Şimdi Ara

KIA CEED...Peki, ya Sizce? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
268
Cevap
2
Favori
74.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hyundai İ30 ÇOK çirkin ama CEE'D harika olmuş bence İ30 düşünenler CEE'D İ beklesinler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: VGroove

    Yapı olarak sağlam bir görünüşü var...

    Ve bu arabada güvenlik açısından KIA nın çok özel teknolojiler kullandığını duymuştum..

    Tahminimce Euro NCap dan 5 yıldız alır..



    tahmini bırak zaten 5 yıldız aldı okumadınmı topici
  • Bu topic açılalı tam 12 ay ve 24 gün geçmiş.Hala Kia C'eed gelecek. Çelik Motora kocaman YUUUUUUUUUHHHHHH
  • güzel olmuş.
  • Kia Ceed İstanbul'da!

    olay komedi gibi okuyun

    Türkiye’de uluslararası basına test sürüşü düzenleyenlere Kia Motors da katıldı. İngiliz basını Pro Cee’d modelini İstanbul’da tanıdı. Ama nasıl?


    Avrupa pazarında büyük sıçrama yapmayı amaçlayan ve bu amaçla Slovakya’da fabrika açan Kia’nın, tamamen bu pazara yönelik tasarlayıp geliştirdiği Cee’d, Türkiye’de de merakla beklenen (ki bunu internet sitelerindeki sohbetlerden anlamak zor değil!) modeller arasında yerini almış durumda.

    Geçen yıl Avrupa’da satışa çıkan Cee’d, gerek özellikleri gerekse de bazı ülkelerde sunulan 7 yıllık garantisiyle dikkat çekerken, aracın ülkemize ithal edilmesi için Türkiye Distribütörü Çelik Motor ile Kia Motors arasında sıkı pazarlıklar sürüyor. Almanya gibi bazı Avrupa ülkelerinde 5 kapılı Hatchback, 3 kapılı Coupe ve Stationwagon kasa tipleriyle satılan Cee’d, henüz resmen ithalatına başlanmamış olsa da, İstanbul yollarında hayli kilometre yaptı. Üstelik de “gizli” bir test sürüşü sayesinde...

    Test sürüşü İstanbul’da
    Cee’d ailesinin versiyonlarını belirli ülkelerde kademeli olarak piyasaya sokan Kia Motors, üç kapılı Pro Cee’d modelini İngiltere’de piyasaya sürmeden önce İngiliz basını için bir test sürüşü düzenledi.
    Bu lansman ve test sürüşü için İstanbul’u seçen Kia Motors, İngiliz otomotiv basınından temsilcileri Türkiye’ye getirdi. Test sürüşü için İngiliz pazarına uygun, sağdan direksiyonlu Pro Cee’d araçları hazırlayan Kia, gazetecilere İstanbul’un Avrupa yakasından başlayan ve Anadolu yakasında Şile dolaylarına kadar uzanan bir parkurda aracı tanımak imkânı sundu.

    İngilizler, trafiğin en kalabalık saatlerinde, sağdan direksiyonlu araçlarıyla rotayı izlemekte zorlansalar da, Boğaz Köprüsü ve Sultanahmet Meydanı dahil pek çok mekânda çekimler de yaptılar. İngilizler, yorumlarında her ne kadar trafik ve bozuk yollara öncelik verseler de, Pro Cee’d konusunda olumlu izlenimlere sahip olarak İstanbul’dan ayrılmışlar.

    Tesadüfen ortaya çıktı
    Buraya kadar anlattıklarımız, sıradan ve olmasını arzu ettiğimiz bir uluslararası lansman hikâyesinin bölümleri elbette. Nitekim Dacia Logan Kapadokya’da, Opel Astra Sedan ve Mitsubishi L200 Antalya’da, Fiat Linea ise İstanbul’da düzenlenen test sürüşleriyle uluslararası basına ilk kez Türkiye’de tanıtılmıştı.
    İşin “alışılmadık” yanıysa, Kia’nın bu organizasyonu Türkiye’deki distribütörüyle diyaloğa girmeden, hatta haber vermeden yapması. Nitekim İstanbul’da test sürüşü yapıldığı, Kia’nın İngiltere teşkilatı yöneticilerinden Paul Philpott’un yabancı bir internet sitesinde yayınlanan demeciyle ortaya çıktı.
    Daha önce bazı çalışanlarının İstanbul’da Pro Cee’d araçlara rastlamış olmasına pek anlam veremeyen Çelik Motor, organizasyonu da internetten öğrendi. Yani Kia, organizasyonu otomotivin köklü firmalarından olan ve 2001’den bu yana markanın Türkiye distribütörlüğünü başarıyla sürdüren Çelik Motor’a “sezdirmeden” yapmıştı.


    Merak edenler için söyleyelim, Kia Cee’d yılın ilk yarısında Çelik Motor Kia tarafından Türkiye’ye ithal edilmeye başlanacak.


