Şimdi Ara

Apple iPad Pro [ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sadays , eapantherea Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü2 Mobil2 iOS
5 sn
11.010
Cevap
250
Favori
477.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 12.9 inç 1TB iPad Pro'yu satın almış bulunmaktayım. 8 Plus 7 aydır gayet güzel hizmet etti bu cihazın da hizmet edeceğinden şüphem yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 aldım ben de bekliyorum cihazı.

    air'den sonra farkı görebilecek miyim bakalım?
  • 11 kullananlar,çoğu uygulama ekrana tam oturmuyor,üst ve altta siyah boşluklar oluyor.Oyunların 90% ı bu şekilde ve çok canımı sıkıyor bu durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt
    her yeni çözünürlükteki cihazda bunlar oluyor, geliştiriciler yeni versiyonlarında uygulamalara ipad pro 11" desteği ekleyeceklerdir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Eklemeyen de bir o kadar çok olacaktır,belki apple güncelleme ile bir düzeltme getirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11" kullanıyorum çok güzel alet ama uygulamaların ölçek güncellemelerini yapmaları lazım örneğin ilk aldığımda spotify 11 ekranında 9.7" gibiydi son güncelleme ile tam oturdu ama özellikle oyunların büyük bir çoğunluğu ekrana tam oturmuyor zamanla olacaktır
  • Teknosadan 4.999 Tl'ye satıldığını görünce aldım. Fiyatını yaklaşık 2-3 haftadır takip ediyordum.

    https://www.teknosa.com/apple-ipad-pro-mtxn2tua-64-gb-11-space-grey-wifi-tablet-p-125046747
  • Merhaba bu ipad prolar için Adobe photoshop gelicek deniliyordu ne oldu geldimi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar bir sorum olacak arkadaşlar bende 12'9 ipad pro 3 aldım çizim için ancak elin hafif teri bile çizim yaparken dengesizleştiriyor yani fiziksel olarak kalemin ucu el veya parmak izine takılıyor ekranda.
    Bunun ''paperlike'' ekran koruyucu önermişler ancak TR'de satışı yok veya ben bulamadım.
    Önerilerinize açığım ve açım arkadaşlar bu sorun için.
  • Selamlar 11 inç ipad proya jelatin olarak ekran koruyucu aramaktayım. Cam olmasını istemiyorum. Önerilere açığım





    2. Olarak pubg mobile daha bu tablete göre uyarlanmadı evet ama oyun içi mikrofonu açınca oyunun sesi neredeyse yok oluyor çok kısılıyor. Önceden 2018 ipad vardi onda tam tersi idi oyun sesini de duyabiliyorduk bunda mikrofonu açınca ses yok olacak kadar azalıyor artmıyor.



    Kılıfla kullanan arkadaşlarımız hangi kılıfla kullanıyorlar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bir fikir almak istiyorum.

    Şimdi elimde 2015 early retina mac pro var 256gb hafıza 8gb ramli. Aklımda ise 12.9 ipad pro almak var piyasada 4-4,5 k aralığında geziyor 64gb versiyonu.
    Açıkçası kafamı kurcalayan nokta macbooku satıp ipad proya geçsem mi? Hemen hemen elimdeki makine en kötü 4500 tl ediyor satmaya kalkarsam piyasadaki bilgisayarcılar bile 4k civarına alıyor(döngüm 500-600 arası) (ekran da değişeli 2-3 ay oldu retina ekran soyulması muhabbeti).

    Macte çok ekstra bişey yapmıyorum genelde içerik tüketiyorum. iPadi de aynı maksatla kullanıcam sonuçta. her nekadar bilgisayar gibi olmasada çok bariz eksikliğini hissetmem gibi bir görüşe sahibim. ikisinin de birbirine göre avantajları var elbette ama taşınabilirlik konusunda ipad çok cazip geliyor açıkçası.

    Şöyle birkaç sorum olacak şimdi mouse yok biliyorum ama elimde magic mouse ve klavye var. 2. versiyonlar kendinden pilli olanlar bunlarıda mı tanımıyor?

