Şimdi Ara

Zil sesi yüklüyorum ama telefonda görünmüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
16.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tniaskrad

    arkadaşlar benim sorunum zil sesi nasıl yapılır değil atılır ama anlayamadığım benim iphone da mı sorun var acaba ? böyle birşey olabilir mi daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu ? herşeyiyle uyumlu zil sesleri iphone a nasıl kopyalanır bana adım adım birisi anlatabilir mi ben masaüstünden sürükleyerek itunes a bırakıyorum yanlış yaptığım birşey mi varda telefonda görünmüyor bunlar lütfen yardım bekliyorum bu işin üstadlarından..

    merhaba arkadaşlar.aynı sorunu aratırken bu başlığa ulaştım ve sorunu nasıl çözdüğümü size anlatacağım.
    bende itunes ile yapmış olduğum zil sesini sürükleyerek iphone zil sesleri bölümüne attım ve o bölümde gözüktü.fakat iphone cihazımın içinde herhangi bir zil sesi oluşmadı.daha sonra ses tonları eşzamanlama seçeneğini kullandım ve seçili olan zil sesimi eşzamanladım fakat yine aynı şekilde iphone cihazımda zil sesini bir türlü göremedim.sonra araştırma işine girdim ama hiçbir şekilde sonuç alamadım.son olarak 1 zil sesi değilde birkaç zil sesi oluşturup eşzamanladım.bu şekilde attığım zil sesleri iphone içine atıldı.telefonum iphone 4s, sürüm 5.1.umarım aynı sıkıntıyı çeken arkadaşlara yardımcı olur.




  • zilseslerini ilk önce itunes'un kendi galerisine ekleyin. daha sonra iphonu bağladığınızda bu galeriden tutup iphone'a sürükleyin.
    aynı problemi ben bu şekilde çözmüştüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoomBringér

    zilseslerini ilk önce itunes'un kendi galerisine ekleyin. daha sonra iphonu bağladığınızda bu galeriden tutup iphone'a sürükleyin.
    aynı problemi ben bu şekilde çözmüştüm.

    zedge den i4s seçerek indirdiğim zil seslerini sizin dediğiniz şekilde attım telefona oldu
  • bende de tam tersi bir sorun var zil sesi cihazda duruyor ama ıtunes uzerınden göremiyorum kaldıramıyorum bu yuzden acaba buna bir çözüm var mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.