Şimdi Ara

Youtube abone sitesi ve daha fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam! Sizlere bu forumda "Takiplekazan.com" sitesini tanıtacağım.


    Bu sitede youtube abonelerinizi, izlenmelerinizi ve beğenilerinizi arttırabilir ve isterseniz tiktok, instagram gibi sosyal medya platformlarında hesabınızın takipçi sayısını arttırabilirsiniz.


    Youtube abone, izlenme ve beğeni arttırmak için jetonlara ihtiyacıniz var. İsterseniz jetonları başkalarının kanalına abone olup vs. kazanabilirsiniz ya da jeton satın alabilirsiniz.


    Ve sitenin en iyi yanı ise kazandığinız jetonları gercek paraya dönüştürebilirsiniz!


    İyi eğlenceler! (Ayrıca benim referans kodumu kullanarak kayıt olursanız bana destek olmuş olursunuz! https://takipcilekazan.com/?ref=38173 )


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hocam siteye baktımda karşılıklı abone olma mantığında genelde bu siteler yorucu oluyor geçen gün bi site gördüm normalde bot karşıtı biriyim ama dedim yapacak bişey yok o kadar emek veriyoruz tutmuyor fiyatlara baktığımdada çok ucuzdu zaten en çokta orda şaşırdım 10-15 tlye 1000 abone satıyor adamlar hemen aldım alın sizede vereyim siteyi fenomensiniz.com şu an gayet memnunum para kazanmamda açıldı çokta iyi kazanıyorum yakında 20-30 bin abone almayı bile düşünüyorum zaten bu devirde ünlü olan botla oluyor kardeşim herkes geçsin bu ayakları

  • geçen gün bi siteden takipçi almıştım hesabım bi anda etkileşim almaya başladı konuyu görünce yazayım dedim fiyatları felanda garip bi şekilde ucuz şu an para kazanmayı felanda açtım alın siteyide vereyim fenomensiniz.com

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.