış bu günlerde? ilk yarının bitimine 1 hafta kala 1 puan farkla liderin gerisindesin altı üstü. hadi fenerbahçe td’si aykut gibi 1-0’a yatmaya çalışan ve onu bile beceremeyen korkak biri olsa anlayacağım. ama tudor’un çatır çatır oynattığı tonla maç var. gaza gelip teknik direktör mü kovulur? resmen basın başını yedi tudor’un. böyle kulüp yönetilmez kardeşim. yeni gelecek adamın sistemini oturtması en az 5-6 haftayı bulur. tudor ile rahat bir şampiyonluk alacakken şimdi tudor’un kovulmasıyla şampiyonluğun 1 numaralı adayı değilsiniz.

    İste bunu insanlar anlamıyor. Basın öyle bir hava oluşturdu ki takim 6. 7. Gibi. Bu taraftar da yedi tabi.



    Gs yonetimi Aziz yıldırım kadar olamadı.Tudor hata yapıyor fakat en azından sezon sonuna kadar beklenmesi gerekiyordu.takim liderken gonderildi.. Sans tanınmaliydi. Yeni gelecek adam terim olmazsa o zaman şenlik olacak. :D terim inde bu yönetim ile geleceği kesin mi o da belli değil. Basarisizlikta Yönetim hemen satar terimi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sanki bu yönetim Hagi’yi getirecekmiş gibi geliyo bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunc@y kullanıcısına yanıt
    O pozisyonda takımın 3 tane stoperi mal gibi baksın ihale Linnes'e kalsın.Latovlevicinin defansif olarak ne yanını gördünüz?Sağ bek diye aldık olmadı diyoruz da Linnes'in ilk geldiği zamanki kötü oyunu adaptasyon sürecinden kaynaklanıyor.Takıma çok geç adapte oldu.Takımda gerek oyun planında gerek teknik direktör olarak bir sürü değişiklik oldu diğer oyuncular gibi Linnes'de bunlardan olumsuz etkilendi.Geri dörtlü de oynayanlar sürekli değişti, önünde oynayan sürekli değişti ne yapmasını bekliyorsunuz?

    Bu takımda ilk 11 oynar transferler yapılınca da iyi bir yedek olur.

    Belki dediğiniz gibi kötü oyuncu olabilir ama bu haliyle bile Latovlevici ile kıyaslanamayacak kadar iyi ve profesyonel oyuncu Linnes.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tudor'un puan olarak performansı kötü değildi. Yeni bir takım ve zor fikstürle bu kadar olurdu zaten. Bende hala kredisi vardı ama dün maçın sonucundan ziyade sonrasındaki davranışları soğuttu kendisinden.

    Yine de eminim ki gelen gideni aratacak. Cihat Arslan'a falan hazır olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yönetim amaçsız

    taraftar iyi gün taraftarı.

    eleştirmek ayrı ama 1 gün iyi konuşup 1 gün sövmek olmaz.

    eğer sen bu adamı uefa'dan elenince kovmuyorsan ligde 1 puan geride oluncada kovmayacaksın. lig başlamadan ilk 3 herkes için kabuldü. çünkü tudor genç t.direktördü. yıllarca takıma hizmet edecekti. hani nerde bunlar ?

    tudoru kov yerine getir terimi blancı ver 4-5 m euro. yap devre arası 4-5 transfer daha. sonraki seçimde büyük ihtimalle kazanamıycak zaten. yeni yönetim gelsin şöyle böyle harcamalar yapıldı bize büyük borç bırakldı maliyeti düşük oyuncular alacağız desin oda. sonra aynı senaryolar tekrar tekrar çıksın karşımıza.
  • adamın saçma sapan işleri oldu belki ama yerden yere vurulacak kadarda kötü bi durumunuz yoktu.ligin ilk devresinin bitimine 1 hafta kalmış ve liderin 1 puan gerisindesiniz altı üstü.sırf medya ayağına yediler adamı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: insaatmüh.

    Hahaha lig şimdi bitti iste :D bundan sonra kim gelirse toplayamaz :D terim gelecekte ki hic istemiyorum ilk seferde yine satacak birileri ile papaz olacak yine sepetleyecekler terimi :D :D milletin çoğu da zannediyor ko terim 10 yıllığına gelecek. Adim gibi eminim ilk başarısızlıkta terimi de yiyeceksiniz ahan buraya yazdim.



    Neyse komediye devam :D taraftar sabırsız olduğu sürece her gelen başarısız olacak. Ara donemde 10 tane topcu alırlar iyice batirirlar.



    Keşke su kulüp batsa da adam gibi birileri alıp yonetse takimi. Kaç yildir yediler yediler bir bitmedi.

    Aynen...
    Her teknik direktör arayışında aklına bildik iki isimden başkası gelmeyen ezbercilerin Terim diye tutturmasına şaşmamak lazım.
    Üç günde ipini çekmemiş olmasalardı onların yarısı şimdi Lucescu diye yırtınıyor olacaktı.




