Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (1951. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45.542
Cevap
163
Favori
2.745.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
266 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19491950195119521953
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PYD'nin onemli liderlerinden Hussain Hawal'ı askerimiz imha etmiş. Örgütün beyinlerinden biriydi. Koordinasyonu kaybedecekler!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

    Hocam ben F-35 avcı uçağı değildir diyen arkadaşa hitaben avcı uçağıdır yazdım yoksa biliyorum çok maksatlı olduğunu. Ayrıca diğer mesajımda da dediğim gibi F-35 bombardıman uçağı değildir. Orada yazan çok maksatlı kısmı bombardımanı kapsamıyor.

    Alıntıları Göster
    Air to air : hava-hava yani avcı uçağı
    Air to ground : hava-yer yani bombardıman

    Sen ağır bombardıman uçakları ile karıştırıyorsun. B serisi uçaklar ağır bombardıman uçak sınıfına girer. B52, B2 gibi uçaklar sadece ağır bombardıman yapar. F35 yer hedefi görevide var yani hafif bombardıman sınıfına giriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuxeses

    Arkadaş romantik düşünmüyorum ben çünkü tarihimi biliyorum!!! Nelerin ne zorlukların altından kalktık yine kalkarız böyle sürekli uğraş ülkeye çok zarar veriyor bence kimseyi dinlemeden işi bitirmek zamanı ama bence de olmaz
    tarih ders alınmak için var dost düşmanın yada olası bir hatan ne şekilde sonuçlandı.Diye şuan bir babanın problemi ne eve ekmek götürmek anneninde çorbam kaynasında çocuklarım doysun derdi düşünebiliyor musun bu tepedekilere hiç bir şey olmaz emin ol olan hep halka oluyor olası bir durumda ambargoları herkes yiyor iranda rusyada sende olaki ağır ambargo yersen o tüp kuyrukları ekmek kuyrukları uzak değil.Ne derler bilirsin bekara karı boşamak kolaydır.

    kendimize yetebilen bir ülke olsak pekala derdik amma 500 milyar borç pek çok kalemde dışa bağımlılık kolay değil.Bir karar alırken en alt tabaka vatandaşının durumunuda düşünerek alman lazım.Keşke her şey dediğin gibi kolay olsa.




  • Arda ML kullanıcısına yanıt
    Detay verebilir misiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben kolay olur denedim neyse tam anlaşılmadım galiba önemli değil. Yeter ki muaffak olalım askerlerimizin ayağına taş değmesin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Azerbaycan dan Herhangibir destek açıklaması var mı ?

    Baktım göremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • urfes U kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa bende bunu anlatmaya çalışıyorum :) Hafif bombardıman uçağı demek mantıklı. Gerçi çok maksatlıda o anlama gelebiliyor. Ben yukarda da yazdım gene yazıyorum. F35 avcı uçağı olarak bir f16,f15,su35,f22 gibi uçakların karşında hava üstünlüğü olarak zayıf bir uçak o kadar makale var . F35 F4 yerine düşünülen çok maksatlı uçak. Yane avcı uçağı olsada hava üstünlüğü zayıf uçak havadan karaya daha üstün yane bombalama da etkili.
  • PYD liderlerinden Husain Hawal...

    Artık yok.

    Füze atmışlar tutamamışsın ateşin bol olsun hewal

    BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuxeses

    Ben kolay olur denedim neyse tam anlaşılmadım galiba önemli değil. Yeter ki muaffak olalım askerlerimizin ayağına taş değmesin.
    Operasyonlar bedava olmuyor yada dua ile mühimmat lojistik koruma güvenlik ve daha bir çok şey çok maliyetli hemde çok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

    Liderlerden banane o liderler halklarını temsil etmiyor mu? Sen de ümmetçi değil misin?

