Şimdi Ara

Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.470
Cevap
82
Favori
608.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lenovo P2 Kullanıcıları Kulübü

    Lenovo Facebook Kullanıcı Kulübü için tıklayınız
    Lenovo P2 Kapsamlı İncelemesi için tıklayınız
    Lenovo P2 Satın Alma Rehberi için tıklayınız
    Lenovo P2 1699 TL Eder Mi? tıklayınız
    Moto Z Play vs Lenovo P2 için tıklayınız
    Moto Z Play İncelemesi için tıklayınız


    Lenovo P2 Teknik Özellikler için tıklayınız (EPEY)
    Lenovo P2 Teknik Özellikler için tıklayınız (GSM ARENA)


    "Cihazın bende mühendislik örneği yaklaşık 3 aydır bulunmakta.
    Tecrübelerim yukarıda ki ilk 2 linkte paylaşılmıştır.

    KONU ALT BAŞLIKLARI
    1- Lenovo P2 Fotoğrafları
    2- Lenovo P2 Kutu İçeriği
    3- Lenovo P2 Görüşler
    4- Lenovo P2 Performans Testleri
    5- Lenovo P2 Kamera Testi
    6- Lenovo P2 Nereden Satın Alabilirim
    7- Lenovo P2 Root ve Rom
    8- Lenovo P2 Kronik Sorunlar
    9- Lenovo P2 Video İçerik
    10- Lenovo P2 Kullanıcı İmzası

    #####################################################################


    Lenovo P2 Fotoğrafları

    FOTOĞRAFLAR KULLANICILARDAN AKTARILMIŞTIR.

    [ERROR]

    Ayrıca Lenovo P1 - P2 kıyaslaması ve 1. elden çektiğim kıyaslama fotoğrafları için yukarıda
    linkini verdiğim kapsamlı incelemeye tıklayınız.
    ]

    Lenovo P2 Görüşler

    + Döviz kuru göz önüne alınınca henüz kur'dan etkilenmeyen cihazlar da yakında kur'dan etkilenince ürün 1699 TL fiyatı ile tam bir F/P cihazı.
    + 5100 Mah batarya
    + Hızlı güncelleme desteği

    - Kamera bu fiyat için daha iyi olmalıydı.

    (Bu kısım kullanıcılardan gelen görüşler doğrultusunda güncellenecektir.)

    Lenovo P2 Performans Testleri

    3/32 Modeline aittir.

    Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)
    Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)
    Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)

    Lenovo P2 Kamera Testi

    Çok Yakında... (Kullanıcılardan gelen deneyimler ve kendi tarafımdan yapılanlar eklenecektir.)

    Lenovo P2 Nereden Satın Alabilirim?

    Gittigidiyor
    Hepsiburada
    N11.com
    MediaMarkt
    Ereyon

    Lenovo P2 Root ve Rom


    XPOSED KURULUMU
    MM ROOT YAPIMI
    TWRP KURULUMU
    OEM KİLİDİ AÇMA
    STOCK ROM

    #####################################################################

    Lenovo P2 Kronik Sorunlar

    Yüksek sesli ortamlarda video seslerinin düzgün çıkmaması
    Çözüm bulundu mu? => Nougat güncellemesi ile yayınlanan hata güncellemesiyle düzeltildi.
    Her cihazda var mı? => Evet, belirli cihazlara özel değil.

    Kulaklıkta sesin az çıkması.
    Çözüm bulundu mu? => Problemin yaşandığı cihazlarda henüz çözüm yok.
    Her cihazda var mı? => Her cihazda yaşanmıyor.

    Çift tıklama ile cihaz kilitlenmemesi.
    Çözüm bulundu mu? => Hayır.
    Her cihazda var mı? => Bilinmiyor.


    #####################################################################


    Lenovo P2 Video İçerik

    Çok Yakında...

    #####################################################################

    Kullanıcı İmzası
    [center][image]https://store.donanimhaber.com/bc/9d/47/bc9d47f080ea0ea92ea03e2f7f4d56f4.jpg[/image][/center][center][link=https://forum.donanimhaber.com/lenovo-p2-kullanici-kulubu-ana-konu--120637515][b]Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü[/b][/link] [/center]


    Lenovo P2 Kullanıcı Kulübü (Ana Konu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkDmrc -- 5 Ekim 2017; 15:10:14 >







