Şimdi Ara

FLASH FLASH FLASH PANASONIC TV TURKIYEDE (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
10
Favori
34.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cepcep34

    Bosch mağazasında 603 serisini gördüm bugün 49incti. Yanımda flash vardı 4k video altyazılı film vs takıp izlemeyi unuttum muhabbete dalınca fiyatı da sormadım. Neyse 703 serisi 40inc istiyorum dedim numarasını verdi çalışan 10 güne arayın dedi bakalım. Bi ara gidip usb tanıma açma oynatma hızına bakcam. Yoksa 40ku7000 alcam gibi.

    Panasonic Tx-50DXX789 tv kullaniyorum. 6 serisi nasildir bilmiyorum. Tvde usb üzerinde 4k hdr videonun her çesidini jet gibi oynatiyor. Ev aginda 4k hdr videolarida 0 sorun ile oynatiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panasonic'in Türkiye'ye dönüşü fiyasko oldu .
  • Biirçok arkadaşın Panasonic'e meftun olduğunu kısıtlı da olsa yeniden Türkiye'ye girmesine sevindiklerini ama Panasonic'in düşük modelleri getirmesinden dolayı heveslerinin kaçtığını biliyorum. Tepe Nautilus'da Simens bayiinde yaklaşık 2 hafta önce gördüm yeni nesil Panasonici. Numune olmak üzere vitrine bir tane koymuşlardı.49" 603 modeli olan...3400 TL..Mağazaya girip bakmamıştım. Birkaç gün sonra tekrar önünden geçerken bir tane yukarıdan aşağı bir tane de soldan sağa boydan boya çizik (panel arızası) oluşmuş olduğunu gördüm. Daha yeni türkiye ye giriş yapmış bir model ve 2 günde panel ölmüş.. Üretim hatasıdır olabilir gidip değiştirirsin. ama siemens bu yola gitmemiş. aradan geçen zaman içinde farklı günlerde 4-5 kere daha geçtim mağazanın önünden. teşhir amacı ile vitrine konan o Panasonic, ekranında kocaman çizgilerle hala orada durmaya devam ediyordu..bugün dahil..Ürün satacaksın ama mağazandaki tek teşhir ürünün arızalı olacak 10 gün belki 15 gün o arızayı gördüğün halde değiştirmeye gerek bile görmeyeceksin.

    Görünen o ki ürününün Bosch/Siemens bayilerinde kapışılacağını düşünerek zincir tekno- mağazalarına vermeyip Bosch Siemense veren Panasonic bu akılla 2017 sonunu göremez sanki.Ve görmesin de zaten.. Böyle aptal bir stratejinin müstehakı bu.




  • sony 55xd8505 alındı rahata kavuşuldu. birde kumandası güzel olsa tadından yenmezdi. Allah korumuş gidip 603 serisi alsam mı diyordum iyiki almamışım. Panasonic Türkiye ceo su gitsin pazarda peynir satsın.
  • Gerçekten bu firmaları ve pazar stratejilerini anlamak namümkün sevindik pana döndü diye fos çıktı kötünün kötüsünü sundu piyasaya ömrü uzun olmayacak sanırsam pananın soluğu nerde alır bilmem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panasonic gerçekten fiyasko oldu. Bir hafta önce Bosch bayisine gidip 603 e baktım ve 703 olup olmadığını sordum, elimde yok ama merkeze sorayım dedi ve telefon açtı, merkez stoğunda mevcut alırsanız 3-4 gün içinde gelir dedi. Ödemeyi yaptım ancak 3-4 gün geçmesine rağmen ses soluk çıkmadı, bayiye ne oldu dedim sorun var v.s derken 1 hafta oldu ve sonunda ürün gönderimi olmadığından iptal edildi. Sözde, 703E modelinde bir sorun tesbit edilmiş ve stoklardakilerde de aynı sorun olduğundan dağıtım durdurulmuş. İşin tuhaf yanı; Bosch Kasım ayı broşürlerinde Panasonicleri duyurmasına rağmen bu konuda bilgi vermeyip Bosch ilgili sorununuz varsa yardımcı olalım diyorlar. Panasonic Türkiye'yi aradığınızda ise Bosch'a yönlendiriyor. Zaten Panasonic Türkiye'nin çağrı merkezinin telefona cevap vermesi durumu da tam şans işi, canı isterse telefona cevap veriyor...
    Bu pazarlama stratejisiyle sanırım Panasonic ölü doğdu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hendrix789

    sony 55xd8505 alındı rahata kavuşuldu. birde kumandası güzel olsa tadından yenmezdi. Allah korumuş gidip 603 serisi alsam mı diyordum iyiki almamışım. Panasonic Türkiye ceo su gitsin pazarda peynir satsın.