    KAYNAK




  • hakikaten tam bir komedi olmuş.geçen sene nisanda gelecekti,sonbahara kaldı dedilker,sonbahar geldi ilkbaharda gelecek dediler.yok yılın ilk çeyreğinde önrmli birirnin katılımı ile lansmanı varmış dediler,şimdi de yılın ilk yarısıymış.buna yılN HİKyesi derler başka birşey denmez.Böyle ciddiyetsizliğe binlerce defa pesssssss
  • Arabanın yüzü eskidi...İnsanda şevk bırakmadılar...
    Bu Ceed üretilmiyor mu?Yoksa Çelik motormu getiremedi???Bi arkadaş Çelik motora veryansın etmişte....
    Ne yapsın adamlar, araba üretecek değil ya...Ama hakkaten yüüüüh...
    Kaç aydır bakıyom?Hala gelmemiş....
  • Platform kardeşi i30 kaç aydır TR'de bu nerede yahu!?
  • gelmedimi daha
  • Ceed'in broşürü var mı?Nereden inderebiliriz.
  • Ceed türkiyeye geldi arkadaşlar çelikmotor stoklarına girdi bayi stoklarına girmesi için bayiler siparişlerini verdi sevkiyat başladı. Bu zamana kadar gelmemesinin sebebi çelikmotor un koreyle yapmış olduğu fiyat pazarlığıdır. Araçların satışı yurt dışında çok iyi olduğu için kore fiyat indirimine yanaşmıyor. Ama önümüzdeki hafta bayilerde yerini alacak.
  • 22 mart ta benm rio yu servise götrdm bana ceed lerin geldiğini söylediler, cerato yu da keseceğini düşünüyorlarmış
    ayrıca fiyatın da rio civarında olacağını duydum

    herkese iyi akşamlar..
  • cee'd ler satışa sunuldu. Bugun (3 nisan) bayiden arayıp haber verdiler gidip görmemiz için, ama telefonda fiyat vermediler.
    Malı görmeden fiyat duymayalım die, pahalı olacak heralde =)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: onkax

    cee'd ler satışa sunuldu. Bugun (3 nisan) bayiden arayıp haber verdiler gidip görmemiz için, ama telefonda fiyat vermediler.
    Malı görmeden fiyat duymayalım die, pahalı olacak heralde =)



    eee fiyatlar belli değil mi hala ?
  • kia nın fiyatlarının hyundaininkinden ucuz olmasını pek mümkün bulmuyorum, zira ürün gamında yerleştrebilecekleri yer belli, (ceratonun üstü) o yerin fiyatları da belli.

    belki hyundai den daha düşük donanımlı versiyon getirip daha ucuza satarlar.
  • valla bugun gittim kia ya bindim ceed e malzeme kalitesi çok iyi, torpido soğutmalı filan öyle bi kaç ince yenilikte var. ama yeni cerato da da eklentiler olduğu için bu araç ceratodan pahalı olmaz.önümüzdeki hafta gibi fiyatı belirlenir deniyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: benesk

    Ceed türkiyeye geldi arkadaşlar çelikmotor stoklarına girdi bayi stoklarına girmesi için bayiler siparişlerini verdi sevkiyat başladı. Bu zamana kadar gelmemesinin sebebi çelikmotor un koreyle yapmış olduğu fiyat pazarlığıdır. Araçların satışı yurt dışında çok iyi olduğu için kore fiyat indirimine yanaşmıyor. Ama önümüzdeki hafta bayilerde yerini alacak.


    Arkadaşlar kia ların fiyatları hyundailere göre uygun: mesela rio accent era dan ucuz, sportage tucson dan ucuz. Zaten pahallı da olmaması lazım yoksa az satar bence.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: agozen


    quote:

    Orjinalden alıntı: benesk

    Ceed türkiyeye geldi arkadaşlar çelikmotor stoklarına girdi bayi stoklarına girmesi için bayiler siparişlerini verdi sevkiyat başladı. Bu zamana kadar gelmemesinin sebebi çelikmotor un koreyle yapmış olduğu fiyat pazarlığıdır. Araçların satışı yurt dışında çok iyi olduğu için kore fiyat indirimine yanaşmıyor. Ama önümüzdeki hafta bayilerde yerini alacak.


    Arkadaşlar kia ların fiyatları hyundailere göre uygun: mesela rio accent era dan ucuz, sportage tucson dan ucuz. Zaten pahallı da olmaması lazım yoksa az satar bence.



    Rio eradan ucuz değil era 25000 ytl dizel satılırken rio 29000 ytl ye satılıyor. fakat yinede ceed i30 dan ucuz olacağı söyleniyor. ceed güvenlik testlerinde 5 yıldız alırken i30 3 yıldızda kaldı, bu etken ceed in daha pahalı satılmasına sebep olabilir daha güvenli diye. cerato ceed den ucuz olacaktır çünkü cerato model yılını tamamlamak üzere ve güvenlik olarakta ceed den çok daha pasif. son modeller kiada daha iyi güvenlik açısından rio da 4 yıldız aldı erayı bilmiyorum ama kia biraz daha güvenliği artırıyor gibi...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: onkax

    22 mart ta benm rio yu servise götrdm bana ceed lerin geldiğini söylediler, cerato yu da keseceğini düşünüyorlarmış
    ayrıca fiyatın da rio civarında olacağını duydum

    herkese iyi akşamlar..


    donanım ve güvenlik açısından ceed rio dan çok üstün bu sebeple aralarında en az 4 - 5 bin ytl fark olacağını söyleyebilirim. dizel de iki model var otomatik ve düz tabi otomatiğin donanımıda fazla, düz 35000 ytl civarı otomatiğide 38000 ytl civarı tahmin ediyorum 5 mayıs ta fiyatlar net açıklanacak. ama i30 dan daha güzel i30 tutmadı ceed de tahminim de yanılmazsam bu fiyatlarla cerato ve rio nun başarını yakalayamaz diğer marka ve modelleri hiç söyşemiyorum bile...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.