Şimdi Ara

Zafer ,erlik,jahrein,aktroll,oktroll vs... yeter artık !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülkemizin asıl gündemini unuttunuz.


    koca bir 20 yıl boşa gitti. ülkedeki en tehlikeli oluşum ne olduğunu. bunları tartışmanıza vesile olan yapının ne olduğunu unuttunuz gene birbirinize sallıyorsunuz.


    sene olmuş 2022 hala sağ ve sol tartışmaları yapıyorsunuz.


    Köprüden önceki son çıkıştayız hala bunun gram farkında değilsiniz. AKP sonrası Türkiye yi kapışma derdindesiniz ama böyle gidip birbirinizi yıpratmaya devam ederseniz bir 20 yıl daha sevgili reisiniz sizleri kucaklayacak.


    Ekşiye giriyorum konu başlığındaki tartışmalar. Donanım haber daha beter durumda. artık ne okuyacağımı hangi gündemi takip edeceğimi şaşırdım. Giriyorum foruma bir şeyler yazıyorum ama gündemi görünce yazılan her şeyin boş olduğunu anlıyorum. herkes birbirine sallama peşinde ama asıl tehlike hala tepemizde ve böyle giderseniz 2023 te ciddi bir şok yaşacaksınız.


    Ben yeter artık diyorum . aslında savunduğumuz değerlerin hepsi aynı. değerlerimize ve bırakılan mirasa karşı olan tek şey var. onuda biliyorsunuz ve bildiğiniz halde kendi içinde savaş veriyorsunuz.


    Kendinize gelin . Başka Türkiye yok !!!


    Edit: canan ,kavala bilmemne onlara da yeter. hala anlamamış bir kesim. illa detaylı açıklama yapmak gerekiyor. onlara da yeter kardeşim . ha onlara da yetmesi yukarıda yazdığım gerçekleri değiştirmiyor.


    Edit 2 : konuya #sürtük eklendi. affedilir bir şey değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 1 Haziran 2022; 16:17:42 >







  • Vizyonu muhtar yardımcıları atayarak işsizligi azaltmak olan, bu kadar olay ardından helalleşmek isteyen, demirtaş ve kavala sevgisiyle yanıp kavrulan, cananlı, sezginli CHP'ye oy atmayı ben kendime yakıştıramam. Kusura bakmayacaksınız. Böyle bir partiye apartman yöneticiligi için bile oy vermem ben. Hadi başka kapıya.

    Azıcık aklı olan bu Jahrein denilen kişinin AKP tarafından fonlandığını fark eder, bu Jahrein denilen ne idüğü belirsiz kişi şimdi de seçimi boykot kampanyası başlatmış. 

    seçim boykotu şu şartlar altında en çok kime yarar? özellikle jahrein'i takip eden z kuşağının yani akp'nin en düşük oyu alacağı 18-22 yaş seçmeninin boykot edip boş oy atması elbette akp'nin işine yarayacaktır, aklı başındaki z kuşağı kardeşlerim bu ve bunun gibilere itibar etmez, kendini kanaat önderi gibi gören bu tiplerin esas niyeti yavaş yavaş belli olmaya başladı.


    Bu işler aşama aşamadır. önce "iktidar çok kötü" diyerek kitle toplamakla başlar. daha sonra "iktidar çok kötü ama muhalefetinde şu hataları var" diyerek muhalefete muhalefetin kapısı açılır. eleştiri dozu artarak, iktidar yerine muhalefete yönelir. son aşama ise "muhalefet çok kötü en iyisi iktidarla devam edelim"dir.

  • Yarın una, elektriğe zam yolda biz hala birbirimizi yiyelim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zafer ,erlik,jahrein yeter ama demirtaş, canan, kavala yetmez! bunu esas görevi muhalefet olanlara söyle

  • Bu ülkede en büyük problemlerden birisi fanatizmdir. Çoğu insan doğruya doğru, yanlışa ise yanlış demeyi bilmiyor; sürekli birilerinin yönlendirmeleri ile aklını kiraya veriyor. At izi it izine karışmış durumda ve dolayısıyla sorgusuz sualsiz güvenebileceğimiz kimse yok. Her zaman ''kötünün iyisini'' seçmeye mahkum bırakılıyoruz çünkü çıkarcı ve bencil insanlarla dolu bir ortamda yaşıyoruz. Bu gerçekleri ortak bir paydada birleştirince ortaya çok komplike bir manzara çıkıyor ve bu da normal olarak ülke Venezuela'ya bile dönse deli gibi siyaset tartışmamıza sebebiyet veriyor. Bizleri aklımız değil, çaresizliğimiz yönlendiriyor. Tüm bu problemleri düzeltmek uzun bir süreç elbette ama en azından kısa vadede tek çözüm insanların sürekli birbirlerini yaftalamayı bırakmasıdır. Sürekli olarak birilerinin fonladığı tuzu kuru siyasetçi ve gazetecilerin oluşturduğu sansasyonel ortam bizi birbirimize düşürdüğü ve aklımızı yönlendirdiği sürece bir arpa boyu yol katedemeyiz. Onlara değil birbirimize güvenmeliyiz, yoksa mağdur olan hep biz olacağız.