    Senin aldigin sony tv, panasonic dxw784 ve üstü ile mukayese edilebilir. Panasonic 4k tv 750 serisi ve üzeri 100 hz dir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Aşağıdaki linkdeki arkadaş 703 serilerinin satışına başlamış webden. Cihaz çok iyi ama fiyat biraz fazla geldi sizin yorumunuz nedir?

    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/panasonic-tx58dx703e-4k-ultra-hd-smart-tv-panasonic-turkiye-251376423#product-detail
  • Ne sorunu tespit edilmiş dx703e modelinde bilgi verirsen sevinirim.50dx703e demi yoksa 58dx703e demi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g.berkay G kullanıcısına yanıt
    50dx703 modelinde, sorunun ne olduğu söylenmedi, bayinin dediği; bu modelde ki bir sorundan dolayı ürün geri dönmüş ve merkez stoğundaki ürünlerde de aynı sorun tespit edildiğinden dağıtım durdurulmuş, sırf bu yüzden bir hafta beklediktek sonra satış iptal edildi. 3900 tl ye almıştım.
  • 800 ve 900 serileri hiçmi gelmicekmiş?
  • Hangi panel kullanılıyor. Geçen ay bir tane 2. el l-et47e5e aldım, evdeki 55' lg652b'den pek bir farkını görmedim. Ayrıca ses olarak ta Panasonic'i beğenmedim, bu yeni modellerinde de gördüğüm kadarıyla fiyatlar epey bir yüksek. Diğer bir konuda servis güvencesi. Bir sorun olduğunda ne olacak. Bosch ne kadar destek verebilir
  • Arkadaşlar merhaba,

    Televizyon işinden çok anlamadığım için yardıminiza ihtiyacım var.

    Ağırlıklı dx üzerine yorumlar yapılmış. tx40ds503e nasıl bir tv? Bu fiyatlarda başka hangi marka ve model önerirsiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panasonic in giriş seviye ürünüdür diğer rakiplerinden her zaman üstündür kalidedir ama dediğin model full hd dir uhd değildir eğer bu senin için önemli değilse fiyat da bütçene uygunsa gözün kapalı alabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumun için teşekkürler cagatay_26....

    Aynı ayardaki rakiplerinden daha iyi diyorsun yani... ben de açıkçası bu modeli mi yoksa samsung'un aynı ayarda başka modeli mi bilemedim. Gördüğüm kadarıyla samsung'un yakın fiyata uhd Televizyonu da var. Fakat geri kalan donanım özellikleri hakkında bilgim olmadigi için karşılaştıramadım.

    Panasonic tx40ds503e mi, Samsung 40ju6470 mi yoksaSamsung 40k6000 mi?

    Donanım özelikleri bakımından hangisi daha iyi ve tercih edilebilir?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bügun tv lerde reklamlari donmeye baslamis yeni gordum..
  • Evet ben de yeni gördüm. 0ledlerini merak ediyorum turkiyeye gelirse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HİGH END ürün sevenler için güzel haber ancak;...20 Yılı aşkındır sektördeyim Sharp .Panasonic ,sony gibi ürünler bence tamamen kendilerine has bayilerde satılmalı ve satıcısı servisi markaya yakışır şekilde özenle seçilmiş olmalı.AVM lerde dünyadan kendinden haberi olmayan heriflere bıraktılar işi herif tüketiciye SEG i bile sharp tan üstün olarak tanıttı tabi sonuç sharp türkiyeden gitmek zorunda kaldı .Panasonic oda hüsrana uğratıldı.Maden türkiye pazarı tekrar önemseniyor o zaman bosch bayisinde işiniz nedir ?madem beyaz eşya ile tümleşik bir plan var o zaman niye panasonic tümüyle türkiyede pazara girmiyor ?

    Panasonic in hem ütüsü çamaşır makinası fırını buzdolabı her türlü ürünü mevcut ve oldukça kaliteli o zaman niye adam gibi tamamen kendine has mağzası ile bu işe girmiyor anlamak zor. Bosch adam gibi bu işi beceremezse çok yakında yine kaybolur batar...Birde giriş modelleri ile neyi başaracak merak ettim doğrusu Panasonic seven adam türkiyede her zaman en üst gamdan ürün almıştır almak ister Umarım bir panasonic yetkilisi bu hususları dikkate alır...




  • Bugun bosch bayısıne gıttım bırakın 800 ve 900 serılerını dx703 bıle stokta yokmuş satıcının bıle haberi yok ne nezaman gelıcek sızce beklemelımıyız yoksa gene kotunun ıyısı bır sonymı alayım
  • Panasonic harbiden iyidir bence samsung sony den bile iyidir
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.