Şimdi Ara

Yeniden Yapımı Hak Eden 5 Konsol Oyunu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ps1 Deki Efsane Oyunları Yazıyorum Bunlar Kesinlikle Remake Olarak Veya Yeni İsimlerle Gelmeliydi

    Tabiki Başta
    Medi Evil 1 2
    Legacy Of Kain Soul Reaver
    Crash Bandicoot
    quake 2
    The Mumy
    Gex 3
    Digimon World
    Jersey Devil
    Dino Crisis ,Resident Evil ,Alone İn The Dark
    Bugs Bunny&Taz
    Crash Team Racing
    Street Fighter EX 2 PLUS(Doctorin Dark :))

    Ps1 le Sega Genesis'in yeri hep ayrıdır bende o zamanlardaki zevki zaten şimdiki oyunlardan beklemem bekliyememde ama hepimizin aklı o zamanlara gittiğinde vay be neler vardı neler gördük demişliğimiz olmuştur yaşam tarzındada olduğu gibi oyunlardada artık bir monotonlaşma oldu hepsi aynı düzey patlama grafiklerle önümüze çıkıyor tamam hangisi bize soul reaver medi evil crash bandicoot dan aldığımız zevki veriyor hiçbiri artık doğuştan oyuncu olan bizlerede eskileri sadece arkalarından özlemle anıp hasret gidermek kalıyor... zaman değişti artık yetinmenin ne demek olduğunu öğrenme zamanındayız herkeze iyi oyunlar......

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Bence de Driver kesinlikle olmalı. Çok heyecan verici bir oyundu.
  • dino crisis 1 ve 2 ramake yapılsa fiyatı 200 dolar olsa yinede alırım

    zamanında o oyunda eğlendiğim kadar hiç bir oyunda eğlenmedim özellikle dino crisis 2

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar üzücü ki Castlevania seriside yok.
  • Yorumların çoğunda crash var. Demek ki onunda katılması gerekiyor.
  • vaybe resmini görünce duygulandım benm makinanın kapatıgı takılıyordu ama ben onu öyle seviyordum :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • silent hill 1 ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • LEGACY OF KAİN SOUL REUVER serisi.. efsane....
    RESİDENT EVİL 1,2,3
    SYPHON FİLTER 1-2 ( 2.ncisini bulmak için gezi sırasında ankaranın altını üstüne getirmiştik :) konu ve sonu onu 10 numara..
    METAL GEAR SOLİD serisi Grafikleri HD olarak çıktı ama nextgen grafilerle muhteşem olur özellikle 1 ve 2
    DRİVER
    ACE COMBAT 4 e kadar olan seri bilhassa 5 in yeniden yapılması sadece grafik olarak yapsalar konusu uçakları hep üst düzey.Yeni ace combat tamamen arcadeye döndü ve çok kötü.
    Bugs Bunny & Taz: Time Busters
    Tomb Raider 1-2-3-4-5
    Need For Speed 2-3-4 ve unutulmaz nfs 5 porsche unleashed. Şimdi bile yapılmayan oyun arabanın üstünü aç ışıları açıp kapat 4leri yakma sinyal verme dahası karlı yağmurlu e uçurumlu ve tarihi yerlerde otobanda müthiş yollarda yarışma.Onun tadını nextgen çıktı çıkalı birazcık pgr4 de almıştım.Başkada bunun gibi oyun yok.
    Driver 1-2
    Road Rash 3D


