Şimdi Ara

Mama yerine ne olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler 2 yasında golden var. Mama yerine köpeğe başka ne verebilirim.mamalar biraz pahalı geldi de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Pahalı geldi derken? 100 liraya mama var şuan piyasada ki marketlerde satılan daha ucuz leş mamaları saymıyorum.

    https://www.temizmama.com/bonacibo-taze-kuzu-etli-yetiskin-kopek-mamasi
  • Bu tahminen ne kadar süre gider 2 yaşındaki köpeğe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temizmama'daki mamaların hiçbirisini tavsiye etmem hayvanlarımın oluk oluk her tarafını yara yaptı... yedikten sonra yediğinin 3 katı tuvaleti saymıyorum bile ... temizlenmiş mama diye çıkmışlar piyasaya ama 3 liraya 5 köfte yok arkadaş parası kadar bi mama ikincisi Labrador köpeğim günde 1 kg yese doymuyordu tuhafı o kadar yemeye bir de kilo kaybetmişti veteriner kestirdi en sonunda anladım ki ucuz malın vardır illeti pahalıdır vardır hikmeti Pro Plan alıyorum fiyat 2 katı ama gittiği süre de aynı iki katı çok az yiyip doyuyor sıfır yara çok az tuvalet
  • Anladım yorumunuz için teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuru mama vermenizde fayda var.Aldığınız mamanın üzerinde ortalama günde ne kadar vermeniz gerektiği yazacaktır.20-30 kiloluk bir yetişkin köpek için günlük 400-600 gram yeterli olacaktır.Egzersiz durumuna göre mama ihtiyacı artacaktır.

    Yukarıdaki arkadaşın yorumunu dikkate almamanızı öneriyorum bilinçsizce yapılmış bir yorum.Hiçbir mamadan kaynaklı yara oluşumu gözlenmez.Kendim de veteriner hekim öğrencisiyim yıllardır köpeklerime bonacibo yediriyorum fakültedeki hiçbir hocamın da olumsuz yorumuna rastlamadım.Konuşmuş olmak için konuşmamak gerekli hayırlı günler.
  • O zaman bu mamadan alabilirim çok teşekkür ederim hayırlı günler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buzgibilimonata kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl acaba yetişkin golden için

    Mama yerine ne olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canalan31 C kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz mamanın protein oranı,vitamin değerleri düşük bir mama.İlla fiyatı düşük olsun diyorsanız yerli mamaların standart köpek mamalarını tercih edebilirsiniz.
  • Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proplan temizmamadan iyi hatta genel olarak iyi bir mama sözünüze pek katılmıyorum, burada bir inceleme var genel olarak açıklamış durumuhttp://kopeklerdebeslenme.blogspot.com/2013/05/kuru-mamalar-2-pro-plan.html?m=1

    Temizmama sitesinden bir çok kez alışveriş yaptım ve yaşadığınız problemleri hiç yaşamadım zaten ekstrüzyon teknolojisi gıdaların içindeki mikroorganizmaların yaşayabileceği sıcaklığın çok üzerinde gerçekleşir yani sterildir ikincisi temizmama sitesi gıdaların üretilme tarihlerini veriyor ve bir ay içinde hazırlanmış şeyleri alıyorsunuz Pet shoplarda satılan mamaların ne tazeliğini nede saklanma koşullarını garanti edebilir veya bilebilirsiniz. Üçüncü olarak da veterinerlerin mamalar konusunda tavsiyede bulunmaları tamamen ticari bir olgu, okulda bunun eğitimi verilmiyor ve bir çok veteriner mama satışı yapıyor ve verdikleri mama tavsiyeleri genelde yüzeysel bilgiye dayanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.