Şimdi Ara

iPhone 7 Plus İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
4.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aycibin

    sözle değinilmiş ama pratikte ne kadar ciddi fark olduğunu yanyana koyup göstermesini beklerdim.alışageldiğimiz dijital zoom'lara ne getiriyor var gözle görmeden anlaşılmıyor.

    Bakın ilk yorumunuzda anlatmamıssınız dedınız Sanırım daha sonra vıdeoyu ızledınız ve bahsedıldıgını gordunuz.

    Tekrar edıyorum.

    Bu bır iphone 7 plus vs diğer telefonlar kamera karşılaştırması değil. Artı 2x zoom can alıcı bir özellik de değil zıra her ne kadar optık yakınlastırma yapsada dıyafram acıgının asırı yetersız kalısı ıle pratıkte basarılı olamıyor. Bunu zaten detayları ıle vıdeomuzda belırttım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkans


    quote:

    Orijinalden alıntı: Night Rain


    quote:

    Orijinalden alıntı: berkans


    quote:

    Orijinalden alıntı: aycibin

    kamera incelemesi kötü yapılmış.telefoto kameranın tek özelliği bokeh denilmiş oysaki 2x optik zoom'a yarıyor.ama hiçbir zoom resmi kıyaslaması yok.internette s7edge ile zoom kıyaslamaları var ve zoom kalitesinde 2x seviyesinin üzerine çıkınca baya belirgin fark var.
    iPhone 7 Plus İnceleme
    iPhone 7 Plus İnceleme

    Merhaba

    Yorumunuza saygılıyım ancak vıdeoyu ızlemeden burda yazmışsınız.

    DK 17:03 : iPhone 7 Plus ile ilk defa 2x hızına kadar optik zoom yapabiliyorsunuz. Bugün her makinede olan yazılımsal yakınlaştırmaya karşın telefoto kamerası donanımsal yakınlaştırma yaparak görüntünün bozulmasına engel oluyor.

    Bu şekilde inceleme devam ediyor. 10x hızına kadar yapabildiği ve 2 ile 10 arasında dijital zoom olduğu ve görüntü kalitesinin bozulduğu AÇIKÇA söyleniyor. F2.8 ile diyaframın yetersizliğinden bahsediliyor.

    Son olarak S7 Edge zoom karşılaştırması konusu ise bu videonun konusu değil. Zira bu bir iPhone 7 Plus incelemesi. iPhone 7 Plus vs Diğer kameralar veya iPhone 7 Plus vs S7 Edge değil.



    Bu mesajınızda aslında güzel bir yere değinmişsiniz. Piyasada mevcut olan amiral gemisi akıllı telefonların genel bir kamera karşılaştırması yapılabilir. Elbette kamera kıyaslaması oldukça geniş bir konu ancak belli başlıklar altında bir karşılaştırma videosu faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

    Hocam donanımhaber bunun yeri değil aslında. iPhone 7 plus incelemesınden sonra bır de bokeh cekım kalıtesını aynasız bır makıne ıle karsılastırdım. Incelemeyıde bır fotograf hocası ıle beraber yaptık. Burada topa tuttular bızı iphone haberı yaptık dıye. Hakarete varan elestrıler yaptılar. Artık bundan sonra baska bırı yapar herhalde zıra ben dh bunyesınde degılım.

    Detayları bu kadar derinlemesine bilmiyordum. Genel anlamda forumda Iphone incelemelerine ve haberlerine ne olursa olsun büyük bir tepki var ve anlamak güç. Cevap için teşekkür ederim. İyi forumlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar



    iPhone X çıkacak diyorlar. iphone SE gibi Haziran civarında mi çıkar yoksa Eylül ayına kadar en az 7 ay daha yeni iPhone çıkmaz mı? Ona göre 7 plus alalım ya da almayalım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.