    Şimdilik aklıma gelen özüne sadık kalınarak nextgen yapılması istediğim oyunlar bunlar.Eminim benim yaşımdaki birçok kişi bu oyunlardan aldığı tadı şimdiki oyunlarda alamıyor.
    Şahsi fikrim:
    Grafik teknolojisi geliştikçe oyunun senaryosu konusu geriledi.Hatta grafiği kasmak için oyunu güzelleştiren birçok etmen bellek yetmiyor bahaneleriyle çıkartıldı.Bellek yettiğinde ise daha fazla grafik için kullanıldı.Grafik teknolojisinin çok çabuk ilerlemesi oyunlardan alınan birkaç güzel unsuru engelledi.Misal olarak ps2 deki Ace combat 5 teki konu uzunluğu harita büyüklüğü ve uçak sayısı bile Xbox360 daki olağan üstü grafikli Ace Combat 6 liberty de yoktu.Ace Combat Horizon daha da kötü oldu.Uçak sayıları gitgide kısırlaştı konular arasına fazlaca video konuldu patlama sahneleri güzel oldu ancak uçak savaşlarına helikopter konuldu ve aptalca fizik motoru eklendi gelen füzelere helikopterin anında takla atması gibi efektler koydular.Çünkü Ace combat 6 da patlama sahneleriyle satılmak istendi.Bunun gibi çok oyun mevcut artık.Oyunlarda grafik teknolojisi belli bir yere geldiğinde o grafiği daha daha fazla arttırmak yerine oyuna yeni yollar yeni senaryolar yeni hava koşulları eklemek daha iyi olur kanısındayım. Forza 4 gibi bir oyunda bile yağmur yok.Yağmur olan oyunlarda ruh yok.Grafik oyun için çok şey demek ama herşey demek değil dilerim birgün bunu anlarlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • ps2 de black diye bi oyun vardı. az zaman geçirmedim o oyunla
  • Müsadenizle ben biraz daha eskilere gitmek istiyorum.
    commodore 64 den myth, last ninja serisi, barbarian
    ps 1 den metal gear, resident evil 1-, driver
    pc den de nfs porshe , nfs underground 2.
    aklıma gelmeyen daha çok oyun vardır ama şu yukarıdaki oyunlar yeni nesil grafiklerle yeniden çıksa düşünmeden gider normal piyasasının 2 katı fiyatına bile alır oynarım şu yaşımda.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • konsol özel değil ama "fahrenheit" yeniden yapılmasını en çok istediğim oyun. grafikler ve oynanabilirlik günümüze uyarlansa bu tarihin en iyi oyunlardan birini bir de öyle tekrar oynamak mükemmel olurdu. yapımcılar neden oyunlarını adam akıllı güncellemez anlamam ki. o kadar çok potansiyel var ki bunun boşa gitmesine razı olmalarına inanamıyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • crash ,spyro , crock , dino crysis , metal slug , driver 1 , oddworld abbes oxedus ,Kula world , Vigilante 8 2nd Offence , TOCA ,

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • benim ps1 hala duruo fakat kolları bozuk :) az mı tomb raider oynardık hey gidi günler heyyyy
    duygulandım ya laaa

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Benim ps1 de hala duruyor slim versiyonu ve ilk günkü gibi hatta şöyle söyleyeyim konsolun yanında verilen orjinal kol hala sapa sağlam ve kalite kokuyor..
    En sevdiğim oyunsa Crash Bandicoot du :D

    Zaman nasıl geçiyor yahu herşey sanki dün gibi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oddworld serisi , legend of zelda oot , crash , the emperrors new groove , v-rally 2 , croc un devamı , bomberman fantasy race ve daha fazlası çoğu zaten yeniden yapıldı ama the emperors new groove ( ps1 le beş yaşında tanıştım fakat 98 liyim biraz geç oldu ama :) ) çocukken en sevdiğim oyundu ve croc bunlar mutlaka tekrar yapılmalı abi bir de büyüme konusuna gelince tamamen yanlış bi şey eski oyunları en az sizin kadar biliyorum ( emulatorler yoluyla ) sade renkler , geniş alanlar , bonusların abartılmaması , eğlenceli ve zeka isteyen yapıya sahipti bu oyunlar . ama şimdiki oyunlar acayip fazla göz yoran renk , bonus toplamaktan oynayamamak , parayla yeni özellik alma , uzun uzadıya oynama . darazık alanlar ( çoğu zaman ) , çok az eğlence veren ve zekayı nerdeyse hiç gerektirmeyen bulmacasız şekilde. gerrçi bu sıralar biraz daha iyi . ne bileyim ya zaten bu zamanda canavar gibi pc ya da ps33 şart ben ikisi de yok ama boşver olmasın insanlar ailesinin önüne nasıl yemek getiririm diye düşünürken biz sıcacık evimizden pc başında bunları yazıyoruz bu yüzden kendimden bazen utanıyorum




  • Ben 8 bit 16 bit 32 ve 64 bit oyun konsollarına ayrıca bir meraklıyım. Bu makineler gerçekten çok sevimli. Ve özellikle 8 ile 16 bit oyun konsolları bence hep var olmalı. Çünkü bu oyunlar sevimli. Yani şimdiki bazı oyunlar gibi korkutucu, psikoloji bozan konsollar değil :)
    eski oyun konsolunu sevenleri beklerim. Orjinal oyun konsolları ve oyunları ile ilgili paylaşımlar için bekleriz.
    www.eskikonsol.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cykilic -- 3 Nisan 2013; 15:52:49 >
  • re 1,silent hill yeniden yapılsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon S.Kennedy -- 14 Nisan 2013; 23:52:36 >
  • PSOne'ı özledim.
  • Ps dünyasının en önemli ve en güzel oyunu olan shadow of rome isimli oyunu ps 2 de varken ps 3 e niçin çekilmiyor anlamak imkansız. Merak ediniz ve bu oyunu bilmeyenler lütfen YouTube den oyuna baksınlar. Hakkı yenilmesin gerçekten Harika üstü bir yapım ürünü. Bak hüzünlendim şimdi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.