  • şu forumda yazanları gören gerçek sanır arkadaş yalan yanlış şeyler yazıp milleti yanlış yönlendirmeyin. bu nedir ya bir telefona bu kadar mı çamur atılır. lenovo babamın oğlu değil kötüye kötü demesini biliriz sayılan sorunların hataların bir tanesi bile yok.yuksek sesli ortamda video kayit sorunlu diyorlar videoyla işim olmadığı için denemedim bilmiyorum.normal resim çekilmiş vs sorunsuz kamera bana yetiyor mükemmel değil ama kötü de değil. 1 MART'TA ALDIM 3 AYDAN FAZLA SÜREDİR KULLANIYORUM BIR TEK SORUNLA KARŞILAŞMADIM ALACAK ARKADAŞLARA GÖNÜL RAHATLIĞIYLA TAVSİYE EDİYORUM. HER ŞEYİYLE 10 NUMARA TELEFON AKIYOR RESMEN. 15 SAATTEN FAZLA EKRAN SÜRESİ VERİYOR. BANA 5 GÜN GİDİYOR ŞARJI. YUKARIDA RESİM EKLEDİM. TEKRAR SÖYLÜYORUM LENOVO BABAMIN OĞLU DEĞİL telefonun bi ayıbı vs yok boş muhabbet yapıp milleti yanlış yönlendirmeyin. galeri müzik çalar yokmuş. telefon stok Androide yakın geliyor tıpkı HTC 10 gibi ondada yok bunlar. telefona çamur atmadan biraz araştırın bakın.
    @coolfighter Ben şunu söylemek isterim;bu telefonu kullanmaya başladığımdan beri psikolojik olarak çok rahatladım.Bu konuyu bence öyle hemen gecistirmeyin.Cunku kabul edelim artık hepimiz telefonların esiri olduk.Ve şarj denen bu olay insanda panik atak yapıyor.Her yaptığın plan şarja bağlı sonuçta.Acaba biter mi, gittiğim yerde şarj edebilir miyim falan.Bu gerçekten panik yapıyor.Ama bu telefonda istesende bitiremezsin bir günde.Ve kafan o rahat oluyor ki.Dedim ya sonuçta hepimiz bağımlı olduk telefona.Benim için daha önemlisi yok.Rahat rahat bütün gün internete giriyorum, sosyal medya hesaplarima bakıyorum,oh mis gibi.Bundan güzel ne olabilir ki.Yok efendim kamerası çöpmüş.Ben profesyonel çekim yapmıyorum.Ama şarjın bitmemesi inanılmaz bir rahatlık veriyor.Olay budur benim için.Ekranda donma falan yok.
    https://mega.nz/#!21d1QKBI!4moTuiDwytL186dmpCKgeSlGSnvlWBfAy6njU1FXOqM



    Bu linkteki dosyayı indirin pc ye atın. Masaüstüne çıkartın. İçindeki driver yazan klasördeki sürücüleri kurun. Bu işlemi bitirdikten sonra telefondan geliştirici seçenekleri bölümününden usb hata ayıklamasını aktif edin.Ardından masaüstüne çıkardığınız driver klasörü değilde diğer klasöre girin içerisinde yükle diye bir simge olacak ona tıklayın, kendisi hallediyor. 4-5 dakika içerisinde Marsmallow yükleniyor.

    Yanlız cihaz sıfırlanıyor herşey siliniyor, yedek almayı unutmayın.
    Bu sar değeri hassasiyeti biraz da bilgisizlikten kaynaklanıyor. Emin olun ki içtiğiniz bir bardak kola veya yediğiniz cipsin zararı çok daha fazla. Üstye arkadaşın da belirttiği gibi bu değer bu kadar önemli olsa Apple gibi bir firma kesinlikle bunun üzerinde durur hatta bunu ğazarlama malzemesi yapardı.



    Bence tuşlu telefonların da sar değerini bir ataltırmak lazım, zamanında en çok kullanılan Nokia ve Samsung marka telefonları özellikle.
    Telefonu yaklasik 5 aydir kullaniyorum.Telefon beklentilerimi tam anlamiyla karsiladi.







    Muzik dinlemeyi severim.Telefonu aldigimda daha onceden kullandigim samsungun in ear modeli ile muzik dinledim.Sesi tatmin edici.(kullandiginiz muzik dosyasi onemli en kotu 320 kbps olsun)Ses konusunda bir baska husus hoparlör sesini en sonda kullanmanizi tavsiye etmiyorum.Bence boyle seylere gerekte yok acikcasi.Sesi hoparlörde sona aldigimizda ses biraz bozuluyor.Arkadaslar bu olay eminim her telefonda var fakat diger markalar bu isi yazilimsal olarak sinirlamislar.Lenovo p2 de bu olmadigi icin ses samsung telefonlardan bir hayli fazla yukseltiliyor.Onceden kullandigim telefonumun sesini sona aldigimda p2 nin orta seviyesi kadar ses cikiyordu.Eminim telefonlarin ses yukseltme noktalarini dusurmese diger markalar onlarda ayni sorunu yasayacak.Cunku kucuk bir hoparlörden cok yuksek seste mukemmel tizlikte ses vermesi beklemez.F akat sunu soyleyebilirim orta seviye seste hoparlorden muzik dinledigimde ensturmental muzikler dinledim ozellikle ve sesi hosuma gitti.Sesi sona cikardigimda ise seste hafif bir bozulma oluyor.Lenovo bunu yazilim olarak halledebilirdi.