    Alıntıları Göster
    Ben peygamberimin ümmetiyim ve ölene kadar öldükten sonrada devam edecek. niye erdoğan seni temsi lediyormu? kabul ediyormusun? orada duran mahlukatın halkın genelini temsil etmediği ortada baskıalrla tutunuyor ve mısırdaki darbeyi israili yada bunun gibi ülkeleri desteklemelerinin nedenide bu onun için bilmiyorsan konuşmada bari bilmediğin ortaya çıkmasın. ayrıca dediğim gibi kanıt göstermen gerek. ben gösterdim rumuzun senin ab ci alaman sevici olduğunu belli ediyor :)




  • bence bu operasyon sonuçlandığında 4 milyon suriyelinin buraya zorunlu göçe tabi tutulması gerekir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koskoca Türk tarihinde savaşsız bir günümüz geçmemiş bir dünya devlet batırıp yeni Devletler kurmuş bir milletiz sadece kurtuluş savaşında ki halimiz bile yeterli olacaktır bence sizin gözünüz çok korkmuş anlaşılan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MKVll

    bence bu operasyon sonuçlandığında 4 milyon suriyelinin buraya zorunlu göçe tabi tutulması gerekir.
    Mülteci kimlikli olanlar öyle olacak zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette yorum yapıyor bu avrupalılıar.

    İşgal diyorlar.Sanki daha önce toprak aldık.
    Türkiye azınlıklara saldırgan davranıyor diyorlar.
    Sivilleri öldürüyorsunuz diyorlar.
    vb vb.

    Ama siz kendi tarihinize bakın diyen yabancılar var yine.
    Kürtler komünist kafayı mı yediniz.Türkiye müttfeikimiz müttfekinizi mi suçluyorsunuz diyenler var.
  • abd ve Rusya dan veto gelmesi iyi oldu,,,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuxeses

    Koskoca Türk tarihinde savaşsız bir günümüz geçmemiş bir dünya devlet batırıp yeni Devletler kurmuş bir milletiz sadece kurtuluş savaşında ki halimiz bile yeterli olacaktır bence sizin gözünüz çok korkmuş anlaşılan
    Günümüzün gerçekleri var artık kabile toplumu değilsin yerleştin göçebe değilin modern yaşama uyum sağladın bitti ve şuanki durumu ele almalısın.Senin gücün halkının refahından gelir halk mutlu ekonomin iyi olsa huzursuzluk zaten olmaz.Var mı hiç ekonomisi iyi olup iç sorun yaşayan ülke.Şuanki durumda bile insanların perişanlığını görüyorsun yardıma muhtaç o kadar insan varki ilk önce bencil olmayıp halkının durumunuda ele almalısın yoksa kimin ne korkusu var asıl korku sonrası.

    Kimse gözünün yaşına bakmaz.Ailene bak yada yakınlarına empati kur mesela herhangi bir olayda kanser engelli olan biri için sonra bunu ülke çapında ele al bu durumda bak, olası beklenen marmara depreminde bile insanların gözü korkuyor demi ölsen öldün bitti ama işte asıl sorun hayatta kalmak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 10 Ekim 2019; 22:38:24 >




  • Tel Abyad ve Resulayn'dan teröristleri temizlemek kolay olacaktır çünkü bu bölgelerin yerli halkları Arap aşiretler.Asıl mesele Ayn-el Arab,Haseke,Kamışlı gibi pislik yuvaları.Buralarda yaşayan halk da potansiyel terörist
  • Piyade Astsubay Ahmet Topçu kardeşimiz şehadeti tatmış. Hakk arkasında kalanlara sabır versin. Şehadete düşkün kut almış ırkın Bozkurt ordusu inşallah muzaffer olacak.

    81 milyon dahi şehit düşsek terör belasından evlatlarımızı, yeni nesli kurtaracağız. Aybükeler, Fıratlar son olacak inşallah.

    İnanışımız ve teslimiyetimiz ortada.

    Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl;
    Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl.
    Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl:
    Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyet;
    Hakkıdır, Hakk’a tapan milletimin istiklâl!



  • 2 gündür YPG propagandası yapıp Türkiye'ye yaptırım uygulatmaya çalışan Lindsay Graham geçen sene Ruslar tarafından Türk savunma bakanıyız diyerek şakalanmış. Graham bakan olduğuna inandığı kişiye YPG'nin tehdit olduğunu,bu durumu kazan kazana çevirmeleri gerektiğini ve Obama'nın YPG'ye yaptığı yatırımın hata olduğunu söylemiş.

    İç siyasete oynuyor belliki
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    O şehit olan sivillerin kanını yerde bırakmamalıyız . Kundaktaki bebek, anne ve kızları ,11 yaşındaki çocuk . Allah askerimize yardımcı olsun inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19491950195119521953
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.