Şimdi Ara

Fuat Avni soruşturması, darbenin teknolojik boyutunu açık ediyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: benhuraxu


    quote:

    Orijinalden alıntı: profecco

    Devlet laik olmazsa her siyasi parti ve kişiler dini alet ederek insanları kandırmaya devam eder. İster insanları dinle kandırıp demokratik seçimi kazanmak olsun isterse darbe yaparak yönetimi ele geçirmek olsun insanlar bu aşırı dincilerin nasıl insanlar olduğunu iyice anladılar sanırım. Aşırı dinciler bile aşırı dincilerden illallah etti durum o kadar vahim.

    -Sizin laikçileri de gördük. Gezide ağaç bahanesiyle yaptığınız yağmalamaları ve 200tl + bira karşılığında ve koçun dağıttığı yemeklerle ne pislikler yaptığınızı da gördük.
    -"mesele ağaç değil, anlamadın mı" diyenleri de gördük. Şimdi çoğu ingiltereye abd ye kaçtı.
    -Yeri geldi kemalistler olarak güneydoğudaki terör örgütü ve terör partisine dahi destek verdiniz ve hala terör partisiyle birlik durumundasınız. -9 gün evinizde yattınız, bankamatikleri boşalttınız ve makarnacı dediğin halkımız tankların önüne yatarken siz makarna istiflediniz.
    -Sonra 10'uncu gün çıkıp darbe yapanlara bir tek söz söylemeden yine gezi terörizmini savundunuz.
    -Bizim birliğimize "parti mitingi" dediniz siz orada chp mitingi yapıp üstüne akpartiye hakaretler yağdırdınız. İşte siz bu kadar aşağılıksınız.

    Sana tek bir soru ve tek bir cevap ver cb yani rte nin cumhurbaşkanıyken akparti mitingi yapması darbeden sonra çıkıp yine akp propagandası ve miting müziği çalması sana çok mu normal geliyor?




  • bir de wikileaks uydurdular sanki takan varmış gibi
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de sizinle bire bir aynı düşüncedeyim. İmzamı hiç düşünmeden atarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Parola_18

    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet.

    Siyaset bunun neresinde? Hangi siyasi görüşü savunup, hangi görüşümüzü yüceltmeye çalışmışız?

    Terör yandaşları dışında tüm ülke birlik olmuş ülke çıkarlarını el üstünde tutarken bizim kafamızı kuma gömüp sessiz kalmamızı mı istersiniz?

    iyi gidiyorsun müdür işine bak sen .. .sana "siyasete yapıyorsun" diyenler orda burda vatan hainligi için yarışanlardır fetoşun mürüdleridir

    Benim fetoşun müridi ve vatan haini olduğumu ispatlamazsan namertsin.




  • laikliğe inanmam ancak demokrasi vazgeçilmezimdir..

  • ahmet. kullanıcısına yanıt
    Siyaset neresinde mi? Öncelikle ben ne darbeyi ve darbecileri övdüm nede FETO'yu ve Fuat Avniyi övdüm. Hatta siyasi görüşümü bile belirtmedim.
    Sizin neredeyse her haberinizi baştan sona okuyorum. Her haberinizde dolaylı yollardan beğendiğiniz siyasetçileri övüyorsunuz. Bunu ben dahil yüzlerce üye görüyor ve her zaman dile getirdi, getiriyor.
    1- Haberinizin kaynağı yok. Varsayım, duyum veya hayali bilgiler içeriyor.
    2- Darbe devleti yöneten siyasetçilere yapılır. Siz hiç teknoloji firmalarına darbe yapıldığını duydunuz mu?
    3- Fuat Avni ile haber resminin alakası ne?
    4- Fuat Avni hesabının FETÖ ile ilişiği olduğu ve darbeci olduğu henüz kanıtlanmamıştır. Emareler olsa bile halkla bu emareler paylaşılmamıştır.
    5- Fuat Avni yıllardır birşeyler yazıyor. Yıllardır çözülemeyen yöntemleri neden 16 Temmuz günü tak diye çözüldü?
    6- Darbecilerin sadece WhatsApp üzerinden grup kurarak iletişim kurduğu paylaşıldı. Diğer programların ve yöntemlerin delili gösterilmeden haber yapmak yalan haber yapmaktır.
    7- Fuat Avni yakalandı diye defalarca haber yapıldı ama Fuat Avni hesabı hala paylaşımda bulunuyor.
    8- Hayatımızdaki her şeyin, her kesin teknolojiyle ilişiği vardır. Hayatımızı da siyasetçiler yönetir.
    * "Fuat Avni ve darbeciler" SMS gönderdi. SMS teknolojik bir araçtır. (Kullanmayan var mı?)
    * "Fuat Avni ve darbeciler" internetten iletişim kurmuş. İnternet teknolojik bir şeydir. ( herkes kullanabilir)
    * "Fuat Avni ve darbeciler" şu telefonu kullanmış. Telefon teknolojik birşeydir. ( herkes kullanabilir)
    * "Fuat Avni ve darbeciler" şu programları kullandı. Kodlama öğrenen herkes program yazabiliyor. Program teknolojik birşeydir. ( herkes kullanabilir)
    * "Fuat Avni ve darbeciler" bilgisayar kullanmışşşşşşşşş :) Abovvvvvvv


