Şimdi Ara

Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU] (1383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40.504
Cevap
310
Favori
1.290.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13811382138313841385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ankara'da apple servisinden değişim vs yapılabiliniyor mu ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bugun 3 aylik iphone 6 verip 15 gunluk iPhone 6S aldim 2018 aralik ortasina kadar garantili 300 lirada fark verdim iyi mi sizce verdigim cihazda 16 aldigimda 16 gonul isterdi 64 almak ama butce yetmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 6s te %5 altında ise eğer soğukta örneğin youtube açayıp hemen kapanıyor ve batarya bitik uyarısı veriyor bu nrmal midir yoksa bir sıkıntı mı var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanedantr -- 27 Aralık 2016; 22:55:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @BJK@

    Bununla ilgili apple, 6s cihazlara pil değişim programı uyguluyor,
    bu değişim programına dahil olan seri numaralar var.Plusların dahil olup olmadıklarını bilmiyorum.
    siz zaten randevunuzu almışsınız,gösterin bakalım ne dicekler.

    Cihazım bu programa dahilmiş. Kargo ile değişim sağlıyorlar mı yoksa elden mi teslim etmemiz gerekiyor. Bir de son tarihi var mı acaba bunun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 27 Aralık 2016; 23:04:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zombitch

    Arkadaşlar cihazım iPhone 6S. Son zamanlarda %20-25 lerde cihaz kendiliğinden kapanıyordu. Açmaya çalıştığımda batarya bitik uyarısı veriyor ardından 1-2dk sonra tekrar denediğimde açılıyordu. Batarya değişim programında değildi. Daha önceden aldığım randevuya dün gittim (randevusuz değişim programında değilsen bakmıyorlar). Durumumu anlattım hatta son olarak %56 de kapanmıştı ve şansıma arkadaş yanımdaydı bunu videoya çektim. Dün Genius bar görevlisine durumu izah edip videoyu gösterdim. Kısa bir inceleme sonrası cihazım yenisi ile değiştirildi. Benim gibi problem yaşayıp değişim programında olmayanlar mutlaka randevu alıp apple a göstersinler.

    Düzenleme: Yeni cihazın bataryası 1800mah. Eski cihazımın 1715mah idi.

    Aynı sıkıntıdan muzdaripim. Telefonu hor bir şekilde kullanmadım. Nisan ayının sonunda almıştım. Şuanda şarj ilk zamanlara göre baya bi kötü gidiyor. Son birkaç haftadır şarj olduğu halde kapanma ve aradan zaman geçince açılma gibi şeyler Benim de başıma geldi. Cihaz timden alınma Apple store garantili. En kısa sürede yolluyorum hocam garantiye , içimi rahatlattınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben pilin performansini bir turlu goremiyorum.4.kez tam dolduruyorum ama ekran surelerini vermiyor.kullanim ve bekleme kisminda - - oluyor hep. Nedenini biliyormusunuz



    Apple iPhone 6s / iPhone 6s Plus [ANA KONU]
  • yazacak kullanıcısına yanıt
    Hard reset yapın. Sonra full doldurun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar androidden 6s plusa geçtim eski android cihazdaki whatsapp yazışmalarını yedekledim onları iphonede nasıl yeniden yükleyebilirim?
  • İphone 6s 128 gb gold garantisiz bitmiş yani artık son günleri kaldı.
    Garantiden dönmüş swap cihaz olan ama sıfır cihaz kaça gider sizce? 2500 den aşağı verilmez değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enevre -- 28 Aralık 2016; 0:4:8 >
  • Hocam bugün ben de yolladım cihaz değişimi olacak büyük ihtimal ancak 64 gb du benimki. Şuan 64 gb üretilmiyor ama 128 yollarlar değil mi yeni seriden?
  • enevre kullanıcısına yanıt
    64 uretilmese bile ellerinde bol miktarda vardir 128 gondermezler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • swes S kullanıcısına yanıt
    pilin daha verimli çalışması için neler yapabiliriz hocam bizde söyler misiniz neleri kapatmamız lazım yada gözden kaçırdığımız arkada açık kalan bir şey vardır belki
  • HanVincenzo kullanıcısına yanıt
    Anladım bazı arkadaşlar 128 yollarlar dedi de bende bir umut belki gelir dedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enevre

