Şimdi Ara

ZORDA KALSANIZ HIRSIZLIK YAPARMISINIZ? '' YAPIYORSUNUZ'' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • https://youtu.be/Af0wXeN6_FY

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game of thrones sinemaya geldide biz mi gitmedik
  • Facebook'ta üye olduğum 100.000 üyeli Kitap Kardeşliği adında bir grup var. Bu grupta adamın birisi çok geniş bir e-book arşivi paylaştı. İçinde A'dan Z'ye bir çok yazarın neredeyse tüm kitapları bulunuyordu. Elif Şafak'tan tutun Murathan Mungan'a kadar... Ve herkes ama herkes bunu paylaşan kişiye teşekkür etmişti, bir kişi de çıkıp 'kardeşim bu hırsızlık' demedi. Ben 'ilk olarak ahlakla ilgili bir kitap indirip okuyun, belki emek hırsızlığının ne olduğunu anlarsınız' yazmıştım.

    Daha sonra aynı grupta 'Korsan e-kitap indirmeyle ilgili ne düşünüyorsunuz?' diye sordum, çoğu 'sonuçta okumak çok önemli bir şey, ne olursa olsun indirip okurum' dedi.

    Sonuç olarak okuyanından cahiline kadar ahlaki olarak tamamen çökmüş rezalet bir toplumuz.
  • aç karnımızı zor doyuruyoruz birde müzike filme oyuna para versek ayda 5000tl maaş yetmez devletimiz sağolsun.
  • Sanat parayla satılamaz o yüzden hırsızlık sayılmaz. Konu kilit. Üye ban. Teşşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film pek izlemem zaten, öyle güzel film gelirse sinemaya giderim

    Müzik için fizy kullanıyorum hepsinden iyi, oradan bulamadıklarımı youtube'dan dinliyorum zaten

    Oyun; hayatımda bi oyuna para verdim sadece o da CS:GO zamanında çok oynardım oyun çocuktuk oynayabiliyorduk ancak şimdi neden bilmiyorum da heveslenip bi oyunu indirsem (torrentten yani bedavadan) oyunu kuruyorum, 15 dakika falan bakıyorum sonra bi daha yüzüne bakmıyorum, niye bilmiyorum hiç oyun oynamaz oldum, 15 dakika oynayacağım oyun için 250 lira veremem.

    Solidworks Autocad vs programların student edition'unu kullanıyorum zaten kafa rahat.
  • Niye anlamamak için direniyorsun? Millet ay sonunu zor getiriyo, kafa dağıtmak için birşeyler yapması gerek. Korsan oyun, korsan kitap, korsan film vs. İmkanı olan orijinal alır olmayan almaz, ülkede asgari ücret 10 bin tl gibi davranmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illegal İndirebildiğimiz her oyun emin ol sahipleri takmadığı içindir.Eğer isteseler çok da güzel korurlar.
  • Sinema'yı tekelleştirerek 20liraya bilet satarsalar, bilet'den "eğlence" vergisi alırlarsa korsan film izlerim.(parasına değen filmler hariç)
    Parasına değen oyunları orjinal alırım. Steam ve Voidu üzerinden. Yerli yamyam, kazıkçı şirketlere para kazandırmam. Ve bu yaptıklarımın hırsızlık olduğunu düşünmüyorum.
  • beyaz1616 kullanıcısına yanıt
    Hocam netflix premium üyeliği aylık 40 lira 4 ekrandan izlenebiliyor (kişi başı 10 lira şeklinde), spor takip etmediğim için o zevkinize bir şey diyemem kablo tv ve spor kanalları bana her zaman pahalı geliyor, spotify aylık 16 lira, yeni çıkan filmler ise sinemia tarzı bir kart alabilirsiniz, klasik pek çok film var netflix üzerinde, Türkiye'den erişime kapalı olanlar da var umarım gelecekte değişir bu durum, aldığınız bir oyun ,Cs:gö veya GTA V tarzı büyük oyunlar ise, muhtemelen bir ayda bitiremezsiniz howlongtobeat üzerinde avaraj oyun süresi 47 saat gözüküyor,c++ için hangi programı kullandığınızı bilmiyorum ama jetbrains'in Clion'u var, öğrenciler için ücretsiz ürünleri, aynı şekilde AutoCad'ın de öğrenciler için ücretsiz lisansı var diye biliyorum, winrar'a para vermeniz sanırım şaka idihttps://www.reddit.com/r/PaidForWinRAR/, office yerine pek çok ücretsiz aalternatif var, openoffice veya google docs gibi.

    Her şeyden öte bunlar birer ihtiyaç değil lükstür (öğrencilik hayatınızda kullanmanız gereken programlar haricinde), yukarıda saydıklarım da bu lüksleri fazlasıyla kullanan bir kişi için yazdığım şeyler.




  • Hocam uzun zamandir torrentten ondirdiğim 2 oyun var mw1 remastred ve nfs mw 2005 (hiç bi yerde bulamadigim için) film falan pc den izlemeyi sevmiyorum zaten muzik spotify uygulamalara da para veririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.