Şimdi Ara

Yenilikçi Ve Dönüştürücü Yönüyle İzolasyonun Hizmet Alanı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Yenilikçi Ve Dönüştürücü Yönüyle İzolasyonun Hizmet Alanı

    Yalıtım çalışmaları inşaat sektörünün sürekli olarak üzerinde durulan kavram ve terminolojisini oluşturur. Bu yönüyle yalıtım kavramının ortaya koyduğu çalışmalarını inceden inceye anlamak adına sunulan temel olanaklar üzerinde inşaat mühendisleri araştırmalar, savlar hazırlayarak daha yenilikçi, daha modern teknik izolasyon çalışmaları uygulama eğilimi göstermektedirler.

    İşte söz konusu bu çalışmaları 1998 yılından beri ağırlıklı olarak bu izolasyon alanında sürdüren İzowall, internet sitesinde çalışmalarını tanıtmasının yanı sıra işine başladığı andan başlayarak mantolama ve diğer yapı sektöründeki çalışmalarındaki misyonuyla hizmetlerinden bir an olsun taviz vermemektedir.

    İşte söz konusu bu anlayışla çalışmalarında çevre dostu, yenilikçi, dönüştürücü ses yalıtımı ve ısı yalıtımı hizmetiyle izolasyonun hizmet alanı olmaya devam etmektedir.

    Yalıtım çalışmalarını usta mimar Barbaros Biçer tarafından yürütmeye devam ederek kalıcılığını koruyan yönleriyle yeniliklere açık, çevreci unsurunu kalite standartları ile buluşturmaya devam ederek gerek ısı yalıtımı gerekse deprem yalıtımlarına karşı duyduğu hassasiyetle hizmetlerini yürütmekte olup izowall.com olarak 7/24 prensibinde çalışmalarını ileri boyutlara taşımaktadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.