    pilin daha verimli çalışması için neler yapabiliriz hocam bizde söyler misiniz neleri kapatmamız lazım yada gözden kaçırdığımız arkada açık kalan bir şey vardır belki

    YouTube de videolar var hocam. Iphone pil tasarrufu şeklinde arat bir çok şey çıkar. 15 maddelik bir video vardı anlatılanların hepsini uyguladım. Tavsiye ederim. Telefon aynı telefon hiçbir şey değişmedi. Tavsiye edilen şeyler de bence bu cihazlarda yapılmalı enazından biraz daha uzun süreli pil kullanımı veriyor. Yok ben görsellik ve ıvır zıvır konum bildirimi Şundan bundan vazmeçmem diyorsanız o başka tabi. Söylenenleri uyguladım çok memnunum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • enevre kullanıcısına yanıt
    HanVincenzo kullanıcısına yanıt
    Benim cihazım da 64gblikti. Verdikleri cihaz 64gb. Öyle birşey olmaz ellerinde bol miktarda vardır. Gelen cihazın yazılımı 9.3.1.
    @enevre

    Hocam bence çok iyi yapmışsınız. Hayırlı olsun.
    @HanVincenzo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zombitch kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam 6 ile 6s arasinda ciddi hiz farki varmis simdi anladim.Sagolsun bizim arkadaslar fark yok filan diyordu ama oyle degilmis kamera konusunda da baya iyi zaten cihaz 15 gunluk nokta ciziksiz alan kiside 4600 liraya almis evyapar diye bi avmden faturada oyle yaziyor.Istedigi rakama satamayinca takas ettik bu evkur tarzi yerler ciddi soyguncu 4600 tl ne demek ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zombitch kullanıcısına yanıt
    Tamam öyleyse hocam. Verdikleri cihaz sıfır ama değil mi daha önce tamir ettiği cihazları vermiyorlar yani orda emin olabiliriz sıfır olduğuna.
    Birde 10.2 sürümünde pil sorunları felan varmış güncelleyeyim mi yoksa bir süre 9.3 de kullanayım mı? Siz güncellediniz mi?
  • swes S kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=mXINo5A1tvs

    Bu video mu hocam?
  • Zombitch kullanıcısına yanıt
    Bir şey daha merak ettim de hocam sorun yazdırırken cihazın kulaklık çıkışından az ses geliyor dedim benim kulaklığımı da aldı. Şimdi bana yeni cihazı yollarlarsa eğer yeni bir kulaklıkta verirler mi?
  • Hocam eğer kulaklıkta problem varsa yenisi ile değiştirirler. Verilen cihazlar sıfır. Tamir edilmiş cihazı kanunen vermeleri yasak yani öyle bir şey yapamazlar. Ben restore yaparak 10.2 e yükselttim. Şuan bir problemle karşılaşmadım. Şarj 9saat17dakika/14saat7dakika ve %16'da. Üstelik gün boyu LTE'de kullandım. Bataryadan şuan çok memnunum.
    @enevre


    Bana göre iPhone 6 apple'nın en kötü telefonu. Aceleye gelmiş. Kredi kartına taksit olayı kalktığından beri bu dolandırıcılar piyasada cirit atıyor. Memlekette mal mı yok, sürüyle. Operatörler de farklı değil 3 yıllık vadeli telefon alınca hemen hemen o miktara yakın kitliyor. Allah milletimize akıl fikir versin yazık vallahi.

    @HanVincenzo
  • 
Sayfa: önceki 13811382138313841385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.