Şimdi Ara

Youtube için kamera?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hayatımın bi yerinde keşke bende kanal açsaydım dememek için çeşitli videolar çekip youtube kanalımdan paylaşmaya karar verdim. Aslında çok önceden aklıma gelen bir fikirdi ama o zamanlar ekonomik olarak aileme bağlıydım ve kameraya o kadar para veremezdim. Her neyse bunun için bir adet kameraya ihtiyacım var. Galiba aradığım kamera action kamera. Misal veriyorum; dağa tırmanırken felan çekicem. Ayrıca sesinde iyi olmasını istiyorum. Ama eğer iyi ses istiyorsan mikrofon kullan diyorsanız. Mikrofon önerileri de alabilirim. Bin TL'ler vermeden gerekli kaliteyi alabileceğim kamera önerileriniz var mıdır ? Şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekrhn -- 28 Mart 2016; 8:17:53 >



  • Aynasız kamera istiyorsan sony nx300 önerebilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinek1 -- 27 Mart 2016; 21:44:00 >
  • onlinek1 O kullanıcısına yanıt
    Aynasız derken hani kendini çekerken kendimizi görmememizden mi bahsediyorsunuz ? Yani ayna arka kamerayla selfie çekmemize mi yardım ediyor?
  • mekrhn M kullanıcısına yanıt
    xiaomi yi var aksiyon kamerası olarak 200tl ye,ama lsd ekranı falan yok. sj5000 var ekranlı ve aksesuarı bol olan onu alabilirsin. sony aksiyon kameraları var 600-700tl ye. bir de şekli çok hoşuma giden ricoh wg m1 var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.