Şimdi Ara

YKB World ile Otm.Fatura Ödeme Talimat Kampanyası (puanlar yatırıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
22
Favori
24.393
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • World ile 15 Kasım - 31 Aralık 2013 tarihleri arasında 1 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 15 TL, 3 yeni talimat için 50 TL, 6 ve üzeri yeni talimat için 100 TL Worldpuan kazanma fırsatı!

    Kampanya Koşulları

    Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 15 Ocak 2014 tarihinde kartlara yansıtılacaktır. Kampanya dönemini takip eden 3 ay boyunca; kredi kartından verilen otomatik fatura ödeme talimatlarının geçerli olması, kampanya boyunca verilen her talimat için en az 1 kez kredi kartından ödeme yapılmış olması ve talimat verilen kredi kartının kullanıma açık olması gerekmektedir. Bu şartları sağlamayan talimatlar için verilen Worldpuan'lar 7 Nisan 2014 tarihinde müşteriden geri alınacaktır. Kampanya süresince iptal edilen talimatlar geçerli sayılmayacaktır. Bir müşteri kampanyadan tüm kartları ile bir kez faydalanabilir. Kampanyada Hızlıcep talimatı harici kredi kartından verilen tüm talimatlar ödüllendirilecektir. Kampanya öncesinde verilmiş olan fatura ödeme talimatlarının, kampanya dönemi içerisinde iptal edilip, tekrar aynı fatura için talimat verilmesi durumunda ödül verilmeyecektir. Müşterilerimizin, kampanya döneminde aynı abone numarası için birden fazla kez otomatik ödeme talimatı vermesi durumunda bu talimatlardan sadece bir tanesi için ödül kazanılacaktır. Kampanya süresi içerisinde, hesaptan verilen fatura talimatı iptal edilip kredi kartına bağlanan faturalar kampanyaya dahil değildir. Cep telefon faturası için verilen otomatik ödeme talimatlarında numara taşınabilirliği uygulaması dahilinde operatör değiştirilerek tekrar talimat verilmesi durumunda, müşteriye ödül verilmeyecektir. Business karttan verilen talimatlar kampanya dahil değildir. Ödüllendirme günü itibariyle müşterinin bir adet açık statülü bir kredi kartı olması zorunludur.

    Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.

    http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/otomatik-fatura-odeme-talimati-ile-100-tlye-varan-worldpuan/s-23/c-1771.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 17 Ocak 2014; 10:23:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • faturalardan komıSyon alıyormu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnr980 -- 18 Kasım 2013; 17:20:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu bekliyordum. Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıyor.

    http://www.worldcard.com.tr/worldu-taniyin/worldu-kesfet/faiz-ve-kart-ucretleri.aspx#diger-ucretler

    İşlem Ücreti
    Kredi kartı hesabınızdan ödenen anlaşmalı kurumlara ait faturalar ve SGK prim ödemeleri için her bir 0 - 50 arası fatura/prim ödemesi için 0,75 TL; 50,01 - 100 TL arası fatura/prim ödemesi için 1,50 TL; 100,01 TL ve üzeri fatura/prim ödemesi için ise fatura/prim tutarının %2,00'si kadar işlem ücreti alınacaktır.
  • Super oldu bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "kredi kartından verilen otomatik fatura ödeme talimatlarının geçerli olması, kampanya boyunca verilen her talimat için en az 1 kez kredi kartından ödeme yapılmış olması"

    Burayi anlayamadim? yani verecegim talimat (ornegin cep faturam) daha onceden kredi kartimla odeme mi yapmis olmam gerekiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - sadece turkcell ve avea'dan komisyon, masraf vs alınmıyormuş.

    - şirket kartları dahil değilmiş.

    - operatör değişikliğinden sonra fatura talimatı verilirse işlem geçersiz sayılacakmış. (vodafone talimatı verip sonra operatör değiştirirseniz mesela)

    - her faturanın talimat verildikten sonra en az 1 kez kredi kartıyla ödenmiş olması gerekiyor.

    - 3 ay boyunca talimatları iptal ederseniz puanları geri alıyorlar.