    Ekran canliligi guzel.İzledigim filmlerde bunu hissettim.







    İslemci performansi benim icin yeterliydi.Ufak tefek bir iki oyun oynadim oldukca akici oynatti.Tarayici asla kasmadi yine fazlasiyla akici.







    Kamera konusunda iphone note serisi performansi beklemeyin.İş gorur bir kamerasi var.İnstagrama bol bol fotograf atiyorsaniz bu telefonu almayin.Ama arada sirada manzara fotografi cekerim ders notu cekerim isimi gorsun fazla onemli degil resimlerin estetik olmasi derseniz cozunurlugu gayet iyi resimler cekiyor ama kamera lensi bence kalitesiz.İnsan iphone 7 nin note 8 in cektigi resimleri gorunce haliyle kameralardan beklentisi yukseliyor fakat dedigim gibi resimlerde cok estetiklik aramiyorsaniz isimi gorsun yeri gelir efekti ben veririm diyorsaniz ufak tefek kusurlar bana koymaz diyorsaniz bu kamera size yeter.Bana yetiyor.







    Kullandigim sure boyunca ekran koruyucu ve silikon kilifiyla kullandim.Telefonu kilifsiz kullanmayi seviyorsaniz bu telefonu almayin.Agir bir telefon masa ustunden dusmede ekrani tuzla buz olabilir.Telefonun plastik bir cercevesi olmadigi icin darbeyi emecek bir yapisida yok o yuzden kilifla kullanim sart.







    Bataryasi su ana kadar gordugum en iyi telefon.Herkesin en memnun oldugu sey zaten batarya.







    Arkadaslar birde telefon bakan arkadaslara tavsiyem telefon bir aractir.Oyun oynamak icin telefon bakiyorsaniz bosuna paranizi heba etmeyin.Gidin bir konsol alin.Uzun bir sure ayni ekrana bakmaniz gerekiyorsa (ki bu saglik acisindan cok zararli bir seydir) 5 inclik telefon ekraninda bunu yapmaniz daha zararlidir.Her amoled ekrana sahip telefonda uzun sure ayni ekranda kalindiginda amoled yanigi olusabilir.Amoled ekranlarin sabit bir ekran acilip saatlerce ona bakmak icin tasarlandigini dusunmuyorum.Sonuc olarak bu telefon saatlerce ustunde kafa yorulacak bakilacak bir sey olmamali.Bir arac olarak ana amaci iletisim olarak bakilmali.Bu telefon beni uzmedi.Ama kullanirken uzun sure yuksek grafik kasan oyunlar oynamadim,ayni sabit ekrana 7 8 saat baktigim olmadi.Fakat film izlerken oldukca zevk aldim.2 saat filmin sonunde sarj sadece %5 dusmustu.Normal kullanimda oyun oynanmiyorsa telefonda isinma yasamadim. Telefon stabil ve akici calisiyor.Telefon alacak arkadaslar okuyorsa yardimci olabildiysem ne mutlu bana.



    (9 ay oldu bu mesaji aralik ayinda yazmistim hala memnunum 6 android surumunu kullaniyorum whatsapp bildirim sorunu hic yasamadim)
    Beyler telefonun alt kismindaki sagli sollu egiklikler ekrandan yada camdan falan degilmis. Malum amoled ekranlar cok ince o yuzden esneyebiliyor. Lenovonun muhendisleride insanliktan nasilplerini almamislar belliki alttaki vidalari insan gibi sikmamislar. Arkada altta yatay bir plastik bant var onu cikarinca koselerde 2 vida var. Vidalari azcik gevsetin cam dumduz oluyor. Artik nano yerine normal kirilmaz cam kullanabiliriz. Artik telefoncular bunun ekrani yamuk diyemeyecekler :) telefonu yeni almisim gittim kirilmaz cam taktirayim dedim adam demesinmi abi bunun ekrani yamuk hatali bu. O an verdigin parayami acirsin yoksa telefoncunun seni ezmesine mi :) neyse baktim herkeste ayni sorun var cok sallamadim. Ama bunu ogrendigimiz iyi oldu yani telefonda tasarim yada uretim hatasi yok. Oh icime su serpildi valla :) ahanda linkihttps://youtu.be/ZrwsxEkvCXM
    Lenovo P2 ile 2.5 yılımız: 1.5 sene hiç şarjda kullanmadim %15 in altina düşürmedim pilini geriye kalan 1 senede ise çok oyun oynadığım icin mobile legends falan şarjda kullanmaya başladım zaman zaman. % 100 den 10 a kadar hala 8-9 saat ekran süresi verebiliyor oyun oynarsam 6-7 saat ekran süresi alabiliyorum. tonla para verip benim 2.5 yıllık telefonumun verdiği batarya performansi veremeyen telefonlar var hala.
  • Reserved
  • Önlerden yerimizi alalım. Zenfone 3 ile arasında kalacağım lakin incelemelerde kamerasının 13 mp olduğu söylemiyordu. Bu 16 mp nin kaynağı nedir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek sevmediğim noktası o parmak izinin olduğu yer. Madem oraya koydun öyle bi tuş sanal tuşları kullanma. Çok çok kötü gözüküyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asac Schrader

