Şimdi Ara

Yılda 5.000 Km - Sakin Kullanım - İnsignia 1.6Turbo 180 Hp (2010-2011)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok fazla şehiriçi kullanımım yok hız delisi birisi değilim yılda ortalama 5.000-6.000 Km yapıyorum maksimum Şuan 1.4 Titanium Fiesta Kullanıyorum 2012'de 0 Olarak Almıştım Şuan 18.000 Km de Ortalama 6.0 Lt Görünüyor. Bu Şartlar Altında Sizce 2010-2011 1.6T 180hp İnsignia Nasıl olur yakıtı ne olur 2 sene sonra örneğin satmaya kalktım zorlanır mıyım ? Ne dersiniz ?



  • Atmosferik 1.4'ten sonra turbo 1.6 size uçak gibi gelecek. Şehir içinde de şehir dışında da daha fazla kullanmak isteyeceksiniz. Hız delisi olmanıza gerek yok, araç hissettirmediği için sakin sakin farketmeden yüksek hızlara çıkacaksınız. Zaman gelecek sağ ayağınıza hakim olamamaya başlayacaksınız. Sonra bir bakmışsınız ortalama tüketim 10+ L. Üstelik isteseniz de LPG takamayacaksınız.

    Diğer yandan gaza bastığınız anda kasanın ağırlığını unutturacak kadar yerinden fırlayacak bir araç altınızda olacak. Şehir içindeki çevik hareketlerinizle sizden yol çalan olamayacak. Şehir dışında kimi kendini bilmez premium sahiplerini selektörle afallatacaksınız. 180'lik motorda 230 Nm tork üst devirlere kadar taşınabildiğinden asla güçten düşmeyeceksiniz. Yeri gelecek bu güç hayatınızı kurtaracak belki.

    Ha derseniz ki bu anlattıklarınızın benimle hiç alakası yok, benim istediğim üst sınıf ve ekonomik motorlu bir araç, o zaman size 1.4T öneririm. 140 HP ve 200 Nm güce sahip. 180'lik gibi yakmaz, üstelik LPG uyumlu.




  • MaSaFeL M kullanıcısına yanıt
    Ben 2010 model 1.6T 180 hp kullanıyorum 32.000 km de LPG taktırdım prins valve care şuan 72.000 km de 16 ayda 40.000 km Yaptım LPG de bi sıkıntısını görmedim uyumsuzluğu nerede bunun?
    Üstelik 20 Kuruş yakıyor km de.
    Yemişim önyargınızı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz110 -- 17 Temmuz 2015; 2:08:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deniz110

    Ben 2010 model 1.6T 180 hp kullanıyorum 32.000 km de LPG taktırdım prins valve care şuan 72.000 km de 16 ayda 40.000 km Yaptım LPG de bi sıkıntısını görmedim uyumsuzluğu nerede bunun?
    Üstelik 20 Kuruş yakıyor km de.
    Yemişim önyargınızı

    Öncelikle LPG'ye karşı veya önyargılı değilim. Ban'ınızı size iade ediyorum.

    Biz Insignia kullanıcıları sadece forumlarda yazmıyor, düzenli olarak yüzyüze de görüşüyoruz. Benim yazmış olduğum cümle kullanıcılardan bizzat duyduğuma dayanır. Sizin aracınızda sorun çıkmamasına çok sevindim. Sizin gibi sorunsuz kullananlar da var. Ancak bu genel olan durumu malesef tek başına bozmaya yetmiyor. Bence siz de aracınızdan zevk almaya bakın, boşverin başkalarına saldırmayı :) Allah aracınıza güle güle binmeyi nasip etsin.




  • Hayır üstelik istesenizde LPG takamayacaksınız demişsiniz de ben istedim taktım o arkadaş neden takamıyor anlatır mısın bunu bana..
    Saldırmakla alakası yok insanları doğru yönlendirelim yeter..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniz110 kullanıcısına yanıt
    "Ben istedim taktım" demek kişisel bir durum. Takıp sorunsuz kullananlar "Kimse uyarmadı demek ki sorunsuz" diyebildikleri gibi takıp sorun yaşayanlar da "Takarken kimse uyarmadı bilseydim takmazdım" diyorlar. Bu bağlamda ben taktım sorunsuz kullanıyorum demek de bir çeşit yanlış yönlendirme sayılır. Ayrıca ben kimin takıp kimin takamayacağına karar veren bir konumda da değilim. Kurmuş olduğum cümleyi aylar önce yazmışım, o an aklımdan neler geçiyordu hatırlamıyorum. Diken üstünde yaşamaktan bahsetmiş de olabilirim, aklım yeni motora kaymış da olabilir :) Ki düşünün ben arabamı geçen yıl alırken bayi SIDI motora LPG takılabildiğini iddia etmişti. Kiti daha yeni geliştirdiler :)

    Önceden dediğim gibi inşallah aracınıza sorunsuz binmeye devam edersiniz ve araçlarımıza uygun kit çıkarmaya devam ederler.
  • O zaman konuyu şöyle toparlayalım valve care denilen yağlamalı sistem LPG kiti ile 180 hp turbo insignia lar sorunsuz çalışabiliyor..

    Benim forumda bir Yazım var kısa bi insignia LPG araştıran birisi direkt o yazıyla karşılaşıyor ve hemen pm alıyorum Yaşadığım tecrübeleri aktarıyorum..

    Diyeceğim o ki LPG candır 180 HP TURBO farkıyla 😉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.