Şimdi Ara

Windows 10 dan Windows 8.1 e geri dönüş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ASUS X550LN laptobum ilk aldığımda 8.1 kuruluydu ve hata edip recovery veya kurtarma medyası gibi hiçbir yedekleme yapmadım. aynı zamanda aldığım yerdende Format DVD si almadım(vermediler). Son 2 ay içerisindede Windows 10 a yükselttim lakin aşırı derecede kasıyor makina. tekrar windows 8.1 e donmek istiyorum ama kurtarma menüsünde dönmeye kalksam fabrika ayarlarına sıfırla menüsünden dönemiyorum benden USB/CD / DVD istiyor -yok.
    Ne yaptiysam benden bunlar isteniyor. nasıl becericem bilmiyorum. Windows 8.1 i microsofttan indiriym dedim. ürün anahtarını girip çalıştırayım dedim oda şüpheli, çünkü elimdeki ürün anahtarını bi programla yeni görüntüledim windows 10 single language adı altında, yani Asus müşteri hizmetleriyle görüşmemdede belirttiği gibi o windows 10 un ürün anahtarı olabilir. windows8 silinmiştir diyor. Kitlendim kaldım bilgisayarımı ilk aldığım hale daha başka nasıl çevirebilirim ? yardımcı bu sorunu çözebilecek olan var mı?







  • win 10 iyidir....genelde yükseltmelerde bu tip kasma olayları var..bence win 10 a devam et ki sanırım biosunuzada win 10 un keyi girilmiştir win 8 yüklesen bile bu key karşına çıkacak.....sıfırdan kurulum yapabilirsin..daha iyi olur sistemin kanısındayım..

    win 10 keyini öğrenmek istersen ......http://www.indir.eu/indir/showkeyplus-windows-urun-anahtari-ogrenme-programi.254/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.