Şimdi Ara

yukleme tamamlanamadi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilgisayarim macbook pro. 10.6 yukluydu. 10.8.3 indirdim torrentten. hicbirseyi yedek almadan yuklemeyi baslattim.

    yukleme sirasinda yeniden basladi, yukleme devam etti 45 dk ve sonrasinda Yukleme Basarisiz diyerek sonuclandi. Bilgisayari yeniden baslat secenegi var sadece. Yeniden baslattigimizda da yuklemeye devam edebiliyorum ama sonuc ayni oluyor veya OSX Izlenceleri diye birseyler cikiyor. Baslangic diski secimi diye bir yer var ama ekran bos, yani secilebilecek baslangic diski yok. Disk izlencesinde disk onar diye yerler var, denemedim. Yedeklemedigim bilgiler de gider diye korkuyorum.

    Bir arkadasimda 10.8.5 varmis, o da torrentten indirmis, cok rahat kurdugunu soyledi cd'den. ondan cd alip cd'den baslatip denemeyi dusunuyorum. Ama hali hazirda durumlar kotu.

    Yapabilecegim birsey var mi?

    Tesekkurler.



  • Disk onar seçeneği, içindeki bilgileri silmez. Onarıp tekrar deneyin, olmadığı takdirde Mavericks'in Golden Master sürümünü bir usb belleğe atıp oradan kurulum yapmanızı öneririm.
  • O.Beverly kullanıcısına yanıt
    Diski onar diyecektim, onaracak bişey bulamadı.

    Bootable bir USB oluşturup Mountain Lion 10.8.5 sürümünü yüklemeyi denedim. 'Mac OSX' öğesini yüklemeyle ilgili bir sorun oluştu. Yeniden yüklemeyi deneyin.' mesajı çıktı.

    Bu arada, kendi Lion yüklü MacbookAir'imde bootable USB'yi denedim. Orada da kurulama başlarken 'Can't download the additional components needed to install OS X' hatası verdi ve yüklenmedi.

    Anlaşılan benim OS yüklemeyle ilgili bir sorunum var. Sorun bende herhalde :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.