    Benim bildiğim bu 10,5 ve 12.9 da 3 gb ram var ama internette baktığımda kimisinde 4gb yazmış kimisinde 2gb yazıyor hangisi doğru?

    iPadi tvye - monitöre bağlamak için her halükarda apple tv mi olmalı yoksa farklı yollardan bağlayabilirmiyim?

    hafıza konusuna gelirsek applenın giriş seviyesi uzun vadede sıkıntı yaratıyor 10.5luk 256gb almak mı 12.9luk 64gb almak mı mantıklı olur? Ekstradan birşey yükleme yapmayacağım netflix vb. şekilde içerik tüketiyorum zaten ama 64gb uzun vadede sorun yaratıyor mı? 10.5 birde daha taşınabilir elbette kitap vs. okumak içinde daha kullanışlı. 12.9a gözün alışması daha kolay olur 13.3ten geçince elbette ama 10.5a da kısa sürede alışır.

    Kafamı açıkçası bilgisayarsız olmak kurcalıyor ama ne bileyim sanki artık ekstradan yaptığımız bişey de yok gibi geliyor ofisteki bilgisayar yetiyor diye düşünüyorum. Bazende bilgisayara ilişme 10.5luk al bir tane 3-3,5 arasına kullan diye kafamdan geçiyor. Acil ihtiyaç değil elbette ama işte birşeyler dürtüklüyor adamı :) Benim gibi düşünüp değişimler yapan varsa fikrini duymak güzel olur.




  • merhaba arkadaşlar,

    ipad pro da google translate i pencil kullanarak pdf yada browserdaki herhangi bir metinde kelime-cümle yakalayıp çeviri yapabiliyor muyuz? Bunu samsung note serisi ile ve kalemli tabletler ile yapılabiliyor, ipad de nasıl yapılıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rad -- 30 Ocak 2019; 14:55:44 >
  • Bilgisayardan ipad’e dosya atarken hızlarınız nedir? Daha önceden de mi böyleydi yoksa sonradan mı oldu bilmiyorum ama çok bekletiyor. Yaklaşık 12-13 mb/sn ile atıyor. Denemek için boyutunu bildiğiniz bir dosyayı(video dosyası olursa karşılaştırmak için daha iyi olur) atarken süre tutup toplam boyutu toplam süreye bölebilirsiniz. Cihaz ipad pro 10.5.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad Pro almayı düşünüyorum zamanında 5000 e satıldığını gördüm herhalde şu dönem almak mantıksız gibi duruyor

    önereceğiniz Bir site var mı ? Şuan en iyi fiyat TvT bilişim diye bir site buldum orada 5460 tl ile beklesek mantıklı olur mu acelem yok şuanlik
  • Apple Türkiye’de fiyat indirimine gidecek söylentileri var bekleyin!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad pro 9.7 256 gb wifi+4g 6 aylik 1-2 defa kullanildi full hatasiz var isteyen olursa satabilirim. İlanim da var fakat burda yayinlaniyor mu bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepeer39 -- 11 Şubat 2019; 11:27:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selam forum dostari. Gecen hafta ipad pro aldim 11 inch olandan. Apple storedan da smart cover aldim apple urunu fakat soyle bir sorun var. Ters tutunca ortasi yorgan kilifi gibi aciliyor. :)) sanki manyetikleri iyi tutmuyor gibi bu normalmi acaba?? Forografda gozukuyor. Ona gore degisim isteyecegim. Tesekkurler


    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet Forum dostlari gittim ve gosterdim yenisini actilar oda ayni ortalarinda miknatis yok dediler bu face id kamerasindan dolayiymis. . Tamam dedim spigen hdmi kablo alip ciktim 🤣😎
    Saygilar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 12.9 2018 ipad kullanan arkadaşlar kılıfları nereden buldunuz ? Hiç bir yerde bulamıyorum Type C kablo da piyasa da yok kullanan az olduğu için herhalde getirmemişler stok olarak
  • Herkes selam,
    iPad Pro 11 için kalem almak istiyorum. Sahbnden’de 500tl civarında satılan 2. Nesil kalemler var. Kutusuz gönderileceği söyleniyor.
    Bu kalemler hakkında ne düşünüyorsunuz? Eğer performans olarak iyiyse aliexpress vb sitelerden bulabilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.