Şimdi Ara

erkeklere özel lazer epilasyon (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.351
Cevap
211
Favori
409.740
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sadece sırt için kaç seans önerirsiniz ? bunun tutarı güncel olarak nedir ? 7 ay gibi bir sürede tahmini olarak ne kadar ilerleme kaydedilir ?
  • Herkese merhaba arkadaşlar,

    Bu postta iğneli epilasyona başlamadan önce ve sonrası olmak üzere bir süreçten bahsedeceğim. 3. turumu 2018 ağustosta tamamladım ve rötuşu geçen hafta yaptık, şimdi ise iyileşme sürecindeyim. Şahsım adına başarılı bir süreç geçirdim.

    Benim vücudumdaki kıllardan rahatsız olma hikayem lise zamanlarıma kadar gidiyor. 18 yaşının altında olduğum o zamanlarda tek çarem ağda veyahut tüy dökücü kremlerdi(asla tavsiye etmiyorum). 16-17 yaşında yaşadığım şehirde bir lazer epilasyon merkezi uygun olduğumu düşünerek beni alexandrite lazere aldı, fakat yanlış bir aksiyon olduğunu anlamak için çok genç ve aynı zamanda kıllardan kurtulmak için de çok hevesliydim. Nitekim bende bu lazer macerası işe yaramaktan ziyade, olağan durumumu daha da kötüleştirip kılların çoğalmasına yol açtı. 18 yaşıma geldiğimde başka lazer türleri denedim: diode, hybrid, buz lazer vs. bu birkaç sene devam etti.
    Lazerden çıkardığım sonuç şu oldu: 1) Yaş önemli bir faktör çünkü hormonlar hala aktif ve kıl döngüsü hızlı devam ediyor. 2) Lazerin yaygın türleri olan diode ve alexandrite'nin birçok marka altında çeşitli makineleri vardır, yani bir kişi Soprano markasının diode lazeriyle aldığı verimi Lightsheer Duet markasının diode lazeriyle almayabilir, ya da tam tersi. Bu durumda size araştırmak düşüyor. Çin malı lazer ve benzerlerine itimat edip bir işleme başlamayın kesinlikle. 3) Lazer epilasyondan %100 sonuç almayı beklemek düş kırıklığıdır çünkü lazerin ulaşabileceği dalga boyu her kılın köküne kadar inmiyor, inse dahi iğneli epilasyon kadar efektif olmuyor.

    Uzun lazer epilasyon maceramdan sonrasında iğneli epilasyonu araştırmaya başladım. Şans eseri denk geldiğim forumda her sayfayı titizlikle okudum, üzerine İspanya, Amerika gibi ülkelerden iğneli epilasyonda uzman kişilerle mailleştim ve fikir alışverişi yaptım. Tek kalıcı çözüm sunan yöntemin iğneli olduğuna kanaat getirdikten sonra kendimi sürece hazırladım. Sonrasında bulduğum ilk ve tek erkek güzellik merkezi Naturel Estetik'e gittim. Kadir Bey ve İlknur Hanım karşıladılar ve sorduğum her soruya cevap verdiler, durumumu anladılar ve uğradığım diğer kurumların aksine para-odaklı değil çözüm-odaklı bir tutum sergilediler. En başta herkesin korkularınız oluyor arkadaşlar düşününce çılgınca geliyor hatta ufacık bir iğneyle kocaman alanları bitirmek. Ama ben artık kıllardan kurtulmakta kararlıydım. Yaptıracağım bölgeler Sırt+Üst Kol+Ense idi ve belirtmeliyimki her bir milimi tüy ve kıllarla doluydu. Bakınca moral bozacak türden bir yoğunluk vardı. 3 turda bitirme garantisi verildiği için hesabımı yaparak başladım seanslara. İşlemi uygulayan kişi Ayşegül Hanımdı. Seanslar uzun ve yorucu olduğundan işlemi uygulayan kişi artı bir önem taşıyor benim gözümde. Ben bu konuda kendimi şanslı hissediyorum çünkü Ayşegül Hanım profesyonelliği dışında çok iyi kalpli, anlayışlı ve sevecen birisi. İki buçuk sene süren bu sürecimde bana karşı hep anlayışlı ve pozitif tavrını koruduğu için ayrıca teşekkür ediyorum. (2 buçuk sene sürmesi bazı arkadaşlara fazla gelebilir fakat ben 1 sene yurtdışına çıktım 3. turdan sonra, ayrıca benim kıl yoğunluğum lazer+genetik dolayısıyla olağandışı bir haldeydi.)

