Şimdi Ara

Yol gösterici birini arıyorum.TM Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle kendimden bahsedeyim.Üniversiteyi dondurmştum sene başı tekrar gireceğim bu nedenle puanım kırılıyor.18 puan gelicek okuldan.

    Hedefim tm1 de 90-100 bin civari.

    YGS'de 89 bindeyim.Lys adına ise suanda eksik olduğum konular;

    Edebiyat - Batı edebiyatı ve Akımlar (2 günü var bunun)

    Mat2 - Limit Türev İntegral.

    Coğrafyam tamam.

    Geometrim ise 0.


    Evet öneri istiyorum bu saatten sonra napmalıyım.Mat2 de önceki konularda tamam hissedemiyorum bir türlü kendimi.Tekrar etmeye kalkarsam diğer konular eksik kalıcak.

    Mat2 de fem ve kartezyen Q serisini (Mavi) çözüyorum.Bu ikisi yeterli diye düşünüyorum ama...

    Edebiyatta ise 1-2 kitap bitirdim.Suan eseni çözüyorum o da biter yakında.Sonrasında ise denemeye mi başlayayım yoksa güvender-palme alıp bunları da mı çözmeliyim?.

    Coğrafyada ise dershanenin verdiği kitabı bitirmiştim.Sene başında ygs-lys coğrafya femin bitirdim.Simdi de uğuru çözüyorum.Uğuru bitirdikten sonra başka bir coğrafya kaynağına gerek var mı?.Yoksa denemelere mi başlamalıyım?
    .


    Okuyan yardımcı olan arkadaşlara simdiden teşekkürler.







  • Up up up
  • Ben gösterirdim yolu ama saat geç oldu hadi iyi geceler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up up.
  • Arkadaşım edebiyatta bu kadar ilerlediysen için rahat olsun daha yükseğe bile çıkabilirsin. Senin yerinde olsam kendime 1 hafta kadar ağırlıklı edebiyat çalışması koyardım araya da matematikten bi soru bankası ile baştaki 2-3 konuyu bitirmeyi serperdim. Edebiyatta yakın zamanda denemelere başlaman geometri için sana ekstra zaman kazandırır geometri de önemli bir ders ihmal etme sakın. Yolun açık olsun başarılar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ettim hocam yorumun için..Fakat en büyük sıkıntım geometri zaten.5 tane yapsam kafidir diyorum.
  • Son 1-2 up çekeyim.Belki başka yorumlar gelir
  • Gayet iyi durumdasın eksik konuların için kendine bir zaman dilimi belirle ve bitirmeye bak. Ardından bol soru çözümü ve geometride garanti soru gelecek konulara bakarsın ki hepsinden geliyor ama neyse
    Yani şunu demek istiyorum analitik gibi geçen sene 8 tane soru gelen bir konu, dörtgenler gibi bir konuyu hakkıyla bitirirsen 10-15 tane ile başlarsın bu işe .. Benim nacizane fikirlerimdir kolay gelsin, başarılar ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuba001

    Gayet iyi durumdasın eksik konuların için kendine bir zaman dilimi belirle ve bitirmeye bak. Ardından bol soru çözümü ve geometride garanti soru gelecek konulara bakarsın ki hepsinden geliyor ama neyse
    Yani şunu demek istiyorum analitik gibi geçen sene 8 tane soru gelen bir konu, dörtgenler gibi bir konuyu hakkıyla bitirirsen 10-15 tane ile başlarsın bu işe .. Benim nacizane fikirlerimdir kolay gelsin, başarılar ..

    Geometri öyle de temeli bilmeyince gene de yapılmıyor meret ders.Hepsi birbiriyle alakalı.Bu arada teşekkür ettim sana da başarılar.
  • Evet öyle ve çok çabuk unutuluyor ama vakit kısıtlı garantiye gitmek lazım gerçekten sıfırsan en başla başla derim
  • Geometri için hangi yayın bilmiyorum ama kolay geometri diye bir kitap vardı sana yardımcı olabilir.önce genel formülleri öğren sonra ucgenlerden başla çalışmaya çözümlü örneklere,internetten soru çözümlerine bak yavaş yavaş olayı kavrayacaksın.ucgenlerden sonra geometrinin ilk temellerini atmış olacaksın zaten.matematik içinse kendine her konu için ayrı ayrı bir formül kâğıdı oluştur içine konu ile ilgili küçük notlar düşebilirsin takildigin yerde bakarsın bunlara soru çözerken.edebiyat için kendine göre kısaltmalar yapmanı öneririm ; mümkünse absürt bir şeyler olsun :) daha akılda kalıcı olur.coğrafya her konu için küçük notlar hazırla aynı şekilde absürt kısaltmalar da yapabilirsin.kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: santacalculus06

    Geometri için hangi yayın bilmiyorum ama kolay geometri diye bir kitap vardı sana yardımcı olabilir.önce genel formülleri öğren sonra ucgenlerden başla çalışmaya çözümlü örneklere,internetten soru çözümlerine bak yavaş yavaş olayı kavrayacaksın.ucgenlerden sonra geometrinin ilk temellerini atmış olacaksın zaten.matematik içinse kendine her konu için ayrı ayrı bir formül kâğıdı oluştur içine konu ile ilgili küçük notlar düşebilirsin takildigin yerde bakarsın bunlara soru çözerken.edebiyat için kendine göre kısaltmalar yapmanı öneririm ; mümkünse absürt bir şeyler olsun :) daha akılda kalıcı olur.coğrafya her konu için küçük notlar hazırla aynı şekilde absürt kısaltmalar da yapabilirsin.kolay gelsin.

    Teşekkürler hocam.deneyeceğim bunu.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.