Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu) (396. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.466
Cevap
82
Favori
608.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: codemaker

    garantisi bitmek üzere olan bir lenovo p2 telefonum var. son zamanlarda telefonda bir yavaşlama var bu konu ile ilgili root ve custom romlar ile önüne geçilebiliyor mu? Daha önceki telefonlarımda şarz süresini artırmak için root yapıyordum fakat bu telefon için böylr bir şeye gerek yok halen bir günü çok rahat çıkarıyor şimdilik tek sıkıntı yavaşlaması.
    hard reset+cache temizliğinde bir nebze telefon hızlanabiliyor
  • Custom ROM ya da her hangi bir şekilde telefona mirrorlink özelliği getirmek mümkün mü?
  • Bizim p2ye 1,5 sene evvel rom attım, ne yavaşlama nede takılma sorunu oldu.
    Romun ismi Viperos3.1.1 Android 7.1.2. Son sürüm tarihi 18-4-2018.
    Hem pili hemde performansında farklılık binevi üst düzeydedir. Deneyin derim ve farkı ozaman görürsünüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuRaTx38.

    Bizim p2ye 1,5 sene evvel rom attım, ne yavaşlama nede takılma sorunu oldu.
    Romun ismi Viperos3.1.1 Android 7.1.2. Son sürüm tarihi 18-4-2018.
    Hem pili hemde performansında farklılık binevi üst düzeydedir. Deneyin derim ve farkı ozaman görürsünüz.
    Android 9 romları ne alemde acaba bir fikrin var mı?
  • O sürüme geçmeyi düşünmüyorum. Zaten xda forumunda android 9.0 a baktığımda 10 çeşit pie rom yapmışlar.şimdi bunları tektek araştırıp hangisinin neleri eksik neleri fazla onları hiç denemek bile istemedim.
    Geçen sene 8.1 oreo denedim sadece oda Cardinal aosp idi.
    Fazlada ileriye gitmek istemedim çünkü bu telefon Android 7ye uyum sağlar diye sorunsuz 7.1.2 Viperos e kalmaya karar verdik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu satın alabileceğim hala bir yer var mıdır? 5-6 ay önce Teknosa'da görmüştüm, neyse sonra alırım, nasıl olsa bir yere kaçtığı yok deyip almadım. Şimdi sıfırı hiçbir yerde yok, stoklar boş. Biraz beklersem bir umut tekrar satışa sunulur mu, yoksa bundan sonra sıfırını bulmam imkansız mı? Lenovo Türkiye'den çekilmiş sanırım, çok bahtsızım ya, keşke gördüğümde alsaydım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Materia01

    Bu telefonu satın alabileceğim hala bir yer var mıdır? 5-6 ay önce Teknosa'da görmüştüm, neyse sonra alırım, nasıl olsa bir yere kaçtığı yok deyip almadım. Şimdi sıfırı hiçbir yerde yok, stoklar boş. Biraz beklersem bir umut tekrar satışa sunulur mu, yoksa bundan sonra sıfırını bulmam imkansız mı? Lenovo Türkiye'den çekilmiş sanırım, çok bahtsızım ya, keşke gördüğümde alsaydım.
    P2 devri geçti artık sd625 alınmaz bu dönemde. Hala çok seri telefon biliyorum ama 2020 oluyor neredeyse almak mantıklı değil m30s falan filan diyorlar onlara bakın derim.
  • Eyvallah hocam, özel olarak bu telefona gönül koymuştum, özellikleri benim için çok önemli değildi. Sanırım yapacak bir şey yok, Samsung'u bir daha almam diyordum ama taviz vereceğim bu gidişle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Materia01 -- 22 Eylül 2019; 13:18:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yakında android 10 romları gelecek tavsiyem beklemeniz olacaktır. Pie rom kurmak isteyenler de lineageos deneyebilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Materia01

    Eyvallah hocam, özel olarak bu telefona gönül koymuştum, özellikleri benim için çok önemli değildi. Sanırım yapacak bir şey yok, Samsung'u bir daha almam diyordum ama taviz vereceğim bu gidişle.
    Arastirirsan illa bulursun hocam istediğin gibi telefon. Her ay onlarca telefon cikiyor takip edemiyorum ben artık. Ama samsung bu aralar orta sinif telefonlarda bombalari patlatıyor. Ben sahsen seviyorum samsungu eskisi gibi agir degil arayuzu kasmiyor telefonlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah rızası için şu telefonu destekleyecek hızlı şarj ne kullanacağız. yardım edin. yokmu satın alabileceğimiz link falan. voltaj değerlerinden falan pek anlamadığım için bilemiyorum ne alacağımı
  • Hızlı şarj için tavsiye edebileceğiniz adaptör var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 1 aydır. Tüm uygulamalarda yavaşlama var. Bazen donuyor. Ana menüye atıyor. Format attım, düzelmedi. Aynı sorunu yaşayan var mı? Yeni telefon alma vakti geldi sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aegon