    9- Benim söylemek istediğim ve sizin çarpıttığınız şey; bir teknoloji sitesinde teknoloji ile ilgili şeyler paylaşmalısınız.
    Her siyasi olayın arkasında bir teknoloji vardır fakat siyasetçilerin bulaştığı teknolojik olaylar dikkatlice seçilip donanımhaber.com gibi teknoloji sitesinde bu elekten geçtikten sonra paylaşılmalıdır.
    Mesela RTE'nin 4G açıklaması önemli bir teknolojik haberdir. Bunu paylaşmanız doğrudur.
    Mesela RTE "5G ilk Türkiye'de hizmete girecek" diye birşey söylese bu haber çok önemlidir ve paylaşılmalıdır ama yukarıda belirttiğim gibi muallak tanımlar üzerinden birileri yermek için yalan haber yapmak yanlıştır.
    Bazı konularda bu sitede kafanızı kuma gömüp sitenin kuruluş amacına göre davranmanız lazım. Dünyanın en meşhur teknoloji haber siteleri bu şekilde yapıyor ki sizde onları örnek almalısınız.
    Gerçek hayatınızda yada forumun ilgili kısmında site kuralları çerçevesinde ne yazarsanız yazın kimseyi ilgilendirmez kimse karışamaz.
    Size yazdığım mesaj yüzünden beni TERÖR YANDAŞI imasıyla beni terörist ilan ettiniz. Yeni yöntem bu oldu galiba, bizden değilsen teröristsin, FETOcusun, darbecisin suçlamaları aldı başını gidiyor.
    Ben teröre karşı en ciddi tepki koyan hatta icraatta bulunmuş Türkiye Cumhuriyeti devletine gönülden bağlı bir Türküm.
    Ben bu sitede siyasi içerikli HABER yapılmasın dediğim için bana kafasını gömüp sessiz kalanlar TERÖRİSttir ithamını yakıştırmanız amacınızın ne olduğunu ortaya çıkarmıştır.
    Ben darbeye ve darbecilere hatta bu ortamın oluşturulmasını sağlayan kişilere olan tepkimi uygun olan her platformda ve ortamda çekinmeden dile getiriyorum ama burada konu teknolojiyse teknoloji konuşuyorum. Bu kafayı kuma gömmek değil yerinde ve zamanında konuşmaktır.

    10- Zamanında FETO ve müridlerini devletin her kurumuna yerleştirenler, yerleştirdiklerini yüceltenler, şimdi mağdur edebiyatı yapmasın. Ölüm makinelerinin önüne mağdur edebiyatını pekiştirmek için sivil halkı gönderen siyasetçiler seni beni tanımaz, yeri gelir bizi kurşunların önüne koyup kendilerine siper ederler, ettiler.




  • KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    32 farzı say desem hemen google amcaya sorarsın ama iş din ve devlet işlerinin bir birinden ayrı yapılmasına geldi mi erenlerden olursun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Yapılan darbe girişimini dinle bağdaştıranları anlayamıyorum Bu ülkede darbeleri aşırı dinciler mi yaptı insaflı olun . Abd insanları değişik kimlik ve tahriklerle çıkarına kullanıyor. Bu girişimde bulunanlar teröristtir yaptıklarının müslümanlıkla ilgisi yok, gerçek müslümanlar tankları durdurdu sokaklara çıkıp vatana sahip çıktı. Bankamatik sırasında yada market sırasında değillerdi ......

