Şimdi Ara

Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi] (583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.680
Cevap
719
Favori
900.623
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TatarSüvari T kullanıcısına yanıt

    Hocam bana da mesaj gelmiş 23.45 de falan gördüm öyle aldım gerçi 4 kilo yağ 2000 tl ye geldi ama uygun mu normal fiyat mı onu da bilemedim.

  • Kristal yağlarindaki indirimden saurani, kilis yaglik ve dolgun guçlü sizma zeytinyaglarindan aldim. 85 tl kargo ucreti odememe ragmen oldukca uyguna geldi. Indirim hala devam ediyor.
  • Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]

    Kullanan var mı? Nasıldır?
  • Özdilek'ten bu yağı alıp kullanan var mıdır? Sızma diyor ama?

    Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
  • batdunyabat kullanıcısına yanıt

    Bunun bide siyahı var , daha pahalı kullananlara sormak lazım. Fiyatı iyi...

  • Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]


    Paylaşıldımı bilmiyorum ama anneler gününe özel kampanya yapmış vievi. 8-18 Mayıs tarihleri arası

  • Fiyat performans aromatik sızma tavsiyesi olan var mı ?

    önceden güzel firmalar vardı stokları bittiği için yeni firmalar arıyorum :)

  • Migros %25 indirim yapmış yine. Gel al , mayıs indirimiyle 100 lira ekstra indirim oluyor. İhtiyacı olan kaçırmasın.
  • batdunyabat kullanıcısına yanıt
    Gel al kodu var mıydı hocam?
  • gesture G kullanıcısına yanıt

    Hesabıma tanımlanmıştı, hesaba özel olabilir hocam. Migros hemende de vardi.

  • batdunyabat kullanıcısına yanıt
    Gel al indiriminden nasıl yararlanabiliriz hocam? Kod mu gerekiyor?
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Uygulamanın ana sayfasında sol üstte mağazadan teslim alacağımı seçin hocam. Alt limit 400 lira sanırım. Sepette çıkması lazım. Ordan indirimi uygula diyorsunuz.

  • Tarişte hiç indirime denk geliyor musunuz?

  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Naturel Sızma Doğal Zeytinyağı Fırsatları [Sadece Fırsat Paylaşımı ve Önerisi]
  • Arkadaşlar 7-8 aydır kullandığımız josevia marka yağın tenekesinin dibinden böyle simsiyah sümük gibi jelimsi birşey çıktı. Aylardır ara ara tenekeden cam yağdanlığa koyarak kullanıyorduk. Bugün az kalmıştı içinde. Kalanı boşaltalım bitirelim dedik. Tiksindik ailecek. Görmeden kullanmışız aylardır.

    Bu ne olabilir arkadaşlar? Filtreden kalan zeytin tozları topaklanmış vs gibi bir durum değil çünkü yıllardır zeytinyağı kullanırız, anlardım öyle birşey olsaydı. Küf geliyor aklıma ama bilemedim bir yıl bile dolmadan zeytinyağı kendi içinde bu kadar büyük küf oluşturur mu..

    Sanırım en güzeli cam şişe alıp kullanmak. En azından bir nebze dibinde ne yüzüyor ne var ne yok görülebiliyor. Tenekede Allah'a emanet. Dip kısma gelene kadar anlamıyoruz dibi ne durumda..

    Kullandığımız yağ buydu;

    Josevia - Natürel Sızma Zeytinyağı, 5L - Erken hasat ve soğuk sıkım. Meyvemsilik, Yakıcılık ve Acılık özellikleri açısından dengelidir.https://www.amazon.com.tr/dp/B01MY60NE7?ref=cm_sw_r_apan_dp_F59MWJMM7J77T5SN38KA&ref_=cm_sw_r_apan_dp_F59MWJMM7J77T5SN38KA&social_share=cm_sw_r_apan_dp_F59MWJMM7J77T5SN38KA&starsLeft=1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 18 Mayıs 2024; 19:34:58 >




  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

    yağda gram kusur yok. bence kusur sizin tüketim alışkanlığınızda. bahsettiğiniz yağa ilk kez denk geldim ama baya baya kaliteli bir izlenim veren Ayvalık kökenli bir firma.


    Yağınız erken hasat ve kuvvetli ihtimal filitresiz bir ürün. bazı erken hasatlarda yağın lezzetini daha iyi alabilmek adına filitre etmeden tüketime sunarlar. ama filitresiz yağın en dikkat edilmesi gereken kısmı içinde kalan partiküllerin çok bekletilirse oksidasyona uğraması olayı. kimyacı olmadığımdan terimlerimde eksik-yanlış olabilir ama olayın özü budur.


    5 litrelik yağı açtığınızda zaten 3-4 ay da tüketmek en idealidir. 7-8 ay dediğiniz süre biraz fazla olmuş. ayrıca erken hasat yağları ekseriyet ile 1 er litrelik tenekelerde almak daha kullanışlı oluyor. bence filitreli yağ tercih etseniz bu durumla karşılaşmaz sınız.


    ha yağınız okside olsa bile sizi zehirlemez. kalite değeri düşer. bence boşuna tiksinmişsiniz. o pütürlü kısmı atıp kalan pürüzsüz olan kısmı tüketseniz gayet güzel olurdu. benimde başıma bir kaç kez erken hasatlarda denk gelenden sonra özellikle filitreli tercih ediyorum.


    Not; aldığınız yağ fiyat olarak da baya üst sınıf bir yağ. yemeklere de kullansanız bu kadar uzun sürmezdi.





  • maviplanet kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Evet 7-8 ay bekletmemek lazım demek ki o konuda haklısınız. Biz yemeklere daha kalitesiz yağları kullanıyoruz genelde kullanırsak. Bu yağ görece pahalı, kaliteli bir yağ olduğundan sadece kahvaltılarda ve salatalarda kullanıyorduk. Ama öte yandan yıllardır 5 lt teneke yağlar hep kullandık, hiç böyle bir unsura denk gelmedik. Yeri geldi bir senede bitirdiğimiz de oldu. İyi de bakarız hep güneş almayan yerdedir, çok sıcak ortamda değildir, sık sık kapağını açmayız falan. İlk kez bu yağda böyle bir şey geldi başımıza. Bu arada pötürcük falan değil bahsettiğim. Filtrelemeden kaynaklı oluşan kalıntıları vs biliyorum. Bahsettiğim öyle bir şey değil. Oldukça büyük siyah sıvı hafif akışkan bir jelibon düşünün. Keşke fotosunu alaydım.


    Sağlık olsun, kötü bir şey değildir muhtemelen. Aylarca yedik zehirlenmedik. Bundan sonra ama 5 lt veya üzeri teneke tercih etmeyeceğiz gibi.





  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

    yağ filitresiz ise oksidasyon olayı bu anlattığınız katranımsı görüntüye sebep oluyor. bütürcük dediğim z<aten bizin pek görebildiğimiz birsey değil.

  • maviplanet kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam

  • 
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.