  • Hdp destekli Chp iktidar oluyor, Demirtaş, Hulusi Akardan milli savun bakanlığını almaya gidiyor, Tanrıkulu içişleri bakanlığını ve Kaftancıoğlu dışişleri bakanlığını almaya gidiyor.

    ahah pek düşünemedim bunu  

  • Fade to Black kullanıcısına yanıt

    Ankara'da su faturalarını pkk'lılar okuyacak söyleminin yandan yemişi.


    Hdp destekli chp iktidar olmaz millet ittifakı iktidar olur orada hdp yok. Daha önemlisi 6 parti ortak karar alacaklar. Dolayısıyla düzgün isimler gelmesi dışında seçenek yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vizyonu muhtar yardımcıları atayarak işsizligi azaltmak olan, bu kadar olay ardından helalleşmek isteyen, demirtaş ve kavala sevgisiyle yanıp kavrulan, cananlı, sezginli CHP'ye oy atmayı ben kendime yakıştıramam. Kusura bakmayacaksınız. Böyle bir partiye apartman yöneticiligi için bile oy vermem ben. Hadi başka kapıya.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 31 Mayıs 2022; 21:56:36 >
  • Sanırım ülkenin tek gündemi Kavala ve Demirtaş , CHP nin ağzından bu 2 söylem eksik olmuyor.

    Ülkenin 2 büyük sorunu var birisi sığınmacı sorunu diğeri ise ekonomi.

    Ekonomik krizi zaten her vatandaş hissediyor , gündemi istediğin kadar değiştir o markete girdiğin an hatırlıyorsun.

    Sığınmacı konusunda Zafer partisi hariç diğer partilerin tutumu belli.

    Bu arada hayırdır arkadaşım oyumuzu CHP veya AKP'ye ipotek ettikte haberimiz mi yok? İsteyen istediği partiye muhalefet edebilir.Muhalefete muhafelet edilmez olayı da yeni çıktı sanırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judoo -- 31 Mayıs 2022; 22:0:8 >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

    Babacan ve Davutoğlu ile aynı yolda yürümelerinden rahatsız olmuyorsun yani?  

  • Judoo kullanıcısına yanıt

    Gereklilik. Birbirimizi yiyerek geldiğimiz durum bu. Artık uzlaşma gerekiyor. Artı Babacan'ın olması özellikle ilk senelerde büyük avantaj ekonomi için. Yabancı yatırımcı gerekecek. Durum cidden iyi değil.

    Ülke artık onu sevmem bu olmasın durumunda değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Judoo kullanıcısına yanıt

    Bir de ben birşeyi merak ediyorum. Şu 6lı masada islamcı, merkez sagcı, milliyetçi, hdp solcusu taraflar... Yahu taban tabana zıt 4 tane kutup ile seçildiler diyelim bunlar hangi konuda nasıl anlaşacaklar? Valla billa devlet işleri durur böyle bir ortamda. Kim kime sözünü geçirtecek?

  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

    O yüzden ittifak var zaten. İstediğinize verin Chp'ye oy verin demem kimseye


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

    Ekonomi için avantaj   Hayatta başarılar dilerim daha fazla yazmama gerek yok.

  • Judoo kullanıcısına yanıt

    Cidden yok iyi yaşamlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

    Milliyetçi cephe vol2. Eğer CHP gerçekten iktidar olmak isteseydi şu ekonomik ortamda kolayca olurdu. Ama ne zaman iktidar fırsatı doğsa, ya kavala ya demirtaş demeye başlıyolar.Vaat olarak muhtarlara birer yardımcı atayarak işsizliği felan çözüyorlar.

  • Fade to Black kullanıcısına yanıt
    KK elini taşın altına koydu 6 partiyi bir araya getirdi her görüşten parti var , muhalefet daha ne yapsın?
    İçlerinden hiç birini beğenmiyorsan görüşün bellidir diğer taraftasındır!
    Millet ittifakında olmamasına rağmen beğenmediğin hdp bile değişim için destek verecek.Değişim istemiyorsan malumları savunuyorsundur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Judoo kullanıcısına yanıt
    Malumlardan oy koparmak için varlar , anlamadın mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koparacakları oy max %5 iken kaybettikleri oy %10 dan fazla?

    KK elini taşın altına koyduysa,aday olarak kazanması garanti Mansur'u gösterecek.Umarım yanılırım ama kendini aday gösterip bir mağlubiyet daha alacak gibi duruyor.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.