    Evet gerçek müslümanlar teslim olmuş emir kulu erin boğazını kesip, 20 yaşındaki arkadaşlarını kemerle, tekmeyle öldüresiye dövdüler. Hatta Allahü ekber deyip ardına ölünü s....m dediler. Bu müslümanların tek amacı siyasetçileri tanklardan korumaktı.

    Gerçek müslümanı ancak her şeyi bilen sonsuz bilgiye ve kudrete sahip yüce mevlam bilir. Trilyonlarca kul yaratmış, yeri göğü, atomu, uzayı yaratmış Allah, boğaz kesip linç eden küfürbazlara mı kaldı?
    Ne zaman Allah oldunuz da kalplerin içindeki gerçekleri görür oldunuz?




  • Her kim farklı görüşte olursa olsun; hepimiz biriz, kardeşiz. Bir birimizi kırarak bugüne kadar nereye vardık ta şimdi varacağız? Oyuna gelmeyelim ve tek yürek olalım. Bu vatan hepimizin ve sahip çıkmaya devam etmeliyiz. Geçmişe dönüp bir birimizi kırmak hiç birimize yarar sağlamaz. Önümüze bakalım sevgili arkadaşlar.

  • Ben konuya, Fuat Avni Fiyat/Performans Ürünü İncelemesi için girmiştim ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: profecco

    Devlet laik olmazsa her siyasi parti ve kişiler dini alet ederek insanları kandırmaya devam eder. İster insanları dinle kandırıp demokratik seçimi kazanmak olsun isterse darbe yaparak yönetimi ele geçirmek olsun insanlar bu aşırı dincilerin nasıl insanlar olduğunu iyice anladılar sanırım. Aşırı dinciler bile aşırı dincilerden illallah etti durum o kadar vahim.

    abd İngiltere laik değil mi? Peki bu işlerin anavatanı orası. fetö dediğin bunların çömezi! Bunu ne yapacağız? Siz hala olayı seninki doğru benimki doğru ekseninde götürüyorsunuz. Geçmişte laikler üzerinden yapılmadı mı tüm darbeler?
    Laikliğe karşı bir birikim oluşunca da sözde din üzerinden yapıldı darbe. (Aynı şekilde batıya karşı oluşan doğudaki birikim de ışid üzerinden sömürüldü)Mesele şu ki bu olay, inanç/değer/yönetim sistemi değil.
    Mesele o sistemin gerçekte işleyip işlemediği veya kimin o sistemi arka planda kontrol ettiği! Siz bunu bir türlü anlayamıyorsunuz. Bu işin gerçek arkasındakiler kendilerini, devletler, sistemler ve dinler üzeri olarak görüyor!
    Yarın senin gibileri toplayacak gruplayacak örgütleyecek kendilerinden bir takım adamlarla inisiyatifi ele alacak ondan sonra bu dinciler şöyle o şucular böyle deyip seni de aynı şekilde kullanacak. Ne değişecek?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: infom@n

    Ahmet Gözütok, lütfen teknoloji sitesini alet ederek siyaset yapmayın, parti propagandasını bırakın artık. Bıktık sizin şu teknolojiyi bahane ederek siyaset yapmanızdan. Oturmuşsunuz bilgisayarın başına teknolojiyi kullanarak siyasi görüşümü nasıl yüceltirim nasıl insanlara yayarım diye plan yapmışsınız.
    Ayıp. Kınıyorum

    Sen öyle zannediyor olmayasın? Artı Beğenmiyorsan Alt+F4 ( Çık Git...)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mihrali Bey


    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet.

    Siyaset bunun neresinde? Hangi siyasi görüşü savunup, hangi görüşümüzü yüceltmeye çalışmışız?

    Terör yandaşları dışında tüm ülke birlik olmuş ülke çıkarlarını el üstünde tutarken bizim kafamızı kuma gömüp sessiz kalmamızı mı istersiniz?

    Ya git Allah aşkına. Şu sitede yazmaya başladığından beri havuzdan alma saçma sapan haberler yapıp duruyorsun. Her şey çok güzel biz en iyisiyiz kandırmacasına giriyorsun. Hem suçlusun hem güçlü. Neymiş ülke zor durumdaymış. Haber yapmalıymış. Bırak bu edebiyatları ya. Gün abinin de seni hala tutmasını bi türlü anlayamıyorum.