    Şimdi biraz işlemden bahsedeyim size: Ufacık bir iğne ile her kıl folikülüne verilen elektrik. İşlem kesinlikle acılı ama acıyı azaltmak için opsiyonlar mevcut 1) Emla krem-sürdükten sonra streç film ile bir buçuk saat kadar kapalı bıraktığınız takdirde uyuşma oluyor. 2) Lokal anestezi-kurumda ücretsiz yapılıyor. 3) Kulaklıkla müzik dinleyip gözler kapalı bir şekilde başka şeyler düşünmek. Hatta sizin için iki adet konser bırakıyorum buraya:https://youtu.be/ktYlzVYQbwY ,https://youtu.be/Jz956te_uhU . Acıyla başa çıkmayı öğrendikten sonra işlem sonrası dikkat edilmesi gerekenler var bir de. İşlemden sonra 3 gün su değdirmek yok. Daha sonrasında da oluşan yaraları 15 gün civarı korumanız gerekiyor. Bunları yaptığınız takdirde sonuç alacaksınızdır.

    Ek olarak, turlar arasında endişelerim de oldu açıkcası en başta lekelerdi korkum, girilen her iğnenin izi kırmızı şekilde duruyordu derimde ama zamanla hepsi geçti, şimdi birkaç yerimde beyaz lekeler var ama Kadir Bey onların da geçeceğini söyledi. Zaten benim için önemli olan kıllardan kurtulmaktı.

    Anlatılcak çok detay var aslında ama kısaca şunu söyleyebilirim, Kadir Bey ve İlknur Hanım ve kurumdaki diğer insanlara kesinlikle güvenebilirsiniz. Ben kendilerini tanıdığım için ayrıca mutluyum. Hepsi işinde iyi ve değerli insanlar. Beni yıllardır uğraştığım bu sorundan kalıcı olarak kurtardılar. Kuruma gittiğiniz takdirde, Kadir Bey engin bilgi birikimiyle size hem lazer hem de iğneli konusunda size yardımcı olacaktır. Kurumdaki herkese teker teker teşekkür ediyorum ve hepinize kurumu ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum.

