Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sword88

    Kesin bir cevap verip sorumluluk almak istemem. Mobil veriye geçebiliyorsanız, mobil veriden yapın alışverişi. Aslında modeminizdeki şey virüste değil. Dns si ile oynuyor modemin ve sizi sirekli her cihazdan reklamlara saçma sapan yerlere yönlendiriyor. Ama yine de risk tabi. Sanal kart kullanın yada, alışveriş sonrası kartı internet alışverişine kapatın, yapabiliyorsanız cep telefonu hotspot tan pc ye internet verip oradan yapın gibi çözümler geliyor sadece aklıma.

    Telefon kablolarini koparttik yapim derkn tam gitti internet telefonda gitti,turk telekom yaparmı bilgin varmi hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvurdum 4 iş günü içinde açıldı türk telekom yetkileri binanın dışına kadar getirdi bende eve gelen hattı kesip bagladım. 2 aydır kullanıyorum bir problem yok sadece faturayı biraz geciktirince durmadan aramaları dışında . Kota müthiş hızım sabit hiç düşmüyor. Birde bu son olaylar interneti kısma vs. oldu benim 2 aydır internetim 10 megabitten aşagı düşmedi youtube dan 1080 p izledim vpn derdi yok belki benim altyapımdan ötürüdür. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim kesinlikle hele birde ögrenci eviyse kaçırmayın .
  • hocam benim hatttın değerleri de bu şekilde, önceden 50 mbit yazıyordu ben 40 mbit hız alıyordum, sonradan 30 mbit e düştü, 40 mbit hız alırken 3-4 günde bir kopma yaşıyordum şimdi bir kopma yok sizce turkneti arayayım mı?
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaazto28

    hocam benim hatttın değerleri de bu şekilde, önceden 50 mbit yazıyordu ben 40 mbit hız alıyordum, sonradan 30 mbit e düştü, 40 mbit hız alırken 3-4 günde bir kopma yaşıyordum şimdi bir kopma yok sizce turkneti arayayım mı?
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

    modemi kapatıp açınca değerler değişiyor mu?




  • 3.kez başvurdum. Ağustos ayından beri bağlatmaya çalışıyorum, embesiller bir işi beceremedi.
  • Tanımladıkları hız 76 Mbps ama 30-40 Mbps arası hız alıyorum bence bu fiyata iyi bi sıkıntı yaşamadım
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ
  • Yeni hat tahsisi için başvurdum, evraklar ulaştıktan sonra 5 iş günü içinde işlemler tamamlandı. Bugün apartman kutusuna kabloyu bağlamışlar üstüne ismimi yazıp gitmişler, ucuna kendi kablomu bağladım internetim geldi. akşam akşam yılbaşı sürprizi oldu resmen :)



    2. Aboneliğim bu, ikisinde de kısa sürede bağlandı, şuan için sıkıntısız kullanıyorum...



    Bakalım böyle devam edecek mi :)
  • Kötüleyenlere kulak asmayın arkadaşlar kötüleyenler ttnet çalışanları büyük ihtimal, ben başvurdum 3 günde baglandı. 50 megabit hız. 10 da pingim var. Bu fiyata bu şekilde hizmet yok. Beğenmezsen kapat adamlar tahhahütte istemiyor. Türktelekoma tövbeliyim. Lanet olsun onlara...
  • Türkneti kötüleyen adamın burada ne işi var. Art niyetin oldugu kesin. Begenmiyorsan kapat kardeşim ttnet gibi senden taahhütmü alan var. Ben çok memnunum. Verdigim para helal olsun.
  • Bizde katıldık bakalım hayırlısı artık
  • Daha arayıpta müşteri temsilcisine ulaşamadığım süre 30 saniyeyi geçmedi. Bir sorununuz olduğunda da, ister telefonla ister sitelerinde bulunana canlı destek hattı ile kendilerine ulaşıp sorununuzu halledebiliyorsunuz.
  • Benimde baya oldu başvuralı bir kez telekomdan ekip gelmiş eşim bilmediği için sadece internet diyince gitmişler ankastreye kablo çekmemiş hiç. Bakalım tekrar gelmelerini bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xeblion

    Tanımladıkları hız 76 Mbps ama 30-40 Mbps arası hız alıyorum bence bu fiyata iyi bi sıkıntı yaşamadım
    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ


    Tamamen TTNET'in oyunu. Üst komşum TTNET hipernet kullanıyoru alabildiği hız 70'lerde, Wifi şifreleri var bende oradan biliyorum arada sırada hız testi yapıyorum. Ben yeni Turk.Net'e geçtim şu ana kadar max 25 alabildim. 20'nin aldına hiç düşmüyor 20-25 arası gidip geliyor. Herşey aynı aramızda 1 kat var. Hatta ve hatta apartmandaki kutudan eve sıfırdan hat çektirdim kaliteli kablolarla. Alçak TTNET :)




  • Adsl Hattı Durum SHOWTIME.L0
    Adsl Modu G992.5
    Yukarı Yön 232 kbps
    Aşağı Yön 7607 kbps
    Akışı Aşağı Zayıflama 13
    Akışı Yukarı Zayıflama 36
    SNR Marjı Akış Aşağı 6.2
    SNR Marjı Akış Yukarı 6.4
    Satıcı Kimliği RETK
    Yazılım Sürümü 4925ca26
    CRC Hatası 40
    Yukarı BER Akışı 46e-7
    Aşağı BER Akışı 0e-7
    Çıkış Gücü Kadar 11.5
    Çıkış Gücü Aşağı 20.5
    Alt ES 22
    Üst ES 205
    Akış SES Aşağıda 0
    Akış SES Kadar 11
    Akış UAS Aşağı 0
    Akış UAS Yukarı 8721484


    Bu değerler normal mi ?
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    O kısımları bilmiyorum hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memnun olanlar genelde bağlandıktan sonra bu konudan gittiği için tüm memnunsuzlar burada kalıyor :) benimde download hız 72mbps upload hız biraz düşük geldi 1.74mbps ping 6ms......9ms
    ve hiç sorun yaşamadım. özellikle ev telefonu ne unutmuştum sayelerinde uzun süre gerek görmediğim ev telefonunu kullanır oldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 1 Ocak 2017; 7:29:26 >
  • Arkadaşlar bu 59.90tl kampanya Ankarada altyapısı varmı yani fiber altyapısı olması gerekiyormu yoksa her yerde geçerlimi? 100mbt kadar 150gb akk bence süper ama bazıları 100mbt alamıyor en düşük 50 alan vardır heralde. Modem ücreti ne kadar iptal edince modem bizdemi kalıyor yoksa onları iade edip ücretimi alıyoruz?
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    8 Mbps 16 Mbps ADSL bile veriyorlar, TTNET de 100 alabilecek hattımıza turk.net e geçince 75 Mbps (ulaşılabilir Max hız 78 Mbps) tanımlandı. Modeme bi sürü para istiyorlar, mülkiyeti sizin olur diye düşünüyorum. Dışarıdan satın almak daha mantıklı değil mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    Çok kötü duruyor, daha önce TTNET miydi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonurakar kullanıcısına yanıt
    Bencede modemi başka yerden almak daha mantıklı olur bu arada bu kampanya her yerde var demi finer altyapı olmasına gerek yok o zaman.Modemi 2.el almakda mantıklı aslında daha uyguna gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.