    Tek sevmediğim noktası o parmak izinin olduğu yer. Madem oraya koydun öyle bi tuş sanal tuşları kullanma. Çok çok kötü gözüküyor.

    Sanal tuşlar opsiyonel olarak sunulmuş. Sanal tuşları kaldırıp sadece parmak izi okuma tuşu kullanilabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sametyrt12 S kullanıcısına yanıt
    Yanlış kaynak almış olabilirim. Konu tam olarak 1 haftaya net oturur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de okuduğuma göre parmak izinin olduğu tuşa basınca ana sayfa, dokununca geri, basılı tutunca da son görevler açılıyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asac Schrader kullanıcısına yanıt
    Parmak izine basınca ana menü, dokununca geri, basılı tutunca son görevler şeklinde. Ekranın en altından yukarı çekince sanal tuşlar açılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BerkDmrc

    Parmak izine basınca ana menü, dokununca geri, basılı tutunca son görevler şeklinde. Ekranın en altından yukarı çekince sanal tuşlar açılıyor.

    O zaman bu telefonun alınmaması için bir neden göremiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halen bi fiyat ve ne zaman. Geleceği konusunda bir bilgi yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Ekim'in son haftası beklediğim 1599 Tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok değil mi ya 1299 filan bekliyorum ben p1 zaten 1000 seviyesine geldi haksız mıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voqka35 -- 28 Eylül 2016; 15:26:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • voqka35 kullanıcısına yanıt
    P1 satisa cikis fiyati 1299 Tl. Halen bazi yerlerde 1299 Tl telefon. Teknosa olsun baska buyuk parekende magazalar olsun. İnternet ortaminda 1080 seviyesine geriledi.

    P1 Pro cikti ama simdi. 1399 Tl cikis fiyati var. Lenovo urunlerinin ikinci el piyasasi kisitli ama hizli deger kaybetmiyor bi samsung gibi.

    P1 Pro'dan daha daha iyi bir cihaz P2. 1500-1600 seviyesinde bekliyorum ben. Bu ozelliklere benzer baska bi cihaz mesela Turk markasi olan Casper Via A1, daha kisitli ozellikler var bazi konularda, ustune turk markasi yurtdisi gumruk vergisi vs yok. 1499 Tl.

    Bence fiyat uygun olur 1500-1600 icin. Tam bir fiyat/performans telefonu olur. Unutulmamali ki aynisini samsung yapsa kapis kapis giderdi. 1999 olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1399'dan yukarısı olursa işi zor. Şahsen daha da düşük fiyattan satılmasını yeğlerim.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    2 gb ramligi 1299 4 gb ligi en az 1499 dan giriş yapar kanısındayım p1 kullanıcı si olarak p2 ustune baya bi şeyler konulmuş ipholarin samsunglarin 3-4 milyara olduğu dusunulurse bence çok iyi fiyat

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    Telefonda 2 Gb ram secenegi yok. Turkiyeye sadece 4 Gb ram gelecek. Yurtdisinda 3-4 secenegi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Herkes yeğler ama bu özelliklerde hangi cihazı 1299-1399 seviyesinde gördünüz ki o fiyatlarda bekliyorsunuz?

    P2'nin alt modeli 1399 Tl diyorum. Kalanını beklemek size kalmış.

    Fiyat konusunda ise beklentileriniz yanlış diye düşünüyorum. Aynısını Samsung yapsa 1999'a kapış kapış gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BerkDmrc B kullanıcısına yanıt
    Bizim p1 lerden bahsetmiştim 2 gb derken

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hindistan da rs18500 satılıyor. Turkiyeye veriler dahil aşağı yukarı 1350 tl yapıyor. Bence 1399 tl olur.

    Zenfone 3 max ile p2 arkasındayım. Yüksek fiyattan çıkarsa zenfone alırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makgun64 -- 6 Ekim 2016; 22:01:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 3 max de iyi ama lenovo p2'nin bataryası daha büyük. Tabi özellikleri de daha fazla. Günlük kullanımda hangisinin şarjı daha uzun gider kesin bir şey söylemek zor. Şimdi kullandığım telefon 5 inç. Telefonlar çok büyüdü. 5.5 de bana büyük geliyor aslında. Bakalım bi piyasaya girsin telefonlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.