    Son 1 aydır. Tüm uygulamalarda yavaşlama var. Bazen donuyor. Ana menüye atıyor. Format attım, düzelmedi. Aynı sorunu yaşayan var mı? Yeni telefon alma vakti geldi sanırım.
    1-2 defa oldu son 1 haftada bende onun dışında sıkıntı yok. Rom atmayı deneyebilirsiniz yeni telefon almadan önce.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aegon

    Son 1 aydır. Tüm uygulamalarda yavaşlama var. Bazen donuyor. Ana menüye atıyor. Format attım, düzelmedi. Aynı sorunu yaşayan var mı? Yeni telefon alma vakti geldi sanırım.
    aldığımdan beridir saf olarak kullanıyorum telefonumu
    nasıl aldıysam o şekil
    2 seneyide geçti kullanalı
    çift ekran olarak sık kullanırım genelde maç zamanları
    sportzone --vavoo--kodi--xtream paneller bir tarafta
    kablowebtv--tv+--vlc diğer tarafta
    diğer zamanlardada sosyal paylasımlar da gezerim
    ALLAHIM a şükür ilk aldığım gibi de çalısıyor
    11-12 saatte ekran süresi oluyor
    wreless ve mobil devamlı açık
  • Benim gibi sağda solda şarj aleti arayanlar için yazıyorum.

    Öncelikle şunu belirteyim, benim şarj aletim sağlam ve çalışıyor durumda. Ben ikinci bir yedek olsun, biri evde biri iş yerinde olsun diye araştırma yapıyordum. Dün sipariş verdim bugün de kargosu geldi. Linki aşağıda. Satıcıyı da özellikle belirttim ki hem n11 de hem de gittigidiyor da yorumları iyi. Kendisini tanımam etmem ama bana gönderdiği kargoda oldukça güzel paketlenmiş, içerisini de bir üçü bir arada kahve ve 2-3 tane de şeker koymuş. O kısmı çok önemli değil tabi de bilin istedim. Zaten ürünü aratırsanız başka satıcılar da çıkacaktır. Artık hangisinden alırsınız sizin kararınız tabi ki.

    Şimdi gelelim asıl meseleye.

    Şöyle ki ben şarj aleti gelince direk telefona taktım ve bir hayal kırıklığı yaşadım. Çünkü ekranda hızlı şarj yazmıyordu ve çift şimşek çıkmıyordu. Bu da olmadı derken başka bir şey yapmaya karar verdim ve şöyle bir şey yaptım.

    Önce benim kendi orijinal şarj aletim ile telefonu %56 şarjı varken saat 13:25 de şarja taktım, hızlı şarj başladı ve saat 13:40 da yani 15 dk sonra çıkardığımda şarjım %68 olmuştu.

    Sonra yeni gelen şarjı bu sefer %68 şarj ile 13:41 de taktım ve onu da yine 15 dk sonra saat 13:56 da çıkardım ve şarjım %80 olmuştu.

    Yani demem o ki hızlı şarj yapmıyor görünüyor ancak orijinal ile aynı sürede aynı şarj oranını yapıyordu. Ben elektrik/elektronik anlamam. Basit bir işlem yaptım ve neticede birbiri ile aynı performansı yakaladım.

    Bu işlerden anlayan ve yaptığım şeyin yanlış ya da hatalı olduğunu düşünen varsa fikrini merakla beklerim.

    Netice itibariyle ben şarj aletinin işini başarıyla yaptığına inanıyorum. Fiyatı da benim aldığımda 29,90 TL idi değişti mi bilmiyorum. Benim 20/10 çekim vardı 19,90 TL gibi bir fiyata aldım ki bence gayet hakkını veriyor. Şarj cihazı ve kablosu görünüm itibariyle de kaliteli izlenimi veriyor ancak tabi uzun performansını kullandıkça göreceğim.

    Benim gibi her yerde harıl harıl şarj aleti arayanlara duyurulur.

    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/syrox-q30-microusb-3-0-amper-samsung-hizli-sarj-aleti-data-kablo-akim-korumali-474905700




  • dekonline kullanıcısına yanıt
    Sayın dekonline,
    Ben özelden malesef mesaj atamıyorum çünkü sms kodu
    gelmiyor.
    Mesajınızı okudum ama skype yoluyla ben size anca anlatabilirim bu işleri.
    Skype adresim murti-e-38.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 ' dan 100 e şarj durumu ne kadar sürücek hocam , bir kez deneyebilir misin senden rica etsek . Merakla beklemekteyim. Destekleriniz için teşekkürler .
  • selamlar, koruyucu cam tavsiyesi verebilecek var mıdır? şu ana kadar kullandıklarımdan memnun kalmadım, iyisini bulsam bi kaç tane alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lineage os ile rom atmak istiyorum ama root yapma niyetim yok bu mümkün müdür.
  • 
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.