Şimdi Ara

Vector watch 30 güne kadar pil ömrü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ne diyorsunuz bu saat için 30 güne kadar pil ömrü sunuyormuş. Tasarımıda güzel 1 günde şarjı biten saatler yerine böyle bir şey varsa bunu almak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 30 gün gerçekten güzel ama dokunmatik paneli ve nabız ölçeri olmaması dezavantaj. Yine de akıllı saat çok istememe rağmen 2 günü geçemeyen pil ömürleri yüzünden yanaşmıyorum o yüzden iyi bir alternatif olabilir. Keşke biraz daha ucuz olsaydı. Son olarak bozulduğunda burda tamiri biraz zor olmaz mı acaba?
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    Türkiye distribötürö varmış 1000 tl ye satıyor. 500-600 olsa ben almayı ciddi düşünecektim. Saat rakipleriyle karşılaştırınca akılsız kalıyor ama basit şeyleri güzel yapıyor. Bildirimleri gösteriyor telefon yazılımı var temaları değişiyor ve en önemlisi ekranı sürekli açık kalarak 2 hafta şarj etmeden kullanıyorsun. Ufacık ekranda millet uygulama manyağı olmuş telefonlar boşunamı var, ekranlatı sürekli açık kalamıyor bu akıllı denen saatlerin ve her gün şarj etmek gerekiyor. Tam benlik saat ama marka ve fiyat yüzünden almadım. Amazon incelemelerini okudum çoğu beğenmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 27 Temmuz 2016; 13:45:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet dokunmatik panel ve nabız ölçer olsaydı iyi olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.