    - 50 tl'ye kadar faturalardan 0,75 tl, 50-100 liraya kadar olan faturalardan 1,5 tl ve 100 tl üstü faturalardan da %2 masraf, komisyon alınıyor.

    şimdi müşteri hizmetleri ile konuşurken bi yandan da buraya yazdım. imla hatası filan varsa affola :)
  • cep tel disinda ne faturasi talimati verebilirim.sadece kredi kart var.hesabim yok.avea verebilirim.onu da avea online islemlerden yapiyorum.baska?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minimum 3ay kalmamız gerekiyor değilim? Yoksa yanlışmı anladım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • web den fatura talimatı vermek istediğimde "Bu işlemi gerçekleştirmek için en az bir aktif TL hesabınız bulunmalıdır! "uyarısını alıyorum.

    hesabım olmadan talimat vermenin yolu yok mudur ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monodoks

    web den fatura talimatı vermek istediğimde "Bu işlemi gerçekleştirmek için en az bir aktif TL hesabınız bulunmalıdır! "uyarısını alıyorum.

    hesabım olmadan talimat vermenin yolu yok mudur ?


    şimdi fesatlık olacak ama, bir aktif hesabım olursa banka ona avans hesap bağlarsa ilk fırsatta da faturamı ödemek için avans hesabı kullanırsa bunun faizi sonra bilgilendirme ücreti yetmezse avans hesabı işletim ücreti alırsa üstelik kampanya bitiminde ben talimatlarımı iptal etmeden biraz daha devam edersem banka beni öpmüş olur mu? amma fesat çıktım ya. bana iyilik yaramaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss480 -- 18 Kasım 2013; 20:58:53 >
  • "Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz."

    İnternet bankacılığından vereceğim talimat geçerli değil mi? Anlamadım ben bu işi...
  • hesabı olmayanlar 444 den veya şubeden kredi kartına ödeme tanımlatabiliyormuş.
  • Vakıfworld bu işte yok heralde???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 aydan sonra iptal edebiliyoruz sanirim o zaman avantajli olur cunku her faturaya ucret aliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faturalara deli paralar alıyorlar. kışın 500 TL gibi giderler ödüyorduk. Su parasına + 1,50, telefona +0,75, doğalgaza %2'den 400 TL gelince 8 TL ediyor, elektriğe 1,50 TL desen zaten 11-12 TL ayda komisyon kesecekler.

    Ben bu kadar komisyon kesen banka görmedim. 2-3 senedir hep world'den ödeniyordu, canıma tak dedi başka bankaya aldım tüm talimatları. Resmen soygun. Üstüne bir de puan kampanyası ile kandıracaklar. Açıkçası 4 ay (Aralık + 3 ay) aktif kalıca benim hesapla 4 talimata zaten 50 TL'ye yakın masraf kesecek...

    Bu yeni moda "puan ver ama çaktırmadan geri al da anlamasınlar" akımına kapılan bankalara gıcık kapmaya başladım. Resmen milleti salak sanıyorlar, gözünü boyuyorlar milletin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 19 Kasım 2013; 3:25:54 >
  • 4 ayda 24 lira gider hesapladim , hadi 1 ayda unuttuk diyelim 30 lira bence iyi ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edsamu -- 19 Kasım 2013; 8:40:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkftp

    "Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz."

    İnternet bankacılığından vereceğim talimat geçerli değil mi? Anlamadım ben bu işi...

    teyid aldım internet bankacılığından yapılabiliyor. minimum 3 ay otomatik ödemeyi iptal etmemeniz gerekiyor.

    ben 6 talimat verdim. 3 ay sonra iptal ederim ;)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet komisyon alsalar da mantıklı bir kampanya 6x1.5=9 tl aylık,

    3 ayda 27 tl yapar, bence mantıklı, biter bitmez iptal etmek lazım ama ;)
  • En iyi banka iflas etmiş bankadır.al birine vur ötekisine.hepsi birbirinden kötü.doymuyorlar,doymuyacaklarda.
    Kapitalizmin bir numaralı oyuncusu.başrol Daima bankanın.figüran daima biziz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.