Şimdi Ara

Turkiye geneli sikintimi var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar son 4 5 gundur internette sikintimi var hiz testi yaptigimizda gayet normal cikiyor ama video izlerken baya sikinti yasiyorum 4k video izledigimde sikinti yasamiyordum suan 360p zor izliyorum sitelerde de gecikme var nedir bu arkadas sizde de bu sikinti varmi benden kaynakli degil tum yollari denedim olmadi.burdaki bir kac arkadasta da ayni sikimti.varmis bilgi verirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anteke31 -- 16 Ekim 2016; 21:22:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben Türknet kullanıyoru özellikle akşam saatlerinde bu sıkıntıyı yaşıyorum Türkiye ilerliyor ama kanı hızında oda geriliyor anlamına geliyor bu siyaset deyildir bilgidir arkadaşlar internet zaten yavaş birde pingli olması hiç çekilir değil.
  • 4 gundur mu bilmem ben bu Sabahtan beri ping dalgalanması sayfanın Geç açılması gibi sorunlar yasiyorum iss ttnet

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir sık sık olan bir durum fakat Superonline de an itibariyle bir sıkıntı yaşamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 gündür bende de akşamları sıkıntı oluyor download hızı 1 in altına kadar düşüyor çözemedim
  • Sıkıntı hala devam ediyor bugun is arkadasim senin internette agirlasma varmi dedi evet dedim 5 6 gundur devam ediyor dedim bende de ayni sikinti var dedi giz testi yaptigimizda normal cikiyor. Bazi arkadaslardada son 1 haftadir devam ediyor m.h nornal dior sikayet biraktim ilgileneceklerini solediler btk yada yazdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıntı yer ve zaman gözetmeksizin var. kafamı rahatlatayım diye 1 saat bf 4 oynanayım diyorum 1 saat içinde ping yüksekliği veya sunucuyla bağlantınız kesildi hatasından en az 4 defa oyundan atılıyorum. yüksek ping değerlerini de veriyor attıktan sonra 1500ms civarında değerler. Ama sunucuya bağlanırken ping sorunu çıkmasın diye en düşük pingli sunucuları seçerim genelde 60-80ms arası. Düşünün 1500ms oluyor ve sunucu beni oyundan atıyor.
  • Akşamları web sayfaları geç açılıyor ve videolar düşük kalitede izleniyor. Sorun 1 haftadır var internet hızım her zaman ki gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bole bir sikinti nadir oluyordu ve hemen duzeliyordu simdi neden bukadar uzun surdu anlayamadim bolgesel bir sorun ama nezaman duzelir onu ogrenemiyorum bu aotunu ogrenmek icin santrala mi gitmek gerek bilgi verirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışı serverlerine hız testi yap

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet hocam bendede bir sıkıntı var hatta bir ara internet gitti aradım müşteri hizmetlerini çalışma var dediler ne olduysa ondan sonra oldu ama öncesinde 16mbps hız testi tam çıkıyor ama ne indirmeye kalksam 1 megabit'in altında seyretti çalışma var dedikten sonra akk düşmüştü 3 megabite hız testinde bu sefer 0'9 ile 1,30megabit arası ölçtüm hatta bazen sitelere erişim bile yapamadım acaba bana bilerekmi kutudan hızımı düşürdüler taahhütüm bitiyor Vodafone supernete geçecem kotasız veriyor dedim ondan sonra çalışma var diyip internetim gitmişti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uguraktas05

    Yurtdışı serverlerine hız testi yap

    Hocam sole bisey fark ettim youtubeden yabancinkaynakli videolqri izlerken cok rahat izletiyor ve indiriyor ama turk kaynakli videolarinizlerken donma oliyor ve indirme birden 1 mbps nin altina iniyor hizim normalde 50mbps indirme hizim 6mbps leri goruyorum turkiye ici hiz testi yaptigimda hizim gayet normal ve stabil gosteriyor is download ve indirmeye gelince sikinti ilk defa bole bisey goruyorum iss ttnet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kutillo

    Evet hocam bendede bir sıkıntı var hatta bir ara internet gitti aradım müşteri hizmetlerini çalışma var dediler ne olduysa ondan sonra oldu ama öncesinde 16mbps hız testi tam çıkıyor ama ne indirmeye kalksam 1 megabit'in altında seyretti çalışma var dedikten sonra akk düşmüştü 3 megabite hız testinde bu sefer 0'9 ile 1,30megabit arası ölçtüm hatta bazen sitelere erişim bile yapamadım acaba bana bilerekmi kutudan hızımı düşürdüler taahhütüm bitiyor Vodafone supernete geçecem kotasız veriyor dedim ondan sonra çalışma var diyip internetim gitmişti

    Bendeki durum cok farkli.hiz gayet normal.cikiykr ama.video izlerken ve download yaptigimda sikimti cikiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8-10 gündür bir sorun var ama ne anlamadım?
  • Türkiye geneli mi bilmiyorum ama bence bir sorun var. Internet belli aralıklarla kesiliyor. Şöyle ki bir şey indirirken ara sıra hız 0 oluyor sonra tekrar yükseliyor.
    Ancak bu olurken modeme baktım hat kopmuyor sadece veri akışı birkaç saniyeliğine kesiliyor. Speedtest te yurtiçi veya yurtdışı serverlara bağlanırken ping sürekli 80 üzeri ve aynı problem orda da var. Ayrıca sayfalar çok geç geliyor. Mesela donanımhaber deki bir sayfa tam olarak 5-6 dakikada geliyor. Modemden olabilir diye farklı bir modemle deneme yaptım sonuç değişmedi. Ayrıca telekomu aradım fakat herşeyin normal olduğunu söylediler. Bu sorun 5-6 gündür var sadece.
  • Birkaç gündür ping'te dalgalanmalar benimde dikkatimi çekti. İlk başta oynadığım oyun kaynaklı olabilir diye düşünüyordum. Ancak oyundaki yabancı oyuncular stabil olduğunu belirttiler.

    Bugün müşteri hizmetleri ile konuşarak hızımı düşürttüm. Hat değerlerim şu an fazlasıyla yüksek ancak oynadığım oyunda zaman zaman ping dalgalanıyor.

    Farklı bir oyun üstünde de test yapacağım. Genelde pingle ilgili sorun olunca donanımhabere bakmadan tespit ederim ancak bir türlü çözemeyince forumu açtım. Genel bir sorun olma ihtimali yüksektir.

    Not : İstanbul / Anadolu Yakasında oturuyorum. Sağlayıcı Turk Telekom
  • Aynen arkadaslar 1 hafta oldu hala ayni videolarda ve download yapinca yine ayni belirli araliklarla duzelip bozuluyor iyice can sikiyor hat degerlerim gayet normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sikintilr bende de var bugun ozellikle 50mbps hizim var ama 20 yi zor goruyor bazen 3-5 mbps. Ttneti ariyorum sorun yok diyor biz yaln söylüyoruz ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle gündüzleri Google servisleri sürünüyor.
  • Bu duruma alıştım artık. 50 mbps hız var ama videolar çamur gibi..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.