    Not: Sorusu olan arkadaşlar bana mesajlardan ulaşabilir.
  • onetuerss O kullanıcısına yanıt
    Sayın onetuers yurtdışında olduğumdan ötürü bu güzel yazınızı yeni görüyorum. Bizimle geçirdiğiniz bazen acı bazen heyecan dolu günlerinizde hep yanınızda olmaya gayret gösterdik. Tüm bu süreçler sonrası hakkımızdaki bu olumlu duygular inanın her türlü zahmeti sefaya dönüştürüyor. Umarım herşey gönlünüzce olur. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın dramosfer sırt için lazer veya iğneli epilasyon tercihiniz nedir bilmiyorum ama tercihiniz lazer ise güncel fiyatımız seans başına 250 tl dir ve en az 6 seans yapılır. Lazer ile başarının ne olacağını bilmek mümkün değil. konuda birkaç sayfa geriye yönelik okursanız çok detaylı bilgilere ulaşırsınız. Ama kısaca söylemek gerekirse lazerle tamamen bitirmek bir mucizedir. Elde edilen sonuç kısmen incelme ve azalma yanısıra kıl çıkışında gecikmedir. Tamamen bitsin bir daha hiç olmasın diyorsanız iğneli epilasyon bu konuda tek yöntemdir. İğneli epilasyon fiyat bilgisi bölgeyi görmeden veremiyoruz maalesef. Kıllar tek tek yakılarak alındığı için kıl miktarı ve bölgenin alanı süreyi ve buda fiyatı belirlemekte. 0506 114 91 11 nolu telden watsapp üzerinden ulaşarak daha detaylı bilgi ve foto gönderebilirseniz de yaklaşık fiyat bilgisi alabilirsiniz. Veya zamanınız varsa aynı telden randevu alıp kuruma gelerek ücretsiz muayene ve ön bilgi alabilirsiniz. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 30 Ocak 2019; 20:11:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kullandığınız iğnelerin marka modeli nedir acaba ?
  • Canklot C kullanıcısına yanıt
    Sayın canklot iğne markamız ve makinemiz sterextir. Türkiyede bu marka bulunmadığı için tüm malzemelerimiz ingiltereden ithal edilmektedir. Hastaya ve kıl tipine göre uzman tarafından iğne modeli seçilir. Her hastaya aynı iğne tipi kullanılmaz. Kurumumda her kıl tipine göre iğne bulunur. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kemer altı komple yaptırmak istiyorum. Testisler, makat bölgesi ve kalça tamamen yok olacak. Ama bacaklar ise azalacak. Böyle birşey mümkün mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufhaha Y kullanıcısına yanıt
    Sayın yusufhaha kemeraltı lazer epilasyon bacak kıllarında seyrelme ve zayıflatma için en ideal çözümdür. Genital bölgede ise lazerin etkinliği yine azalma ve zayıflama olacaktır. Hep anlattığım gibi lazerle tamamen bitirme maalesef imkansıza yakın zordur. Sebebi lazerin ciltte etkinlik mesafesinden daha derin yerleşimli kılların olması ve zayıflayan kılların belli bir süre sonra testesteron aktivitesi nedeniyle kalınlaşmasıdır. Bu nedenle lazerle kalıcı ve kesin çözüm maalesef az vakada elde edilir. Amacınız kılların azalması ve zayıflaması olan alanlarda lazer oldukça başarılıdır ancak etkinliğin korunması için yılda 2 veya 3 kez tek seanslık işlem yapılması genelde gerekecektir. Umarım açıklamalar yeterli olmuştur. Daha detaylı bilgi için bize 0506 114 91 11 nolu telden ulaşabilirsiniz. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben esmer tenliyim böyle brezilyalılar gibi denecek seviyede ve kollara yapmayı düşünüyorum kıl seviyesi olarak ortalama türk erkeği seviyesinde diyebilirim(anadolu) kaç seansda biter bu seanslar arası kaç gün ve benim cildim leke yapmaya çok müsait lekesiz bir yöntem varmıdır?Ve kesin herkesde leke oluyor mu?
  • ŞenapCenabettin Ş kullanıcısına yanıt
    Sayın şenapcenabettin cildinizde leke riski olmayan tek yöntem lazer epilasyon olup onda da tam olarak bitme olmaz ancak azalma ve seyrelme sağlarız. Tamamen bitsin istiyorsanız tek çözüm iğneli epilasyondur ve leke riskini gözönüne almanız gerekir. İşleme önce lazerle başlayıp sonrasında kalanlara iğneli epilasyon yapılması riski en aza indirecektir. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: naturel erkek epilasyon