    Katılıyorum.Umarım sitede istenmediğini de anlar en kısa sürede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: osdorp


    quote:

    Orijinalden alıntı: profecco

    quote:

    Orijinalden alıntı: osdorp


    quote:

    Orijinalden alıntı: profecco

    Devlet laik olmazsa her siyasi parti ve kişiler dini alet ederek insanları kandırmaya devam eder. İster insanları dinle kandırıp demokratik seçimi kazanmak olsun isterse darbe yaparak yönetimi ele geçirmek olsun insanlar bu aşırı dincilerin nasıl insanlar olduğunu iyice anladılar sanırım. Aşırı dinciler bile aşırı dincilerden illallah etti durum o kadar vahim.

    2 seçenek var
    1.turkiyede ne tür dolaplar dönduğünü anlamayacak kadar beyinsiz sin
    2.1970 den beri bu feto iblisini yetiştiren büyüten besleyen yön veren bugünler için hazırlayan cia (amerika) ile aynı taraftasın

    Bakalım beyinsiz kim?

    1. Fettullahçıları devletin önemli kademelerine yerleştirenler kim. Tüm ülkede şu camiye giden Müslüman şu camiye giden Müslüman değil diye ayrıştıran şerefsizler kim? Ateistler mi Amerika mı?
    2. Fettullah Gülen Azerbaycan'da ilk okulunu açtığı zaman bu adam CIA ajanıdır diyen Uğur Mumcu'yu kötüleyen ve hatta öldürenler kim?
    3. Sivas Madımak Oteli'nde 37 aydın insanı yakarak öldüren şerefsiz aşırı dincileri kim ve nasıl manipülasyona uğrattı. İnsan ne kadar cahilse kandırılmaya o kadar müsaittir güzel kardeşim şimdi bak da kimler cahilmiş bir gör kim CIA'nin tarafındaymış.

    Kesin çözdüm olayı 3. Bir seçenek daha vardı yazmak istemedim sen osun

    Koson cozorson oloyo son. Aferim sana...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: naklan

    quote:

    Orijinalden alıntı: osdorp


    quote:

    Orijinalden alıntı: profecco

    quote:

    Orijinalden alıntı: osdorp


    quote:

    Orijinalden alıntı: profecco

    Devlet laik olmazsa her siyasi parti ve kişiler dini alet ederek insanları kandırmaya devam eder. İster insanları dinle kandırıp demokratik seçimi kazanmak olsun isterse darbe yaparak yönetimi ele geçirmek olsun insanlar bu aşırı dincilerin nasıl insanlar olduğunu iyice anladılar sanırım. Aşırı dinciler bile aşırı dincilerden illallah etti durum o kadar vahim.

    2 seçenek var
    1.turkiyede ne tür dolaplar dönduğünü anlamayacak kadar beyinsiz sin
    2.1970 den beri bu feto iblisini yetiştiren büyüten besleyen yön veren bugünler için hazırlayan cia (amerika) ile aynı taraftasın

    Bakalım beyinsiz kim?

    1. Fettullahçıları devletin önemli kademelerine yerleştirenler kim. Tüm ülkede şu camiye giden Müslüman şu camiye giden Müslüman değil diye ayrıştıran şerefsizler kim? Ateistler mi Amerika mı?
    2. Fettullah Gülen Azerbaycan'da ilk okulunu açtığı zaman bu adam CIA ajanıdır diyen Uğur Mumcu'yu kötüleyen ve hatta öldürenler kim?
    3. Sivas Madımak Oteli'nde 37 aydın insanı yakarak öldüren şerefsiz aşırı dincileri kim ve nasıl manipülasyona uğrattı. İnsan ne kadar cahilse kandırılmaya o kadar müsaittir güzel kardeşim şimdi bak da kimler cahilmiş bir gör kim CIA'nin tarafındaymış.

    Kesin çözdüm olayı 3. Bir seçenek daha vardı yazmak istemedim sen osun

    Koson cozorson oloyo son. Aferim sana...

    En sondaki parmağı biraz yala sonra 2 kalip kaşar peynirinin arasına ittir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sonofmana S kullanıcısına yanıt
    Virgülünden noktasına kadar katılıyorum hocam ellerine sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osdorp


    quote:

    Orijinalden alıntı: naklan

    quote:

    Orijinalden alıntı: osdorp


    quote:

    Orijinalden alıntı: profecco

    quote:

    Orijinalden alıntı: osdorp


    quote:

    Orijinalden alıntı: profecco

    Devlet laik olmazsa her siyasi parti ve kişiler dini alet ederek insanları kandırmaya devam eder. İster insanları dinle kandırıp demokratik seçimi kazanmak olsun isterse darbe yaparak yönetimi ele geçirmek olsun insanlar bu aşırı dincilerin nasıl insanlar olduğunu iyice anladılar sanırım. Aşırı dinciler bile aşırı dincilerden illallah etti durum o kadar vahim.

