Şimdi Ara

YSS KÖPRÜ VE OTOYOLU HGS ÇEKMEMİŞ CEZA GELDİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,

    Bu sabah mesaj geldi mercangöz hukuk bürosundan bana yss otoyolu kullandığımı geçiş ihlali olduğunu vb söylediler. Numara vermişler detaylı bilgiyi alın diye. Bende hemen aradım plakayı verdim baktı ve ihlalin olduğunu 513 tl olmuş faizlerle beraber 10 gün içerisinde ödemezseniz icra kaydı başlatılacak dedi. Bende itiraz ettim 2016 11. ayda geçmişim ilk hgs olmasına ramen çekmemiş bende dedim bu kadar zaman oldu faizler yükselsin diyemi beklediniz bunu haber vermek için? neden geçtiğim gün bunu haber vermiyorsunuz dedim işte özel şirket olduğunu sistemlerinin olmadığını falan söylediler. Bende itiraz ettim dilekçe doldurdu vb. yss köprüsünden daha detaylı bilgi alırsınız orayı arayın dediler. Bende hemen aradım plakamı istediler verdim falan oradaki bayan baktı ki aracım 1. sınıf olmasına ramen 2. ve 4. sınıf araçlar falanda görünüyor 1. sınıf benim aracımda görünüyor yani bazen tır olarak okumuş bazen kamyonet bazen otomobil. Ve geçtiğim gişeler hep çamlık gişeler ben çekmeköy reşadiye gişelerden falanda geçmiştim onlar hiç yok 15 16 tane geçiş olmuş hiçbirisinde de okumamış bu kadar yalan olurmu? benim aracımda hep hgs bulunur bulunmasa bile ya 1 dir ya 2 dir. Hgs olmadımı zaten geçmem. İşte bayan sonra dedi ben kayıt oluşturucam sizde mail atın ruhsatı ve mağduriyetinizi bildirin dediler bildirdim şimdi bekliyorum. Ödeme için 10 gün süremiz var bu süre içinde çözülmezse boş yere icralık olacağım. Başına böyle bir olay gelen var mı?

    Bir daha asla o köprüyü ve otoyollarını kullanmayacağım çevremde kim varsada anlatacağım geçmesinler. Halkı bu kadar soyan bir proje sadece türkiyede olur!


    Edit:

    Arkadaşlar bence siz de geçtiyseniz msj gelmesini beklemeyin aşağıdaki adresten sorgulamanızı yapın.
    https://www.ysskoprusuveotoyolu.com.tr/TR/ihlalli-gecis-sorgulama-ve-online-odeme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuzuXx -- 14 Ağustos 2017; 15:11:44 >







  • Eski aracımız C-Max'te ısıtmalı ön cam olduğu için hiçbir zaman HGS okumadı ve kaçak yazdı. Ve herzaman da plakadan otomatik düştü. Zaten siz HGS alırken ruhsat numarasını ve araç tipini yazmadınız mı? 2. ve 4. sınıf görünmesi baştan başa saçmalık. YSS gişelerinde birkaç sorun olduğunu duymuştum. HGS okumuyor deyip gişeden para alıyorlar sonra bir bakıyorsunuz HGS'de okumuş. Ama sizin ki biraz ilginç.
  • geçenden 1 geçmeyenden 2 alıyolar ilginç.devlet satın alsada kurtulsak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Losgalacticos

    Eski aracımız C-Max'te ısıtmalı ön cam olduğu için hiçbir zaman HGS okumadı ve kaçak yazdı. Ve herzaman da plakadan otomatik düştü. Zaten siz HGS alırken ruhsat numarasını ve araç tipini yazmadınız mı? 2. ve 4. sınıf görünmesi baştan başa saçmalık. YSS gişelerinde birkaç sorun olduğunu duymuştum. HGS okumuyor deyip gişeden para alıyorlar sonra bir bakıyorsunuz HGS'de okumuş. Ama sizin ki biraz ilginç.

    Tabi ki ona göre aldık zaten 1. sınıf diye yazıyor hgs'de ama yss 'nin sisteminden baktı müşteri temsilcisi sizin araç 2.ve 4. sınıf olarak görünmüş bir yanlışlık var falan dedi. Bunların sistemi otomatik düşmüyormuş misal içinde para yok hgs'nin geçtin gidip bankadan yada bunların ofislerinden yatıracakmışsın yoksa böyle ceza oluyor. Okudu okumadı ve bakiye yetersiz gibi durumları bunlar sana mesaj atmıyor gidip bakman lazımmış zaten otoyol gişeleri kameralı sistem olduğundan bir ekran yok hgs'nin bitip bitmediğini bilemiyorsun böyle saçma sapan bir şey. Ama devlet otobanları öyle değil bittiğinde hgsden mesaj geliyor telefonuna ve 15 gün içeriside öde diyor sana sende gidip ödeyince otomatik çekiyor. Ama bunlarda böyle birşey söz konusu bile değil. Aradan 1 sene geçmiş gelmiş 513 tl ödeyeceksin diyor!! kaldıki hep hgs olur benim araçta!