  • Abi medya falan değil Tudordan ne köy olur ne kasaba.Normalde bakarsanız evet sene içinde Td değiştirmek ne bileyim bir adama bir sene bile bekleyemeden kovmak vs akıl işi değil ama burası Türkiye.Zaten öyle über bir ligimiz yok.Gayette yerine düzgün bir teknik direktör ve devre arası yedek kulübesine yapılacak takviyelerle ikinci yarıdaki nispeten daha kolay takvimizle bu sene şampiyonluk yarışının içinde olabiliriz.
  • quote:

    Sedat Yeşilkaya‏ @sedatyesilkaya1
    Yabancı isim olucak....premier lig kariyerli....Dünya futbolunun önemli ismi....😉🔥

    https://twitter.com/sedatyesilkaya1/status/942696505768595456

    Ronald Koeman h.o



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 18 Aralık 2017; 13:17:38 >
  • Kocaman'ın istifa haberleri çıkınca da gidecekse Yılmaz Vural gelsin dedim.
    Galatasaray'a da Yılmaz Vural gelsin diyorum.
    Bu adam ölüp gitmeden 3 büyüklerden birini yönetsin Allah aşkına.
  • İkinci yarı fikstürü hiç de iyi başlamıyor. İlk üç hafta Kayseri ve Sivas deplasmanları var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pozitron~

    quote:

    Sedat Yeşilkaya‏ @sedatyesilkaya1
    Yabancı isim olucak....premier lig kariyerli....Dünya futbolunun önemli ismi....😉🔥

    https://twitter.com/sedatyesilkaya1/status/942696505768595456

    Ronald Koeman h.o

    Yoksa yoksa Pepmi geliyor




  • Sonunda taraftarımız istediği kelleyi aldı. Kombinem vardı. Bir daha da maça gideni SEVSİNLER. Alın Teriminizi de başınıza çalın. Mancini gelir başlarsınız "Mancini çok kötü, futboldan anlamıyor, ligimizi tanımıyor." O yollanır Prandelli gelir, bu sefer ona başlarsınız "Yan kesici gibi, tipe bak. Bir şey olmaz bundan" (Prandelli'nin gönderilmesi doğru karardı ayrı konu.). O gider Hamza gelir "Hamzayla ne şampiyonluğu yeaa" dersiniz, sonra Hamza şampiyon olunca "Bu da gitsin" demeye başlarsınız. Yarıda Hamza'yı da gönderttirirsiniz, Mustafa Denizli gelir onu da gönderttirirsiniz, sonra Riekerink gelir, takım liderin 3 puan gerisindeyken "Tudor gelsin, Riekerink Bye!!11" demeye başlarsınız, Riekerink gider, Tudor gelir lig zirvenin 15 puan gerisinde bitirilir. Bu sefer Tudor gitsin diye başlarsınız, sezona Tudor'la başlanır, beraberliklerden sonra bile takımın hocasını yıpratmak için Sosyal medyada ödeme almışçasına TD'ye söversiniz. Takım bir de sürpriz bir maç falan kaybederse hoop, başlarsınız "İstifa istifa" seslerine... Şimdi seçin bir tane adam onun için tezahürat yapın, o da gelip 15 puan geriye düşürsün, seneye de onu kovdurursunuz. Sizin kafanızdaki taraftardan kurtulmadan başarılı falan olunmaz. Bu sene belki Göztepe maçına giderim, sonra da kombinemi yok pahasına satarım. Dediğim gibi bundan sonra milyonlarca aptal tarafından zorla sahneye konulan aynı oyunu izlemek için para falan vermem.




  • Kim gelecek merak ediyorum? Ersun Yanal, Fatih Terim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightsniffer

    Sonunda taraftarımız istediği kelleyi aldı. Kombinem vardı. Bir daha da maça gideni SEVSİNLER. Alın Teriminizi de başınıza çalın. Mancini gelir başlarsınız "Mancini çok kötü, futboldan anlamıyor, ligimizi tanımıyor." O yollanır Prandelli gelir, bu sefer ona başlarsınız "Yan kesici gibi, tipe bak. Bir şey olmaz bundan" (Prandelli'nin gönderilmesi doğru karardı ayrı konu.). O gider Hamza gelir "Hamzayla ne şampiyonluğu yeaa" dersiniz, sonra Hamza şampiyon olunca "Bu da gitsin" demeye başlarsınız. Yarıda Hamza'yı da gönderttirirsiniz, Mustafa Denizli gelir onu da gönderttirirsiniz, sonra Riekerink gelir, takım liderin 3 puan gerisindeyken "Tudor gelsin, Riekerink Bye!!11" demeye başlarsınız, Riekerink gider, Tudor gelir lig zirvenin 15 puan gerisinde bitirilir. Bu sefer Tudor gitsin diye başlarsınız, sezona Tudor'la başlanır, beraberliklerden sonra bile takımın hocasını yıpratmak için Sosyal medyada ödeme almışçasına TD'ye söversiniz. Takım bir de sürpriz bir maç falan kaybederse hoop, başlarsınız "İstifa istifa" seslerine... Şimdi seçin bir tane adam onun için tezahürat yapın, o da gelip 15 puan geriye düşürsün, seneye de onu kovdurursunuz. Sizin kafanızdaki taraftardan kurtulmadan başarılı falan olunmaz. Bu sene belki Göztepe maçına giderim, sonra da kombinemi yok pahasına satarım. Dediğim gibi bundan sonra milyonlarca aptal tarafından zorla sahneye konulan aynı oyunu izlemek için para falan vermem.

    Bende Terim'i istemiyorum ama Tudor'un gitmesi gerek bunu anlamak zor değil Tudor'un kafası iyi değil adamın sorunları var bu gözüküyor. İlk geldi Bruma Sneijder ne kadar adam varsa kavga etti. Yazın kendi kurduğu kadroylada kavgalı şuan Gomis ve Maicon net istemiyor Tudor'u.

    Herşeyi geçtim adam kötü hoca liderlik vasfı yok ve büyük maç alamıyor.




  • Terim gelirse şampiyon olamazsınız, yazın kenara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 28242825282628272828
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.