    2 seçenek var
    1.turkiyede ne tür dolaplar dönduğünü anlamayacak kadar beyinsiz sin
    2.1970 den beri bu feto iblisini yetiştiren büyüten besleyen yön veren bugünler için hazırlayan cia (amerika) ile aynı taraftasın

    Bakalım beyinsiz kim?

    1. Fettullahçıları devletin önemli kademelerine yerleştirenler kim. Tüm ülkede şu camiye giden Müslüman şu camiye giden Müslüman değil diye ayrıştıran şerefsizler kim? Ateistler mi Amerika mı?
    2. Fettullah Gülen Azerbaycan'da ilk okulunu açtığı zaman bu adam CIA ajanıdır diyen Uğur Mumcu'yu kötüleyen ve hatta öldürenler kim?
    3. Sivas Madımak Oteli'nde 37 aydın insanı yakarak öldüren şerefsiz aşırı dincileri kim ve nasıl manipülasyona uğrattı. İnsan ne kadar cahilse kandırılmaya o kadar müsaittir güzel kardeşim şimdi bak da kimler cahilmiş bir gör kim CIA'nin tarafındaymış.

    Kesin çözdüm olayı 3. Bir seçenek daha vardı yazmak istemedim sen osun

    Koson cozorson oloyo son. Aferim sana...

    En sondaki parmağı biraz yala sonra 2 kalip kaşar peynirinin arasına ittir

    Yıllarının deneyimine dayanarak, bana bu bilgiyi verdiğin için minnettarım.




  • USDUL U kullanıcısına yanıt
    Sana mı sordum? Sana mı soracağım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naklan

    quote:

    Orijinalden alıntı: osdorp


    quote:

    Orijinalden alıntı: naklan

    quote:

    Orijinalden alıntı: osdorp


    quote:

    Orijinalden alıntı: profecco

    quote:

    Orijinalden alıntı: osdorp


    quote:

    Orijinalden alıntı: profecco

    Devlet laik olmazsa her siyasi parti ve kişiler dini alet ederek insanları kandırmaya devam eder. İster insanları dinle kandırıp demokratik seçimi kazanmak olsun isterse darbe yaparak yönetimi ele geçirmek olsun insanlar bu aşırı dincilerin nasıl insanlar olduğunu iyice anladılar sanırım. Aşırı dinciler bile aşırı dincilerden illallah etti durum o kadar vahim.

    2 seçenek var
    1.turkiyede ne tür dolaplar dönduğünü anlamayacak kadar beyinsiz sin
    2.1970 den beri bu feto iblisini yetiştiren büyüten besleyen yön veren bugünler için hazırlayan cia (amerika) ile aynı taraftasın

    Bakalım beyinsiz kim?

    1. Fettullahçıları devletin önemli kademelerine yerleştirenler kim. Tüm ülkede şu camiye giden Müslüman şu camiye giden Müslüman değil diye ayrıştıran şerefsizler kim? Ateistler mi Amerika mı?
    2. Fettullah Gülen Azerbaycan'da ilk okulunu açtığı zaman bu adam CIA ajanıdır diyen Uğur Mumcu'yu kötüleyen ve hatta öldürenler kim?
    3. Sivas Madımak Oteli'nde 37 aydın insanı yakarak öldüren şerefsiz aşırı dincileri kim ve nasıl manipülasyona uğrattı. İnsan ne kadar cahilse kandırılmaya o kadar müsaittir güzel kardeşim şimdi bak da kimler cahilmiş bir gör kim CIA'nin tarafındaymış.

    Kesin çözdüm olayı 3. Bir seçenek daha vardı yazmak istemedim sen osun

    Koson cozorson oloyo son. Aferim sana...

    En sondaki parmağı biraz yala sonra 2 kalip kaşar peynirinin arasına ittir

    Yıllarının deneyimine dayanarak, bana bu bilgiyi verdiğin için minnettarım.

    Akıl kıt olunca minnettar olursun sık sık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Parola_18 kullanıcısına yanıt
    adamın niki eski türkçe iki kelime temiz karakter demek sen cahil kaldın yazık sana...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.