  • adamlar köprü yaptı sonucunda işte böyle yapıyorlar yok yap işlet devri modeliymiş . maalesef banada geldi aynı mesaj . koskoca devletin düştüğü duruma bak içler acısı . :( otomobili uçak olarak görecekler yakında uçuş cezası da gelecek lakin hak ediyoruz. iyi oluyor akıllanmadıkça devam edecekler .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi kontrol ettim bana 48,95 TL ceza kitlemiş şerefsizler.

    2 ekim 2016 tarihinde Fenertepe 'den 1,65 TL ve Çamlık 'dan 2,80 TL tutarında ara geçişleri almamışlar ve 10 katı cezayla beraber 48,95 TL ödeme talep ediyorlar.

    yuh ki ne yuh. böyle şerefsizlik olmaz ya?

    Aynı tarihte köprü geçişini 30,55 TL olarak OGS'den çekmiş ama ara güzergahları çekmemiş.

    ya bunu nasıl halledicez?

    0850 502 71 00 zaten cevap vermiyor çalışmıyor.
    bu cezayı iptal edebiliyor muyuz yoksa ödeyecek miyiz?
    çözen bilen var mı?
    böyle şerefsizlik olur mu ya böyle sahtekarlıgın Allah belasını versin.
    parasında cezasında değilim sen nasıl bir sistemsin, köprüyü OGS'den geçip ara yerleri nasıl kaçak geçebilirim?


    EDIT: Facebook üzerinden irtibat kurdum, mesaj attım geri aradılar. Sorunun kendilerinden kaynaklandıgını belirterek, faizli cezaları sildiler, sadece ödenmesi gereken 1,6 TL ve 2,8 TL'yi ödememi istediler. Onu da ödedim problem çözüldü, hızlı geri döndüler şaşırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvadankpakal -- 14 Ağustos 2017; 18:15:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan1216

    adamlar köprü yaptı sonucunda işte böyle yapıyorlar yok yap işlet devri modeliymiş . maalesef banada geldi aynı mesaj . koskoca devletin düştüğü duruma bak içler acısı . :( otomobili uçak olarak görecekler yakında uçuş cezası da gelecek lakin hak ediyoruz. iyi oluyor akıllanmadıkça devam edecekler .

    Size ne zaman geldi mesaj? Ne yaptınız
  • Yalnız adamlar dolandırıcı olmasın sakın? Önce bir HGS web sitesinden veya telefonla yardım hattından cezanın gerçek olduğunu bir teyit ettirseydiniz şahsi bilgilerinizi vermeden önce...
  • Geçmiş olsun, artık özel-devlet fark etmez neredeyse tüm kurumlar paraaaa paraaa diye ortalıkta gezen zombilere dönüştü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Father Torque

    Yalnız adamlar dolandırıcı olmasın sakın? Önce bir HGS web sitesinden veya telefonla yardım hattından cezanın gerçek olduğunu bir teyit ettirseydiniz şahsi bilgilerinizi vermeden önce...

    Yok hocam yss 'nin sitesinden aldığım 0850 li numarasını aradım. İlk başta bana da öyle geldi ama araştırdım.
  • Bu bir şey mi ? Sen geçmişsin...

    Ben geçmediğim halde bana ceza geldi ve kimse hiç bir yere haber vermedi.
    Şans eseri baktım ne göreyim 2017 de cezalı geçiş yapmışım.

    Aracımın ruhsatını istediler.

    Arkadaş arabam 2016 dan beri çalışmıyor kapıda vuruk şekilde yatıyor 2017 de kaçak geçişim oluyor.

    bu nasıl oluyor, korkudan yatırdım parayı ama haram zıkkım olsun......
  • Geçen de benim araba Fsm den 2 dk arayla 2 defa geçmiş görünüyordu. İnceleyip bakmasam kaptıracaklar işte.
  • yss kullanmazsanız pek icralık olmazsınız
    yss özel şirkete ait
  • Ben boşuna mı söylüyorum,bunların yaptığı hiç bir şey kullanılmaz diye...Gördünüz işte,yakın zamanda yürüyen merdiven çöktü,dün iki tane metro vagonu birbiriyle çarpıştı...Daha neler neler...İş yapacak bilgili,liyakatlı adamları kızağa alıp "kendi adamım semirsin" diye imamı müezzini işin başına dikersen sonuç da bu olur...Herkes okuduğu,bildiği işi yapsın...


    Mağdur arkadaşlara da geçmiş olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.