    Sayın şenapcenabettin cildinizde leke riski olmayan tek yöntem lazer epilasyon olup onda da tam olarak bitme olmaz ancak azalma ve seyrelme sağlarız. Tamamen bitsin istiyorsanız tek çözüm iğneli epilasyondur ve leke riskini gözönüne almanız gerekir. İşleme önce lazerle başlayıp sonrasında kalanlara iğneli epilasyon yapılması riski en aza indirecektir. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu
    %80-70 azalma olsa bana yeter vede kaç ay gitmem gerekicek kadir senpai bu konudada bilgilendirirseniz sevinirim.
  • ŞenapCenabettin Ş kullanıcısına yanıt
    6 seans sonrasında ne kadar azalma olacağı belli olur. 6 seans en az 6 ay en fazlada 12 ay içerisinde tammlanmış olur. Kılların derinlik ve rengine göre alınacak başarı değişkendir. Siyah renkli ve yüzeyel yerleşimli bir kıl yapınız varsa işlemden dilediğiniz sonucu alabilirsiniz. Ancak rengi daha açık ve derin yerleşimli olan kıl yapılarında başarı düşecektir ki bu durumda da iğneli epilasyon ile destekleyerek yine istenen sonuca ulaşmak mümkündür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturel erkek epilasyon -- 17 Şubat 2019; 20:6:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam merhabalar,

    yeni fark ettim burnumun üzerinde aynı şeftali tüyü gibi ince tüycükler çıkmış. bunlara nasıl bir uygulama yapılıyor.

    birde ensemin sağ ve sol taraflarında kıllanmalar mevcut. berbere gidiyorum enseyi düzeltiyor 1 hafta sonra bakıyorum yine ensemin yanlarında kıllanma başlamış buraya nasıl bir uygulama yapılıyor ve şah damarının geçtiği yere yakın olduğu için sıkıntı olma durumu var mıdır? teşekkürler.
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    Sayın yunusesss ense bölgesinde lazerdense iğneli epilasyon tercihiniz olmalı zira lazerin etkinliği sınırlı iken iğneli epilasyonunki kalıcı olacaktır. Burun üstündeki ayva tüyleri için ise herhangi bir uygulama yapmak lüzumlu gözükmüyor zira lazerle artış veya kalınlaşma olabileceği gibi iğneli epilasyonunda bu denli ince kıllarda uygulama zorluğu ve buna bağlı olası derin yanıklar ve gözenek genişliğinde artışa neden olması mümkündür. İlerleyen yaşlarda kıllarda kalınlaşma olursa köklerin yerinin daha rahat bulunması söz konusu olacaktır ki bu durumda da iğneli epilasyon ile bu kıllar daha az riskle alınabilir. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şey güzelde iğneli epilasyonun iz bırakması beni caydırdı açıkçası bu hafta gelecektim ben de.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • albaycortez kullanıcısına yanıt
    Sayın albaycortes iğnelide oluşan izler leke tarzında olur ve geçicidir. Keloid denilen cilt rahatsızlığı olan kişiler hariç bu izler yaklaşık 6 ila 9 ayda kaybolan izlerdir. Yara kabuklarını iyi koruduğunuz sürece sorun yaşamazsınız. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadir hocam selamlar,Ankara'da yaşıyorum.İstanbul'a gelemeyeceğimi düşünürsek Ankara'da önerebileceğiniz bir klinik var mı?
  • fluminense kullanıcısına yanıt
    Sayın fluminense maalesef ankarada bildiğim ve kefil olabileceğim bir merkez yok. Lazer epilasyon için etrafınızda yakın ve diyod lazer kullanan bir kurum tercih edilebilir. İğneli epilasyon için ise ankaradan gelen en az 30 müşterim var ve birçoğuda forumda aktif kullanıcıdır. Onlarlada olan diyaloglarımızda erkek iğneli epilasyon için güvenilir veya ekonomik bir yer bulamadıklarını ve bu nedenle geldiklerini, forumdan oldukça iyi yorumlar aldıkları için bu zahmete değeceğini düşündüklerini söylediler. İnanıyorum ki ankarada da işini hakkıyla yapan yerler vardır ancak bu kadar kişi buraya kadar geldiğine ve öncesinde de çok araştırdığına göre istenilen özelliklerde yok demekki. Saygılarımla
    Op.Dr.Kadir Aksu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naturel erkek epilasyon N kullanıcısına yanıt
    anlıyorum hocam saygılar sunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam üst bölgeyi (kol, omuz, göğüs, sırt, sakal üstü) toplam 3000 TL'ye yapan bir kurum var. Bu fiyat sizce uygun mudur?
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.